Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy dream tesciowe to trudny temat, sama mam taka wtracajaca sie. Chociaz teraz troche zaspokoila sie najmlodszym wnusiem, starszy synus jej nigdy nie zawiodl, nie to co my. I dzisiaj przyszla do nas z tym wnuczkiem i mowi do mojej cory ze go tu zostawi na noc, corka zaczela protestowac, ja nic nie powiedzialam a tesciowa chyba chciala sptawdzic nasza reakcje.
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Otworzyłam sobie browara i myślę czy jak będę jutro już plamić to badanie na czystość pochwy ma sens...?
Tego ci nie powiem, musisz spytac lekarza.
Ja wczoraj wieczorem nie wzielam lekow zebym piwo mogla wypic, wogole mialam "wolny" wieczor, corka upodobala sobie tatusia, tylko on teraz kladzie ją spac. -
nick nieaktualny
-
my dream wrote:Adele szkoda, wykres mialas bardzo obiecujacy. Wybierasz sie na hsg? Mialas juz kiedys robione?
Niby sie tego spodziewałam ale jednak kolejny nieudany cykl boli... Mam dzwonic teraz jak dostane @ się zarejestrować.. nie miałam jeszcze robione -
Sikam w srode albo czwartek rano i jak oczywiscie bedzie bialo, to odstawiam lutka. Okolo wekendu @. Niby apka wyznaczyla termin na niedziele, ale w piatek bedzie 14dpo, wiec cholera wie. Mam nadzieje na weekend, bo nie pracuje akurat. Ostatnim razem sie zwijalam z butelka z goraca woda na brzuchu pol dnia. Jadlam przeciwbolowe i nospe jak cukierki
No ale jak trafie w piatek, to mam szanse bachnac meza 9dc przed wyjazdem
Kurde, zobacze co ten lutek ze mna nawyprawia, nie bralam od cykli z Clo, z rok juz60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Witajcie. Po prawie 2latach (synek 22miesiace) podjęlismy z męzem decyzje o drugim dziecku
wiec postanowilam wrócic na ovu (i mam nadzieje niedlugo na belly
). Widzę,ze jest temat dla staraczek o drugie bobo. Coś o mnie- 32lata, 1poronienie zatrzymane w 6tyg(zabieg) a potem po3miesiacach regeneracji złoty strzał, z ktorego mam synka. Poprzedni cykl jakos przegapiony a teraz jestem wlasnie w polowie cyklu (wczoraj mega bol owu) wiec mam nadzieje,ze cos z tego będzie
oby pojawily sie 2kreseczki. Jesli mozna to chętnie dolącze. Sprobuje pomiedzy praca a domowymi obowiązkami poczytac i poznac się z Wami.
JennyXS lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap witaj
i powodzenia
Jenny! Heeej, co slychac u ciebie, cos nam zniknelas ostatnimi czasy albo na starosc niedowidze?
Adele ja tez plamie 1-2 dni przed @, tak zauwazylam jak zdzieralam wykresyAle raczej delikatnie rozowo. Kiedys mialam brazowawe plamienia, ale bralam magnez i zelazo i przeszlo. A u ciebie jak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 23:55
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
hejo
Kawka z rana spokój ...tylko trzeba dupe ruszyc chałupie ogarnąć.
Raczej okres diś nie przyjdzie bo cyce mnie bolą musza przestać mnie bolec. Chojaciaż u mnie to momentalnie i pstryk jest.
Teraz sobie spojrzałam to mój m będzie przyjezdzał do domu przed samym okresem choć na swieta Wielkanocne po
Tak bardzo bym chciła żeby posiedział już na stałe w Polsce ale nie ma takiej możliwości jak na razie. I ominą go wszystkie imprezy urodzinowe w mojej rodzinie ale ma dobrze
Przegladałam wczoraj hotele chciała jechać z mała we wrześniu na 4 dni nad morze.
sprawdzałam Hotel Jan bo tam maja aquapark dla dzieci wychodzi 1000zł.albo jest opcja wynająć mieszkanie 300m od hotelu za 600zł. WG wyjechać za granice na tydzień chociaż ale szczeże powiem wam ze dalej niż w Holandii nie byłam he he moja bratowa była w Tunezji z dziecmi 2 razy i poleca była w Turcji ale tak sobie a Grecje mówi ze lepiej sobie darować masakra jeśli chodzi o hotel.