Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucecita wrote:gibonek a u nas nie ma ani grama śniegu
Iga witamy
mam głupie pytanie: czy depilujecie miejsca intymne? czym i jak?
u nas sniegu z 1 m musiałam odkopać samochód a mój mówił kup se odsnieżarke na pewno w tym roku kupie gara kolejny na samochód.
ogolnie szkoły zamknięte ale dziś piątek to już mówie niech posiedzi ostatni dzień. -
gibonek wrote:u nas sniegu z 1 m musiałam odkopać samochód a mój mówił kup se odsnieżarke na pewno w tym roku kupie gara kolejny na samochód.
ogolnie szkoły zamknięte ale dziś piątek to już mówie niech posiedzi ostatni dzień.ja z południa a prawie nic.
-
Urszulka teraz w ciąży też nie ma przeciwwskazań? I powiedz jeszcze sam wzgorek czy wargi sromowe też? Hehe sory za pytania ale sama się zastanawiam. Mam zamiar chodzić bo latem może sama się już nie ogole
-
Hahaha u mnie albo kompletne zero, albo totalny busz
Lubie busz
sexi
Jakas staromodna jestem. No ale malzon lubi golo i wesolo, wiec trzeba wyjsc naprzeciw oczekiwaniom
Ej wiecie coodkad nie zagladam co chwile na wykres, to sie nie stresuje i nawet nie wiem ile mam dpo
I nie sikam na testy ciazowe od owulki
Niby mam wykres na kom (Glow, angielski), ale tam nie ma tej czerwonej kreski owu i mi sie liczyc nie chce. Po prostu jest napisane ile dni zostalo do @. Bomba normalnie
Luuuzik.
Urszulka89 lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
aLunia wrote:Urszulka teraz w ciąży też nie ma przeciwwskazań? I powiedz jeszcze sam wzgorek czy wargi sromowe też? Hehe sory za pytania ale sama się zastanawiam. Mam zamiar chodzić bo latem może sama się już nie ogole
Zostawiam mały paseczek nad. Nie robię na zero bo łapałam wtedy infekcje. A tak to jest ładnie, schludnie i wygodnie
Jeśli nigdy w życiu nie robiłaś tam woskiem to w ciąży jako tak nie ma przeciwwskazań ale wiadomo, że skóra jest tam lepiej ukrwiona i na próbę możesz na początek zrobić sobie samą górę i zobaczyć czy nie bd miała np uczulenia. W ciąży skóra jest bardziej wrażliwsza. Ja robię jakieś 2 lata woskiem i mam zamiar robić do porodu nadal
-
nick nieaktualnyKat83 wrote:Hahaha u mnie albo kompletne zero, albo totalny busz
Lubie busz
sexi
Jakas staromodna jestem. No ale malzon lubi golo i wesolo, wiec trzeba wyjsc naprzeciw oczekiwaniom
Ej wiecie coodkad nie zagladam co chwile na wykres, to sie nie stresuje i nawet nie wiem ile mam dpo
I nie sikam na testy ciazowe od owulki
Niby mam wykres na kom (Glow, angielski), ale tam nie ma tej czerwonej kreski owu i mi sie liczyc nie chce. Po prostu jest napisane ile dni zostalo do @. Bomba normalnie
Luuuzik.
Kat pewnie ze jest luzik. Ja teraz wogole nie mierze temperatury, nie wiem nic poza tym ktory mam dzien cyklu (łatwo policzyc skoro @ byla 2 stycznia), poza tym stosuje "antykoncepcje doskonala" tzn.najpierw byly globulki na infekcje o kwasnym podłożu a pozniej jak te nie daly rady to od lekarza, gdzies tam chyba byla owulka wiec i apetyt na seks większy, raz wytrzymac nie mogliśmy to szybki seksik (mąż swiadomie ryzykowal) i od razu pod prysznic a po tym globulka wiec plemniki ginely bo wiadomo w kwasnym ph nie przetrwaja. Wiec na co tu liczyc? -
nick nieaktualnyLotopałanka wrote:Ja maszynka się gole a potem swędzi że masakra hehehe ale czasem przyznam robię sobie odpoczynek hehehe na szczęście mojemu P to nie przeszkadza jak się lekko zapuszcze...
my dziś z synem ulepilismy pierwszego w jego historia bałwana najbrzydszy na świecie ale nasz
Lotopalanka my codziennie robimy jednego balwana, w ogrodku stoi juz 3-osobowa rodzina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 21:10
Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
Urszulka89 wrote:Nie ma sprawy
Zostawiam mały paseczek nad. Nie robię na zero bo łapałam wtedy infekcje. A tak to jest ładnie, schludnie i wygodnie
Jeśli nigdy w życiu nie robiłaś tam woskiem to w ciąży jako tak nie ma przeciwwskazań ale wiadomo, że skóra jest tam lepiej ukrwiona i na próbę możesz na początek zrobić sobie samą górę i zobaczyć czy nie bd miała np uczulenia. W ciąży skóra jest bardziej wrażliwsza. Ja robię jakieś 2 lata woskiem i mam zamiar robić do porodu nadal
-
magdis wrote:Wosk fajna sprawa bo spokoj na troche dluzej i sama bym chetnie stosowala ale jak sprobowalam kiedys wosku na nogach to myslalam ze bede krzyczec z bolu i zrezygnowalam z dalszych eksperymentow z woskiem. A okolice bikini to dopiero wrazliwa skora. Urszulka,jak radzisz sobie z tym bolem?
Inna sprawa to rozmowa z kosmetyczką. Znamy się już kilka dobrych lat i zawsze się zagadamy o czymś a ona rwie
Teraz nie wyobrażam sobie już ciachania maszynką.
-
Życiowe tematy hehe ha mam philips lumea i maszynki mało używam i właśnie bikini super złapalo z pachami gorzej uparte jakoś chodź czytałam że to może być od hashi ale ni chu chu nie wiem co ma wspólnego jedno z drugim... No i nogi rewelacja w lato to dwa razy depilowalam
U nad śniegu ni ma... Młoda raz w życiu lepila bałwana a ma 5 lat w Krakowie to zawsze śniegu jak na lekarstwo...Akceptacja! -
Iza34 wrote:Lotopalanka my codziennie robimy jednego balwana, w ogrodku stoi juz 3-osobowa rodzina.
No ja w tym tygodniu pierwszy dzień z synem miałam bo go zostawiłam w domu po co ma iść do żłobka ja oboje rodziców w domu... śnieg spadł u nas chyba przed wczoraj a ja na popołudnie do pracy chodziłam więc widziałam go z 45min rano szykując go i prowadząc do żłobka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej:)
nie rozumiem...nie pojmuje...jak kogos można zaprosić na urodziny do dziecka i powiedzieć ze zabawek nie chcemy tylko kase bo zbieramy na meble ...masakra dość ze on robi zagranica maja te 500+ rodzinne to ma jeszcze czelność takie cos powiedzieć już jej chciałam pocisnąć...no ale się powstrzymałam.
u mnie w poniedziałek @ czekam złudzeń sobie nie robię.