Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwsza dla mnie też bez większych problemów, ale ta... żylaki na jednej nodze mi wyszły, teraz ta przepuklina ... myślę ze może jednak organizm obciążony,bo jednak karmilam jeszcze. No trudno
trzeba pocierpiec żeby potem być szczęśliwym
. Mam nadzieję jednak na poród sn bo cc tylko w ostateczności.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA no i chciałam zakomunikować ze wczoraj przed i na całej imprezie mnie nogi nie bolaly. Wiec to chyba jakiś problem w głowie u mnie :p na tle nerwowym czy coś. Nir wiem już sama. Bo dziś mnie nogi bolą. Wczoraj cały wieczór o tym nie myślałam w ogóle i zero bólu. Teraz siedze z filiżanka kawy i mnie znowu bolą
nie przejmuje się tym juz.
-
Ale miałam sen
. Byliśmy całą rodziną na wycieczce... z jeszcze jednym małym bobaskiem, był to braciszek naszego synka
Ja również całą ciążę "kwitłam"bardzo dobrze się czułam, oprócz sporego bólu pleców pod koniec
Dziewczyny jakie macie patenty na odparzoną pupę dziecka? Ja wyczytałam że clotrimazolum ładnie sobie z tym radzi. Kończy mi się maść synka a apteki pozamykane, użyłabym tej wspomnianej.Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula_shells wrote:Ale miałam sen
. Byliśmy całą rodziną na wycieczce... z jeszcze jednym małym bobaskiem, był to braciszek naszego synka
Ja również całą ciążę "kwitłam"bardzo dobrze się czułam, oprócz sporego bólu pleców pod koniec
Dziewczyny jakie macie patenty na odparzoną pupę dziecka? Ja wyczytałam że clotrimazolum ładnie sobie z tym radzi. Kończy mi się maść synka a apteki pozamykane, użyłabym tej wspomnianej.ja używałam tylko bepanthen maść. Ale po umyciu pupy woda suszylam ja suszarka i młody nue miał nigdy odparzen
-
nick nieaktualny
-
Paula możesz posmarować ta maścią. Nasza córka miała kiedyś też taki problem i sama lekarka to zaleciła, także smialo.
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chcialabym przestrzec jezzcze raz, zeby nie brac pod uwage testow po czasie wskazanym w ulotce. Przedwczoraj nordtest 10 po czasie pokazal cieniutenka kreske. Wczoraj kolejny nord juz nic nie pokazal, nawet po czasie, ale test plytkowy z allegro taki z duzym niebieskim napisem HCG pokazal calkiem widoczna, rozowa kreske po 1,5h. Oczywiscie troszke zaczelam sie ludzic. Zrobilam kolejny ten sam test z wody, a nie z moczu i uwaga po jakis 2 h rowniez widoczny cien drugiej kreski. Do tej pory bylam zadowolona z tych testow (obie wcześniejsze ciaze wykryl najwczesniej ze wszystkich testów i to w przepisowym czasie).
Bobo test bialy. Rowniez po czasie.
Takze dziewczyny, testujemy, czekamy ile trzeba i wyrzucamy testy do koszSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
jangwa_maua wrote:Pierwsza dla mnie też bez większych problemów, ale ta... żylaki na jednej nodze mi wyszły, teraz ta przepuklina ... myślę ze może jednak organizm obciążony,bo jednak karmilam jeszcze. No trudno
trzeba pocierpiec żeby potem być szczęśliwym
. Mam nadzieję jednak na poród sn bo cc tylko w ostateczności.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2018, 09:56
-
Paula dawaj malemu smecte, nawet po lyzeczce co jakis czas przez caly dzien i elektrolity. Ja jak moj mual 1.5roku wyladowalisny w szpitalu na rotawirusa. Po tym sobie powiedzialam ze jesli jeszcze raz cos takiego sie przytrafi yo na sile bede mu wszystko wciskala strzykawka do buzi, bo wtedy nie chcial nawet pic. A po szpitalu mial traume u bal sie przez jakis czas lekarzy jak mieli fartuchy zalozone.
-
Hej
Dłuuuugo mnie tu nie było, ale jakoś tak ostatnio sytuacja w pracy, ogólne przemęczenie i brak czas na wszystko....U mnie dziś 20 dc na dupku i dong quai...hmmm niby już po owu według temperatur ale poza tym nic na nią nie wskazywało....już raczej zaliczam te cykl jako kolejny nieudany...ale cóż nie dziwi mnie to...w najbliższych dniach spróbuję Was chociaż częściowo nadrobić także miłego dnia a ja zaraz znowu do pracy się szykuję
-
Hugolina to testujemy podobnie. U mnie dzisiaj 7dpo. Ale w nosie to mam. Sikam za tydzień jak @ nie będzie. 43 miesiące ludzenia sie i rozczarowań na koncu. Juz mi się nie chce.
W ogóle to sobie postanowiłam, że idę do tej kliniki jutro i zobaczę co powiedzą. Ewentualnie mogę spróbować iui jeśli wynik męża będzie słabszy. Na in vitro mnie nie stac. A potem odpuszczam kompletnie. I niech się dzieje co chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2018, 11:49
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny