Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje dziecko znow chore, takiego paskudnego kaszlu to już dawno nie miala. Ale poszla do przedszkola bo nie mialam z kim jej zostawic, mąż w pracy, z tesciowa z samego poniedzialku zdazylismy sie poklocic, wpie... sie w nie swoje sprawy i jeszcze podwaza moje zdanie przy dziecku ze szkoda dla mnie, do tego uwaza ze z mojej corki to histeryczka i wariatka sie robi i tesciowa sobie poszla a ja za chwile wychodze do kardiologa. Nie dosc ze córka mnie lekcewazy to jeszcze przez takie akcje innych tym bardziej bedzie mnie miała za nic.
-
To też był mój pierwszy cykl z duphastonem i do tego acardem. Moze przez to się bardziej nakręciłam.
Piękne temperatury, książkowy śluz (bralam wiesiolek i piję siemię), sliczne testy owulacyjne w terminie, w którym się spodziewałam, serduszkowanie trafione niesamowicie w punkt. No i dupaPaula_shells lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Kochane, nadzieja jest, dopóki @ nie ma. Ale pamiętam swoje rozczarowanie jak najpierw wyszła 1 kreska. Mam nadzieję, że i u Was to nie koniec tej historii
Jutro mam wizytę u nowego lekarza, ma certyfikat FMF, więc i genetyczne zrobie na miejscu. Daj Boże, że będzie jakis normalny i pomocny, bo do tamtego łapówkarza w zyciu juz nie pojde...
-
DoveLove wrote:Kochane, nadzieja jest, dopóki @ nie ma. Ale pamiętam swoje rozczarowanie jak najpierw wyszła 1 kreska. Mam nadzieję, że i u Was to nie koniec tej historii
Jutro mam wizytę u nowego lekarza, ma certyfikat FMF, więc i genetyczne zrobie na miejscu. Daj Boże, że będzie jakis normalny i pomocny, bo do tamtego łapówkarza w zyciu juz nie pojde...
Mam nadzieje, że trafisz już do dobrego lekarza
-
nick nieaktualny
-
DoveLove trzymam kciuki. Daj znać jutro. Ja idę w środę wychodzi 11tydz i 6 dni ale tak myślę że dalej jest ciąża, już nie wierzę tym lekarzom z lux medu.
-
Zobaczmy co jutro powie lekarz, bo ostatnie USG mialam miesiąc temu...jestem zapisana na genetyczne w klinice w następnym tygodniu, ale może uda sie je u tego lekarza jeszcze przesunąć i zgra sie wizyta z nastepnym zwolnieniem. Pożyjemy, zobaczymy. Może dzidziuś nadgonil (z OM mam tydzień do przodu).
-
aLunia wrote:DoveLove trzymam kciuki. Daj znać jutro. Ja idę w środę wychodzi 11tydz i 6 dni ale tak myślę że dalej jest ciąża, już nie wierzę tym lekarzom z lux medu.
no właśnie, trafic na dobrego lekarza i obdarzyc zaufaniem jest bardzo trudno. Do tego inny termin z USG i OM też miesza w glowie...
-
Adele ojej współczuję ale dobrze,że już po. A wyniki tylko dobre będą.
Mi odwołali czwartkową wizyte u gin i muszę czekać do wtorku. Najgorsze,że ta przepuklina się przypaletala już pachwina boli. Więc w Walentynki idę do ogólnej może da mi skierowanie do chirurga albo co. A potem endokrynolog. Więc 14.02 spędzam na wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 15:55
-
Adele musza tak mocno zabandazowac. Mnie zabieg w ogole nie bolal, bo dostalam dobre znieczulenie. Pozniej tez nie bolalo tak mocno jak sobie wyobrazalam. Jaka mialas biopsje? Gruboiglowa? Ja mialam mommotomiczna, ale prywatnie robilam. Trzymam kciuki za wyniki!Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
huligonia sikaj jeszcze
ja nie sikam nie mam po co bo chlopa brak
dużo do czytania...u nas ferie...kujawsko-pomorskie,a moje dziecko Grypa dziś bylam u lekarza dostała jakies tabsy na grype i leży goraczka podbija 39,5,robie jej okłady dodatkowo.miałam tak pięknie zaplanowany pierwszy tydzień aquapark,kinder park i kręgle a pozostaje nam łózko,dobrze że chodziasz za dużo nie marudzi.
w tym roku wybitnie mi choruje zastanawiam się nad szczepionka przeciw grypie,wiem opinie podzielone,napewno nie uchroni nas przed choroba ale będzie łagodniej przechodzić,raz już ją szczepiłam i jakoś lżej przeszła.a teraz na maxa.
życze wam dużo kresek w tym miesiącu.Hugolina87 lubi tę wiadomość