Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
aLunia wrote:Jestem po wizycie. Jest dzidziol 0,908 cm małego czlowieczka i wychodzi 6w6d, serduszko bije. Nie mogę w to aż uwierzyć, przez noc pochowalam prawie to dziecko bo wszystkie objawy mi puściły. Weszłam do tego gabinetu i aż się popłakałam z nerwów. Za dwa tyg kolejna wizyta. Założyła mi gin kartę ciąży, mam brać dalej duphaston. Jeszcze to do mnie nie dotarło.
Czekałam na informacje od Ciebie. Super !!!!! Bardzo sie cieszę. Teraz zero stresu, dbaj o siebie. Bedzie dobrze!
Ja odebrałam dzisiaj czesc wynikow. Zespolu antyfosfolipidowego nie stwierdzono, ale mam niedobór bialka s... swiadczy to o nadkrzepliwosci. W sumie u mnie w rodzinie mamy przypadki zakrzepicy.
W poniedzialek ma wizyte u hematologa, bo troche tego mi sie zbiera. Niska hemoglobina, ferrytyna ponizej normy, mutacja PAI-1, a teraz to bialko.
Czekam jeszcze na wyniki fibrybogenu, appt, pt i d-dimerow.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dzięki Agulineczka :*
Powiem Ci ze Az w szoku jestem że takie rzeczy ci powychodzily. I jak dobrze że się wzięłaś za te badania wszystkie. Trzeba być madrzejszym jednak od tych wszystkich specjalistów, bo mogłabyś mieć kolejne straty. Nie znam się na tych rzeczach co piszesz, ale chyba są jakieś leki, które można brać w ciąży? I kto by pomyślał, że coś jest na rzeczy jak jest jedno dziecko... -
aLunia wrote:Jestem po wizycie. Jest dzidziol 0,908 cm małego czlowieczka i wychodzi 6w6d, serduszko bije. Nie mogę w to aż uwierzyć, przez noc pochowalam prawie to dziecko bo wszystkie objawy mi puściły. Weszłam do tego gabinetu i aż się popłakałam z nerwów. Za dwa tyg kolejna wizyta. Założyła mi gin kartę ciąży, mam brać dalej duphaston. Jeszcze to do mnie nie dotarło.
A objawy nie są wyznacznikiem dobrostanu ciąży. Nawet tak nie myślcie ;p
aLunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Urszulka moja druga ciąża skończyła się tak że wszystkie objawy uataly, ból piersi, mdłości. To był jedyny objaw tego że coś jest nie tak. Dopiero na usg wyszło, że serduszko nie bije od dwóch tygodni. Więc dla mnie to jest teraz bardzo ważne jednak ze czuje przynajmniej piersi.
-
aLunia wrote:Urszulka moja druga ciąża skończyła się tak że wszystkie objawy uataly, ból piersi, mdłości. To był jedyny objaw tego że coś jest nie tak. Dopiero na usg wyszło, że serduszko nie bije od dwóch tygodni. Więc dla mnie to jest teraz bardzo ważne jednak ze czuje przynajmniej piersi.
Musisz wierzyć, że wszystko się ułoży nawet jak na chwilę nie czujesz objawów. Przy córce nie miałam żadnych, nawet cycki jakoś urosły bez bólu
-
nick nieaktualny
-
aLunia super! Powinnas sie cieszyc, ze ci nic nie dolega
Ja w pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow w sumie, troszke mnie mdlilo rano z tydzien czy dwa i tyle. A potem zarlam sledzie
Luce no rabotam pon. - pt. 8 godzin i czasem soboty. A tak mi dobrze bylo przy 5h pracy, to mi sie kruca zachcialoMoj tez dzisiaj 12h robi, a wieczorem go musze zmolestowac dobrze.
Wlasnie wysikalam piekne owu na tescie i jajnik napinkala, wiec sie biere ^^
Kurde, ja mialam juz dwie czy trzy apki na telefonie, ale wszystkie do kitu. No to nam ulepszyli, niech ich... Zeby mozna bylo choc stare wykresy poogladac jeszcze. WrrrrraLunia lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
"Darmowa pierwsza wizyta diagnostyki niepłodności w Klinikach Invicta*
50% rabatu na badania laboratoryjne w Klinikach Invicta**"
Dlatego kasuja tyle za abonament, nie ma nic za darmo
Cala reszta to bzdury, z ktorych i tak niewiele osob pewnie korzysta. A ja np abonamentu nie bede placic, bo i tak sie do Invicty nie wybieramW sumie chyba zadna z nas tu nie przyszla po znizke, bo wiekszosc wpada przelotem na gora kilka miesiecy. A jak ktos siedzi tak dlugo jak ja
to sobie sam szuka kliniki, jak jest taka potrzeba.
No ale coz. Ja tez polecalam stronke znajomym, ale wlasnie przestaje.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning