Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pamiętam w 38 tyg trafiłam z wysokim ciśnieniem do szpitala. Ogólnie mam nadciśnienie. A mój mąż od razu ze to po sexie dzień wcześniej i też nie było mowy hehe.
-
nick nieaktualnyMy dream witamy
Mnie jak na złość wczoraj dopadło zatrucie czy to jelitowka była, nie wiem sama bo nie miałam nigdy. Wyszlismy na imprezę wieczorem i dwie h posiedzialam. Wszystko mi smierdzialo i cały czas było niedbrze. Na szczęście w domu zeszłoi jak ręką odjal. Mogłam w spokoju się wyrzygac haha
Dziś już luz ale @ przyszla. Ból pleców i nóg mega ze bez tabsa się nie obeszlo.
Adele a nóż widelec może zaskoczylo u Ciebie ? Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Ewi to zaczynamy razem nowy cykl !
Kurcze moj synek znowu goraczkuje. Na jakas izbę zaraz pojedziemy bo moze ma zapalenie ucha albo nie wiem jux o co chodzi.
hej może ma to co moja ostatnio tez miała 39,5 ale to był taki wirus z delikatna jelitówka -
ja bardzo brdzo bym chciała te 2 kreski ale pewnie lipa nie nastawiam się .
coś czuje ze adele teraz wysika te krechytrzymam kciuki
bardzo
jutro @ wiec zobaczymy a jak bym testowała to dopiero piątek:)
a w piątek jade po wyniki do szpitala zobaczymy czy cos lepiej oby -
wiecie co najbardziej będzie mi szkoda sexu w ciąży lubimy szalec i wg mam mnóstwo szmatek...gadżetów tylko nam pokoju brakuje na kluz ,a z brzuchem już za bardzo ty nie będzie pasować ale dam rade jak cos te 9 miesięcy.
w pierwszej ciaży rzadko się kochaliśmy mój się bał...panicznie...
teraz nie wiem czy wytrzymamy -
Hugolina87 wrote:Ewi to zaczynamy razem nowy cykl !
Kurcze moj synek znowu goraczkuje. Na jakas izbę zaraz pojedziemy bo moze ma zapalenie ucha albo nie wiem jux o co chodzi.
-
Lotopalanka szczerze watpie
Ja tu do nastepnego stulecia zostane pfff. Nawet mi sie - o zgrozo! - testowac nie chce. Sikne na wszelki w srode, bo jade na lutku w tym cyklu. Profilaktycznie jakos chyba
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny