Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny pomocy !!! Teoretycznie 10 powinnam mieć okres ale nie dostałam test pozytywny dwie kreski według obliczeń ginekologa powinnam być 4tygodnie i 2 dni w ciąży od ostatniej miesiączki ale !!! Byłam u ginekologa i on powiedział że nie widzi ciąży a ja mam mętlik w głowie co wy o tym myślicie ?? Pomocy
-
Witaj,
z początkiem Nowego Roku przygotowaliśmy dla Ciebie kilka zmian w BellyBestFriend!
Chcemy wspierać Cię w przeżywaniu zdrowej i spokojnej ciąży w bardziej kompleksowy sposób, na trzech płaszczyznach:
analiza przebiegu ciąży w Kalendarzu Ciąży
dobór zaleceń dietetycznych do Twojego profilu i dolegliwości w ciąży
wsparcie po urodzeniu - zaprosimy Cię do naszego Kalendarza Zdrowia i Rozwoju Dziecka!
W związku z powyższymi zmianami wdrożyliśmy jednolitą politykę cenową - od 12 stycznia za dostęp do wszystkich powyższych funkcjonalności będzie obowiązywała jedna cena - 29 zł miesięcznej opłaty. Płacisz raz a my odnowimy dla Ciebie opłatę co miesiąc! W każdym momencie możesz zrezygnować. Zależy nam na szczęśliwych użytkowniczkach, dlatego jeśli nie spełnimy Twoich oczekiwań w przeciągu pierwszych 30 dni korzystania z BellyBestFriend możesz zażądać zwrotu, a my bez żadnych pytań, w przeciągu dwóch dni zwrócimy Ci zainwestowaną kwotę.
Jeśli nie zdecydujesz się na abonament Premium w dalszym ciągu możesz korzystać ze społeczności, jednak w tej wersji abonamentu nie będzie już możliwe korzystanie z kalendarza ciąży, z żadnych jego funkcjonalności.
Staramy się dla Was ulepszać! Już wkrótce dostępna będzie również aplikacja mobilna.
Jesteśmy tutaj dla Ciebie - jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, napisz do nas!
Z pozdrowieniami,
zespół BellyBestFriend
-
Karolcia667 wrote:Hej dziewczyny pomocy !!! Teoretycznie 10 powinnam mieć okres ale nie dostałam test pozytywny dwie kreski według obliczeń ginekologa powinnam być 4tygodnie i 2 dni w ciąży od ostatniej miesiączki ale !!! Byłam u ginekologa i on powiedział że nie widzi ciąży a ja mam mętlik w głowie co wy o tym myślicie ?? Pomocy
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:KarolciA pewnie jest za wcześnie na usg żeby było widać pęcherzyk. Betę powinnaś sobie zrobić i zobaczyć czy przyrasta. Choć Urszulka pisała ze po szyjce i endometrium widać ze może być ciąża. A lekarz miał dobry sprzęt ? Bo to też ważne
Byłam na NFZ to rewelacji nie ma zwykły sptzęt i badał mnie hmmm 2 min łącznie -
Karolcia667 wrote:Lekarz powiedział mi to w taki sposób że aż ryczałam !!!
No i endometrium jest grubsze. Na twoim miejscu robiłabym betę i najwyżej za tydzień na wizytę. Ale wiem po sobie, że najlepszym wariantem jest dwa tygodnie. Także na spokojnie
-
nick nieaktualny
-
Karolcia667 wrote:Urszulka89 a u ciebie w którym było widać ?
W pierwszej ciązy poszłam jakoś po 5 tygodniu i był pęcherzyka ale zarodka jeszcze nie było widać, bardzo się przestraszyłam. Poszłam tydzień później i wszystko było ok
Dlatego odradzam wizytę u gin jak tylko test wydzie bo napewno nic się nie zobaczy a tylko zestresuje.
-
Karolcia667 wrote:Dziekuję troche mnie uspokoiłaś . Ogólnie mam też częstomocz i inne obijawy ciąży ale wiecie ja sama już zgłupiałam czy to mój wymysł czy co ...
Powodzenia!
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie. Jest dzidziol 0,908 cm małego czlowieczka i wychodzi 6w6d, serduszko bije. Nie mogę w to aż uwierzyć, przez noc pochowalam prawie to dziecko bo wszystkie objawy mi puściły. Weszłam do tego gabinetu i aż się popłakałam z nerwów. Za dwa tyg kolejna wizyta. Założyła mi gin kartę ciąży, mam brać dalej duphaston. Jeszcze to do mnie nie dotarło.
agulineczka, Adele27, jangwa_maua, Paula_shells, Urszulka89, chabasse, Iza34, Kat83, DoveLove, karolcia87, KAL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny