Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
dziś z rana @ przyszła standard :0 nawet mnie to nie rusza ...
tak wiec moje plany sa takie odebrać wyniki w piątek,spojrzec zobaczymy jak insulina wygląda to najbardziej mnie ciekawi. Poczekać az mój wróci idziemy zrobić badanie nasienia z wynikami do lekarza robimy właśnie ten wymaz na czystość i na hsg. jak już po tym wszystkim się nie uda odpuszczam całkowicie.
dzis na obiad robie kapuśniak z kiszonej kapusty.
-
Hej,
gibonek przybij piątkę, mnie wczoraj nawiedziła @... i też już zadnego wrazenia na mnie nie robi
za tydzien idę na wymaz na chlamydie,myco.. i ureacośtam
Hugolina najlepszego z okazji urodzin!Hugolina87 lubi tę wiadomość
córka- 2011
syn- 2019 -
Hej dziewczyny szkoda że wredna @ przyszła
Ja dziś idę do przedszkola jest dzień babci i dziadka. Moja mama nie chciała przyjechać więc ja zastapie, naszczescie będą teście. Dziecko występuje a mama się stresuje hehe. Wezmę córkę po wszystkim do domu bo chyba coś ja łapie. -
gibonek wrote:dziś z rana @ przyszła standard :0 nawet mnie to nie rusza ...
tak wiec moje plany sa takie odebrać wyniki w piątek,spojrzec zobaczymy jak insulina wygląda to najbardziej mnie ciekawi. Poczekać az mój wróci idziemy zrobić badanie nasienia z wynikami do lekarza robimy właśnie ten wymaz na czystość i na hsg. jak już po tym wszystkim się nie uda odpuszczam całkowicie.
dzis na obiad robie kapuśniak z kiszonej kapusty.
No to sporo masz na liście
Pamiętam że przy pierwszych staraniach, zawsze jak odbierałam jakieś wyniki to miałam nadzieję że są w jakimś stopniu złe, bo chociaż byłoby wiadomo gdzie leży przyczyna. Smutne ale prawdziwe.
Ja z kolei teraz stwierdziłam, że do września podchodzę na luzie, póki nie dostanę trzeciej umowy w pracy, a potem jak nie wyjdzie to odrazu walę na inseminację. -
nick nieaktualnyLos chyba wie co robi ze nie mam 2 dziecka. Dzis kolejna porazka rodzicielska, az mąż okropnie sie wku... na córkę. Jestem zalamana.
A dzis to chyba zamarzne. Szykujemy jablka na eksport, na sortowni 2-3st., ja ubrana jak na syberie a i tak zimno. -
Okutwa ucielo mi posta
wrrrr
Zastanawiam sie (bo widze tu duzo takich historii) jak to jest,ze o pierwsze dziecko czesto krotko sie starają pary a potem o drugie jest duzo ciezej, wiecej cykli. Czy to organizm wariuje po ciazy i porodzie?
U mnie dzis 16dc sluz lepki, szyjka wysoko i zamknieta a temp 36,77. W cyklu, w ktorym zaszlam w ciaze z synkiem to wlasnie temperatura mi zasugerowala ciąze bo wzrastala i wzrastala a potem utrzymywala sie na wysokim poziomie az zrobilam testciekawe jak bedzie tym razem. Spodziewana @ bedzie jakos 3.02
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap dlatego ja chciałam jak najszybciej się starać patrząc właśnie na takie historie. Bałam się strasznie niepłodności wtórnej. Też w cyklach na które się nastawialam nic nie wychodziło. Niby seks bez zabezpieczeń a ciąży nie było. Dopiero odopuściłam przy przeprowadzce i wielkie zaskoczenie. I w najmniej odpowiednim momecie ciąża. Ale cieszę się,że tak wyszło. Czasem jak los zadecyduje za nas jest lepiej niż ciągle analizować czy to dobry czas na dziecko (a takiego nigdy nie ma
) .
-
Hej hej....
Ale dziś mam cudowny humor.... UWAGA!!!! W końcu @ przyszła więc upragniony nowy cykl czas startAdele27, Hugolina87, jangwa_maua, Urszulka89, Paula_shells, Kat83, DoveLove, karolcia87, agulineczka lubią tę wiadomość
-
Lotopalanka juhuuuu wyobrażam sovie jak się cieszyć hehe.
Jangwa a jak tam u ciebie sytuacja? Tata już się pogodził?Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
Hej, Dziewczyny.
Gibonek, Lucecita- smutno...
Lotopałanka- super!
Ja za to dzisiaj mam wizytę u ginekologa. Zrobiłam estradiol i prolaktynę. Ten pierwszy to chyba w normie- 163.7 pg/ml. Za to prolaktyna... 47.08, gdzie norma to 23.3.
Sama już nie wiem, co o tym myśleć. W zeszła niedzielę miałam termin @, która znowu nie przyszła.MamaAntosi -
Pogodził się. Trochę pogadal ale nie było tak źle jak myślałam. Teraz dowiadujemy się jakie mamy szanse na kredyt i może uda się być na swoim do końca roku. Na razie trochę problemów z wystawieniem papieru przez kadry u mojego,bo ma dziwną umowę. Niby umowa N prace a nie chcą mu wpisać czy na czas nieokreślony bądź chociaż ze np. Do końca roku. Wpisują mu że na czas pracy
A dla banku raczej nie przejdzie. Mam nadzieję,że coś się uda z tym zrobić to możemy ruszać dalej. Chyba,że nasza doradczyni coś wymyśli jak to przeskoczyć. Byłam pełna nadziei,że mu normalnie wypisza, a wczoraj zalamka. Tak bym chciała aby to wypalilo. Mieszkanie upatrzone,szanse na kredyt duże tylko ten jeden papierek blokuje wszystko
Paula_shells lubi tę wiadomość