Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja corcia to trudny przypadek, teraz ma okres ze tylko tatusia kocha a jak przez przypadek dzis uderzyla sie przeze mnie to zaczęła mnie bic i sie obrazac. Ale ja sie nie dam i tatus tez nie pozwala mnie tak traktowac, kazal przyjsc i mnie przeprosic. Caly dzien buczy i ma nerwa niewuadomo o co, wyszlysmy na podworko to jak coś sie nie podobalo to kladla sie na sniegu. Przejdzie jej. Udawanie ze jej nie slysze nic nie pomaga, ale dzis w koncu stwierdziliśmy ze niech idzie i sie wyplacze to jej przejdzie. A teraz co jakis czas buczy ze jutro wtorek a we wtorek nie można przynosic zabawek.
-
nick nieaktualny
-
aLunia wrote:Adele myślałam że lutek pomógł, ja miałam tak samo przy duphastonie. A zaszlam w końcu bez leku więc nie wiem już czy to ma wpływ. A wyniki kiedy? Trzymam kciuki.
Agulineczka a cyc boli więc dla mnie jest ulga. Ogólnie jest ok czasem mam dni, że cały czas leżę i mi nie dobrze. W piątek mam wizytę więc lekki stres się zaczyna. Ale jakoś wierzę, że będzie dobrze. Jak u ciebie? Już po owu?
Trzymam kciuki za piatkowa wizytę! U mnie dopiero 8dc, wiec przed owu
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
gibonek wrote:na twoim miejscu wg bym jej nie wzięła zabawek tylko zapakowała do auta zawiozła do przedszkola i zostawiła.wiem może to zabrzmieć wrednie ale uwierz mi będzie coraz gorzej. Ja doskonale sobie zdaje sprawę ze moje dziecko jest rozpieszczone ale wystarczy ze mnie zdenerwuje i już zamilknie.Ja cie nie chce pouczać ale jak nie zrobisz cos z tym będzie coraz gorzej.ja czasami mam do słuchania ze jestem głupia nienawidzę cie nie kocham cie nie chce takiej mamy mama Emilki jest lepsza a ty jesteś wredna....u mnie takie teksty leca.pracowalam w przedszkolu z dziecmi moje dziecko tak się darło nie to ze za mama tęskni czy cos ona po prostu darła się bo chciała postawić na swoim. dzieci sa mądre bardzo mądre.kiedys było inaczej dostałaś wpierdol i wiedziałaś co ci wolno a czego nie a teraz krzyknąć nie można ,uderzyć nie można bo zaraz cie za kraty wsadza. ja nie ukrywam moje dziecko dostało nie raz klapsa ale to przeważnie było już w ostatecznym wyjściu np.kiedy zaczęła mnie kopac albo w gorszych przypadkach.ostatnio na miescie a wiecie dlaczego bo nie chciałam jej kupic waty cukrowej to cała droge do parkingu szła mnie kopała szczypała wyzywała darła się ale jak doszłam do parkingu dostała klapsa przy aucie i tak się wydarłam ze chyba mi ulżyło. nikt się nie odezwał ze starszych ludzi a byo ich mnóstwo ale podejrzewam ze jak by się odezwali zrównała bym ich równo.podejrzewam e z daleka widzieli co ona wyprawiała.
jak mloda mowila ze mnie nie lubi to ja jej ze ja lubie najbardziej na swiecie. Jak mowila ze nie kocha to ja ze ja ja kocham najbardziej na swiecie....po 2 razach wymiekała i przychodzila przeprosic. Jakos nam sie udala bo malo bylo takich sytuacji. Ale w kącie nieraz za mlodu stala i moze przez takie kary wie juz ze nie może z nami pogrywac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 20:15
-
nick nieaktualnyW sklepie to mowie ze jak sie nie uspokoi to zostawiamy zakupy i wychodzimy, to zawsze dziala ale na podłodze nigdy nie lezala bo czegos nie chcialam jej kupic, najyrudniej jest chodzic razem do marketu, do biedronki wiec tak kombinuje zeby isc samej.
