Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
DoveLove super
USG miałaś?
U mnie nie wiem sama. Dzisiaj znowu plamilam, ale już jest ok. Jeszcze mam anginę. Byłam u internisty i może mi dać antybiotyk na bazie penicyliny na którą jestem uczulona. Także zrobiono mi wymaz, crp i morfologię i zobaczymy co wyjdzie i dopiero na podstawie wyników zadecyduje o antybiotykupowiem wam że już jestem tak zmęczona tym wszystkim, że nawet przestałam się stresowac. Co będzie to bedzie. Czuje jakby wiecznie żyła w jakimś zawieszeniu... Strata, starania teraz ciąża... Jutro wieczorem mam prenatalne, ciekawe co bedzie.
-
agulineczka ponad tydzień jakoś będę czekać
aLunia kurde angina współczujęniby tylko antybiotykiem się ja da wyleczyć... Ciekawe co ci zaproponują w takiej sytuacji..
-
Alunia, ja na początku ciąży też mialam angine, dostalam Duomox i powolutku ale przechodzilo...u Ciebie sytuacja trudniejsza
czosnek z cytryna i miodem sobie utrzyj i zjadaj, imbir z ciepłą wodą, mleko z miodem. Może trochę Ci ulży, choć pamiętam ten okropny ból. Główka do góry, wiem, ze sie martwisz, ale bądź dobrej myśli
USG miałam, dostałam śliczne zdjecie Maleństwa, słyszałam też serduszko. Wszystko jest w porządku, a genetyczne mam 27lutego, wiec od razu i zwolnienie dalej mi przedłużyAdele27, aLunia, karolcia87, magdis lubią tę wiadomość
-
DoveLove to który tydzień ci wychodzi dokładnie? Cieszę się, że wszystko jest dobrze. Oby tak dalej do września
Adele mówiła że jak crp będzie od 20 wzwyż to muszę mieć antybiotyk.
Ja się nie stresuje już naprawdę...nic nie mogę zrobić. Szkoda tylko, że ta wizytę mam późno, już by było z głowy. -
Dove super, ze w koncu masz normalnego lekarza, tamten byl do dupy
Adele nie martw sie na zapas kochana, bedzie ok, zobaczysz. Trzymam kciuki :*
A ja jestem po wizycie w klinice wczoraj. Usg zrobione, wymacali mnie porzadnie tym dildemOba jajniki pelne, lewy 17 jajec, prawy 23. Oba pco. A myslalam, ze prawy lepszy, bo nie boli. Doktorka mowi, ze lewy zazwyczaj boli bardziej, bo sie tam wszystkie flaczki przewalaja
Taka ciekawostka.
Nasienia nie zrobilismy, bo maz sie zestresowal i nic z tego. Musimy doniesc za tydzien czy dwa. A szkoda, bo robia wyniki na miejscu w ciagu pol godziny! Wow.
We czwartek robie proga, za tydzien jak dostane @ mam sie umawiac od razu na estrogen, rezerwe jajnikowa i Bog wie co jeszcze. Maz dostal skierowanie na calutki pakiet z krwi tez. Cuda niewidyNo, ale place, to wymagam.
Pani doktor sie ucieszyla, ze nie mielismy jeszcze zadnego konkretnego leczenia nieplodnosci, bo mowi, ze moze kombinowac ile wlezie z nami
Jak zrobimy reszte badan, to sie mamy stawic na drugie spotkanie i bedziemy omawiac taktykeJestem pod wrazeniem. Ale dzien ogolnie mielismy trudny przez caly ten stres. Maz biedak chodzil zawstydzony i podminowany i lypal na mnie jak bazyliszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 19:57
jangwa_maua lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat to w Anglii tak ta klinika? Przy pcos chyba rzadko jest owulacja? Ale widać że konkretnie podchodzą do sprawy i dobrze. Trzymam kciuki.
Co tam dziewczyny słychać poza plodzeniem hehe
Agulineczka szkoda z tą @może troszkę winka na poprawę humoeu. Ściskam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 20:16
-
nick nieaktualnyaLunia wrote:Kat to w Anglii tak ta klinika? Przy pcos chyba rzadko jest owulacja? Ale widać że konkretnie podchodzą do sprawy i dobrze. Trzymam kciuki.
Co tam dziewczyny słychać poza plodzeniem hehe
Agulineczka szkoda z tą @może troszkę winka na poprawę humoeu. Ściskam.
Co po za plodzeniem- to co zwykle, corka znow chora, ja nadal mam katar ale pewnie zaraz coś więcej bo córcia robi mi na złość i kaszle mi prosto w twarz, jutro idziemy z mężem na badania tarczycowe, w piatek do endo a za tydz.do gina. Czyli naprawde to co zwykle- lekarze, badania, katary, kaszle, niesnaski z tesciowa, proby okielznania niesfornego dziecka itp. itd. Zyje sie, aby do przodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 20:28
-
Kat to świetne wiesci ! W koncu coś się ruszy
tylko żeby maz sie jeszcze bardziej skupil i bedzie dobrze. A o rezerwie już Ci też pisałam,że powinnaś zrobic. Coś czuje,że niedługo będziesz się nam tu chwalila II krechami hihi
-
aLunia nie wiem, jak z ta owulacja. Niby mam regularne cykle, niby pozytywne owu testy, niby hormony w normie, ale czy cos schodzi, to nie wiem. Moze mnie w koncu wezma na monitor choc raz.
Adele zobaczymy. Dla mnie to jest taki ostatni zryw. Jak nic nie wykombinuja, to niedlugo sie poddaje i olewam a potem niech sie dzieje, co chce. Na ivf mnie nie stac, iui chyba nie ma sensu. Za duzo stresu dla meza, szczegolnie, ze jemu nie zalezy bardzo na dzieciach. Syn jest, nazwisko przekazane. Ja bym walczyla dluzej, ale i tak juz jest napiecie niezdrowe troche, nie chce sobie zniszczyc malzenstwa. Jak sie chce pobzykac z mezem czasem, to mu musze traume odczarowac. Nie zamienie cisnienia na ciaze z celibatem do usranej smierci
Daje sobie kilka miesiecy, moze pol roku i dosc. Jak sie naturalnie, bez spinki i lekarzy, nie zdarzy do 2 lat, to calkiem sie poddaje. Za stara sie robie powoli, w moim osobistym wypadku i przekonaniu. Poczekam na wnuki.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat kciuki za II krechy niedługo
ALunia duzi dużo zdrówka. Tez mam uczulenie na penicyline. Miałam antybiotyk zinnat. Taki słaby w sumie..są jakieś napewno które można brać w ciąży.
Ja w kinie byłam na randceszkoda ze nie kupiłam testów więcej. Bym sobie siknela
-
Szybkie pytanie, nie moge nigdzie znalezc. Mialam robic proga w srode, ale mnie szefowa nie wypusci. Dzisiaj klinika mnie nie dala rady wcisnac, zostaje czwartek po poludniu. I oni sie ciesza, ze 21dc. Ale u mnie to juz bedzie 11 dpo
Cosik pozno? No nie przetlumacze im, ze mialam wczesniej owu, bo oni chca konkretnie dzien cyklu. Pfff...
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning