Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adele bo my mamy wszystkie objawy do gory nogami
U mnie tez cuda niewidy. No i pryszczy mnie cholera jak nastolatke po lutku. Oby do srody. 10 dni luteiny i sikam na testa. Jakbym sie popsula 2 dni po odstawieniu a 14 dni po owu (mialam wczesniej znowu), to mam szanse bachnac meza w 8dc, zanim na urlop pojade na tydzien
Bo mi wypada wyjazd dokladnie w cale dni plodne, szkoda cyklu ech. Ale nie licze za bardzo na to, bo to by byl 26dc, a u mnie 28-30 przychodzi @. Wiec wyjezdzam okolo 4dc. Tak dlugo to nawet super ambitny plemnior nie przeczeka. Whatever
Milego dnia babeczkiWeekeeeend ^^
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyJa się witam dziś urodzinowo
Mój M przygotował śniadankosynek dal pospać do 9 nawet bo jest oslabiony przez ta niestrawność i odsypial
wcale się nie ciesze ze juz 31 na karku skończone. Tym barziej ze wczoraj znalazłam kolejne włosy siwe ech... jak się obudziłam to myślałam że dostałam prezent i o dzień wcześniej @ ale się postarała i chyba będzie w terminie jutro dopiero. Nogi mnie faktycznie mniej bolą wiec może to miało związek z ta krzywą macica i zrostem którym to wisiało. Oby tak zostało jak najdłużej
-
Hugolina87 wrote:Ja się witam dziś urodzinowo
Mój M przygotował śniadankosynek dal pospać do 9 nawet bo jest oslabiony przez ta niestrawność i odsypial
wcale się nie ciesze ze juz 31 na karku skończone. Tym barziej ze wczoraj znalazłam kolejne włosy siwe ech... jak się obudziłam to myślałam że dostałam prezent i o dzień wcześniej @ ale się postarała i chyba będzie w terminie jutro dopiero. Nogi mnie faktycznie mniej bolą wiec może to miało związek z ta krzywą macica i zrostem którym to wisiało. Oby tak zostało jak najdłużej
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uffff caly wieczor siedze na starych wykresachJak sie klika prawo - lewo, to mozna sobie jeszcze swoje stare przejrzec. Kopiowalam wszystkie objawy, testy i bzdury na apke na tel
Probowalam kilka ostatnio i w koncu wybralam OvuView. Po angielsku, ale cudna
Masa objawow oprocz temperatury, ale tez mozna sobie dodac swoje, ustawic w jakiej kolejnosci sie wyswietlaja, ustawic nasilenie (np. czy bol slaby, sredni czy mocny) itd.
Trzy rozne opcje do wyboru - kalendarz, wykres lub takie koleczkoslowa mi braklo, oczy mnie juz bola
kopiowalam wykresy z 2 lat
Pokazuje date, dzien cyklu, ile dpo i szacuje ile do najblizszej @.
Statystyki pod sufit, jakie kto lubi. Nie wiesza sie, super przejrzysta, nie trzeba czekac 5 minut az sie stary cykl zaladuje
16 roznych metod na podstawie ktorych program kalkuluje cylke, do wyboru pojedynczo, w parach czy wsio naraz. Jak komu pasuje, trzeba sobie przeczytac o co kaman w kazdej i ustawic czy sie chce
Mozna ustawic przypominajki: kiedy zmierzyc tempke, zbadac sluz, cycki i wogle. Plus!! notyfikacja dobe przed spodziewana owu, jesli sie ustawi
No to wam tu zrobilam reviewhahaha
Jedyny minus taki, ze po kilku dniach beda sie wyswietlac reklamy. Zaplacilam JEDNORAZOWO 4£ i mam problem z glowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 21:52
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning