Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotopałanka wrote:A u mnie ból piersi sięga zenitu jakieś dziwne klucie w pępku (pierwszy raz tak mam) a @ nadal brak
A masz jakoś odstawić dupka? Czy jak masz go brać ? -
Hugolina sto lat!!! II kreseczek jak najszybciej! ❤
Adele ja też używam Flo,nawet jestem zadowolona
Ja dopiero 6dpo,jak ten czas się dłuży
Aplikacja wyliczyla mi @ na 29.01, wcześniej nie będę testować
Adele A Ty kiedy testujesz ? Ty chyba juz 10dpo? -
Lotopałanka wrote:Dziś ostatni dzień
To po odstawieniu pewnie przyjdzie @
Oliwkowa nie wiem czy testować.. luteiny jednak nie brałam w tym cyklu więc chyba dam sobie spokój.. jutro 11dpo. Ale ja zawsze plamie przed @ więc i tak będę wiedziała wczesniej,że nic z tego -
Witam Kochane. Chce powiekszyc wasze grono. O pierwsze dziecko staraliśmy sie 25 miesiecy. Za mna HSG laparoskopia ziola na udroznienie jajowodow borowina. Udalo sie 6 miesiecy po laparoskopi, ale z zastrzykiem bo nie pekalo mi jajeczko. Teraz chcemy drugie dziecko i boje sie ze znow bede musiala przechodzic przez twn sam koszmar.
-
Witaj my dream dziękuję choć wykres czasem już miałam ładny i nic z tego nie było
masz w planach od razu z pomocą lekarza się strać czy chcecie najpierw bez niczego próbować ?
-
Lotopałanka wrote:witam nową koleżankę....
a mi się dziś już śniło, że mam @ może to będzie sen proroczy...;p
Adele ładny wykresik to w tej aplikcji na tel??
Mi snilo,że miałam rodzić i pytałam czy mam już jakieś rozwarcie hehe paranoja...
Wykres nie jest z aplikacji tylko że strony fertility friend tam sobie od dawna prowadzę wykresyLotopałanka lubi tę wiadomość
-
Od pol roku sie nie zabezpieczamy, a od miesiaca mozna powiedziec ze intensywnie dzialamy. Zastanawiam sie bardzo czy pojsc do gin i robic monitoring cyklu, bo wydaje mi sie ze znow trzeba bedzie dac zastrzyk na pekanie jajeczka. Biore wit d e kwas foliowy. Zadtanawiam sie nad castangusem bo mam strasznie bolesne miesiaczki i pierwsze dwa dni to bardzoooo krwawie.
-
nick nieaktualnya ja wyposzczona az mi sie to snilo i rano nie odpuscilam. Jeszcze teraz w szlafroku siedze. Wczoraj mi sie snilo ze bylam w szpitalu na dermatologii a przed wczoraj snily mi sie latajace kule babci męża i ja probowalam je przydepnac i sie darlam ze chce byc zdrowa. Glupoty same.
-
My dream witaj i oby tym razem poszło szybko
Jej ja też wyposzczona. Mój mąż tak się boi współżycia że pewnie do końca pierwszego trymestru nic z tego nie będzie. Im więcej mówi o tym, że boi się tym bardziej zaczyna to na mnie działać i też się trochę boję. -
Mi sie dzisiaj niemowlaki snily
Bzykalam sie na potege
ale nie moglam zajsc, wiec dostalam malenka dziewczynke adoptowana. Ja tez juz chyba wyposzczona, bo mi sie straszne swinstwa snia hahaha ale maz uciekl do pracy rano i nic z tego no!!
my dream czescRozgosc sie, same fajne babki tu mamy
Na co mialas laparo?
Ja tez po hsg i laparo, ale mi poki co nie pomoglo, czekamy60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
aLunia wrote:My dream witaj i oby tym razem poszło szybko
Jej ja też wyposzczona. Mój mąż tak się boi współżycia że pewnie do końca pierwszego trymestru nic z tego nie będzie. Im więcej mówi o tym, że boi się tym bardziej zaczyna to na mnie działać i też się trochę boję.libido takie że hej. Chyba aż takiego nigdy nie miałam :p
-
Bardziej mu chodzi ze zacznę plamic albo mnie jakimiś zarazkami zarazi haha. Już się go pytałam czy coś jest na rzeczy że boi się mnie zarazić
Fajnie urszulka