-
Adele wsio ok, mozesz smialo smigac na hsg
Krzyzyk na droge, mysza
Iza ja tez tak mlodego rozbrajalam, jak bym malyNie pytalam czy chce isc spac, tylko ktora pizamke chce ubrac
Odwraca sie uwage od dramatu i daje mozliwosc decyzji jakiejs nieduzej. A jak wyje jak syrena strazacka, to ignoruj o ile sie da. Mi raz nerwy puscily i przylalam na dupsko
Po wyjcu w sklepie. Ale poczekalam, az sie uspokoje i wymierzylam sprawiedliwosc w domu
Dziecko musi wiedziec, gdzie sa granice, bo calkiem na glowe wylezie.
Hugolina czekasz czy dzialasz powoli?
agulineczka ty zdecydowanie dzialaj powoli60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Nova no mi sie wlasnie trafil lezacy wyjec w sklepie, bo nie kupilam lizaka
raz postraszylam paskiem i dzieki Bogu do dzisiaj spokoj, a ma juz prawie 15 lat. A wtedy mial 3,5. Uprzedzilam lojalnie, ze jak sie natychmiast nie uspokoi, to dostanie pasem w tylek trzy razy
i dostal. Na goly
A dokladniej zostal lekko zaledwie dotkniety paskiem. Normalnie polozylam ten pasek no! Ale tak sie nakrecil ze strachu, ze go pewnie bolalo jak diabli. Ech matka wyrodna, traume zafundowala
Efekt jest taki, ze chlop ma 183cm wzrostu i 10kg wiecej ode mnie, ale jak zmarszcze brew (I-want-line), to siedzi jak trusia. "Tak, mamo"
Dziecku trzeba dac szeroka droge, ale otoczona wysoookim murem. Moze bardzo duzo, ale musi dokladnie wiedziec, gdzie jest granica.Nova87, Paula_shells, my dream lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat83 wrote:Adele wsio ok, mozesz smialo smigac na hsg
Krzyzyk na droge, mysza
Hugolina czekasz czy dzialasz powoli?
agulineczka ty zdecydowanie dzialaj powoli
Kat tak, będziemy działaću mnie 2dc dopiero. @ narazie także czekamy
pije ten inofolic sobie i czekam
synek jakąś grypę ma. Wczoraj było słabo ale dziś juz widzę ze się lepiej czuje od godziny hehe bo była masakra tak marudzil. Tydzień będzie w domu teraz to będę mieć zajęcie.
Nie będę czekać bo nie wiadomo kiedy zaskoczy;p
Adele powodzenia :* Moja koleżanka się starala długo, poszła na hsg i jej wuszło ze ma jeden jajowody zapchany,czekało ja laparo ale sie tak wystraszyla ze zaszła po hsg -
Hugolina bardzo się boje wyniki tego hsg.. że mi wyjda pozapychane.. ale czytalam,że wtedy często kierują na laparo.. ciekawe jak u mnie robią
mgiełka to badanie na czystość pochwy to biocenoza. Cytologia to co innego -
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hugolina bardzo się boje wyniki tego hsg.. że mi wyjda pozapychane.. ale czytalam,że wtedy często kierują na laparo.. ciekawe jak u mnie robią
mgiełka to badanie na czystość pochwy to biocenoza. Cytologia to co innego
Dobrze ze idziesz. Jak są zapchane to pewnie byś musiała czekać naprawdę na cud żeby zaskoczylo. A tak będzie wszystko wiadomo. Teraz myślę czego Ci życzyćczy droznych jajowodow ,czy lepiej niedroznych i po hsg żeby się odetkaly, bo by przynajmniej było wiadomo co mogło być przyczyną tylu cykli. W każdym razie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Napewno życzę żeby po tym badaniu się udało z dwoma kreseczkami