Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie zauważyłam jakoś jej skutków. Plamienie przed @ i tak miałam ale tylko 1 dzień przed. W ogóle jak powiedziałam wczoraj gin,że plamię przed @ to pokręcił nosem i nic nie powiedział..heh... wg niego nie ma to wpływu. Ale nie patrze na to co on gada bo wiem,że specem nie jest. Za to mówił,że ten specjalista u którego się leczyłam jest bardzo dobry..
-
Adele idę do gina, która przy staraniach o synka, po kilku wizytach zaproponowała kontakt w klinice niepłodności. A jak się wkońcu udało to prowadziłam u niej ciążę bo blisko i bardzo dobra ginka z niej. Zna mnie już trochę i mam nadzieję że przepisze coś.
To nawet śluzu nie można odnotować na wykresie?! -
nick nieaktualnyU mnie dziewczyny 40 stopni gorączki u synka z rana
wykrakalam,bo jak zwykle go pochwaliłam ze nie choruje jakoś bardzo w tym roku. Wczoraj wrócił z pkola zjadł za dwóch i tak kolo 18 się zrobil trochę cieply. W nocy standard temp ponad 39 juz a dziś rano jeszcze większa. Spadło na szczęście. Prócz tego woda z nosa. Jakieś cholerstwo złapał. Na weekend wiadomo
Kat działaj ;pjestem ciekawa co mi lekarz powie. Jak tak duzo razy nie wyszło to tez może chcieć dać jakieś leki jux ? Czekam na czwartkowa wizytę juz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucecita wrote:ja myslę o jakiejś apce na telefon
Ja mam Moj kalendarzyk. Bez rewelacji. Z gory zakladaja ze masz regularne cykle i wyznaczaja dni plodne i nie drgnie nic bo nawet pod uwage temperatury nie biora, mozesz wpisywac tyle co dla suebie i sama interpretować. Uzywalam do wpusywania jak nie mialam czasu wpisać tutaj lub na karte papierowa. -
nick nieaktualny