Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucecita wrote:specjalnie to robią
podkreślają, że one są w ciąży, a Ty nie!
gin mi kazał jeszcze wymaz na chlamydię, mycoplasme i ureaplasmę zrobić. ponoć one tez mogą utrudniać zajście. robiła ktoraś? ile płaciłyście? bo to nie jest refundowane i trzeba prywatnieale bylismy obydwoje przeleczeni antybiotykiem. Nie wiem na ile to pomoglo mi w zajsciu bo bardziej wiąże to z faktem ze poszlam do pracy i przestalam myslec o ciazy, no ale jak by nie patrzec leczylismy sie we wrzesniu a w pazdzierniku zaszlam w ciaze wiec moze tez mialo to wplyw. Na pewno warto zbadac bo te infekcje czesto sa zupelnie bezobjawowe
-
nick nieaktualnygibonek wrote:Byłam z mała na śniegu a teraz sobie leże obiad już wczoraj zrobiłam zupke z Zielonej fasolki. Jestem wymęczona a gdzie tu dalej a wieczorem Harry Potter będziemy oglądać.
Moja corke jak tesciiwa wczoraj "wywietrzyla" to dzisiaj mam pociagajacy nos i znow kaszel. Nerwa mam, stara baba a taka nierozumna a pozniej pretensja do mnie ze dziecko znow kaszle. A ja chodzilam, pielegnowalam, po lekarzach jezdze, leki podaje mimo ze mi sie one nie podobaja ale skoro pokonaly wieczny kaszel to podaje, nie to ze trzymam dziecko pod kloszem i tylko w domu i na spacery nie wychodzimy, wychodzimy ale z umiarem a nie bez konca bo mrozu nie bylo. Ja widze po sobie, chodze do chlodni w zimnie i po jakims czasie z zimna zaczyna mnie bolec i zaczynam kaslac, corka ma to samo. -
nick nieaktualnyLucecita wrote:gibonek a u nas nie ma ani grama śniegu
Iga witamy
mam głupie pytanie: czy depilujecie miejsca intymne? czym i jak?
Z mojego zadupia ciezko wyjechac ale glowniejsze przejezdne. Mimo to corka dzis nie poszla do przedszkola bo rano jeszcze padalo i paskudnie wialo.
Bardzo zadko depiluje, jak juz to ogole a potem chodzę i sie drapie jak odrasta i pelno krost mam. -
Lucecita wrote:gibonek a u nas nie ma ani grama śniegu
Iga witamy
mam głupie pytanie: czy depilujecie miejsca intymne? czym i jak?) no to wtedy zwykla maszynka w ruch i sie morduje. Ostatnio kupilam tez sobie trymer i przyznam ze jest mi nim nieco wygodniej i szybciej niz zwykla maszynka
-
Ja też maszynkę do golenia i piankę. Nie wiem czy ta pianka do okolic intymnych jest ok ale jakoś nic mi się nie robi. Do gin robię się na zero a tak też często trymerem
-
Ja maszynka się gole a potem swędzi że masakra hehehe ale czasem przyznam robię sobie odpoczynek hehehe na szczęście mojemu P to nie przeszkadza jak się lekko zapuszcze...
my dziś z synem ulepilismy pierwszego w jego historia bałwana najbrzydszy na świecie ale nasz
-
nick nieaktualnyJa tez używam maszynki ale u mnie jest na odwrót. Jak włosy są to mnie denerwują i swędza
wiec robie to dość często. A po użyciu maszynki ktora mi nie podeszła faktycznie skóra się podrażnila. Także jestem wierna jednej firmie jux
na szczęście nie robią mi się krostki itp. Ja za to na nogach czasami zapuszczam
bo mam takie miękkie te włosy ze mi się nie chce poprostu ich ruszać
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Moja corke jak tesciiwa wczoraj "wywietrzyla" to dzisiaj mam pociagajacy nos i znow kaszel. Nerwa mam, stara baba a taka nierozumna a pozniej pretensja do mnie ze dziecko znow kaszle. A ja chodzilam, pielegnowalam, po lekarzach jezdze, leki podaje mimo ze mi sie one nie podobaja ale skoro pokonaly wieczny kaszel to podaje, nie to ze trzymam dziecko pod kloszem i tylko w domu i na spacery nie wychodzimy, wychodzimy ale z umiarem a nie bez konca bo mrozu nie bylo. Ja widze po sobie, chodze do chlodni w zimnie i po jakims czasie z zimna zaczyna mnie bolec i zaczynam kaslac, corka ma to samo.
to zajeb...masz wsciekła bym się naprawdę.Boziu ty to masz cierpliwość
-
Ookolice intymne gole maszynka mach3 gilleta ok 5zł i zelem gilleta męża. Mój m zawszew 2 kupuje
ja gole 1 raz na tydzień przed okresem nie, dopiero jak mi się dobrze skończy.mozna sobie balsamem posmarować ważne by golic pod włos czasami mi tez się wrastają ale sporadycznie a mam grube owłosienie ha ha bo karnacje mam dosyć ciemna takie geny.ale pod pachami co 2 dzień tak mi rosna.
brwi penseta a wasik krem do depilacji po plastrach miałam czerwone czasami.
-
Iga86 wrote:Hej dziewczyny, jestem dopiero od rana na grupie
od 14 miesięcy staramy się o drugie dziecko, niestety nie wychodzi
byłam już u gina, niestety nic nie pomógł, oprócz cytologi nie wysłał mnie na żadne badania...kazał cieszyć się że mamy w domu zdrową dwulatkę i pozytywnie myśleć...no cieszę się, bardzo ale jeszcze chciałoby się mieć drugie dziecko
jutro idę na badania, morfologia, TSH, prolaktyna. Polecacie jakies konkretne badania?
Możliwe ze hormony ci poszalały...
zrób sobie przeciwciała tarczycowe
możesz brac inofolic ovarin itp..
a cykl jaki długi masz?wg czy masz regularne czy jak to wygląda ucb.