Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeżeli beta zrobiona prawie 2 tyg po spozniajacej się @ to dla mnie niska beta. Ale najlepiej sprawdzić jak przyrasta. Ja jakos 6-7 dni po spozniajacej się @ miałam ponad 2 tyś. Po 14 już ponad 16 tyś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 22:07
-
nick nieaktualnyI chlop mnie wystawil. Śpi i chrapie, budzilam i nic a mialo byc piwo, film i cala reszta. Ja tez ide spac. I oczywiscie wszystko o czasie dni plodnych-i opryszczka u męża i dziecko w naszym łóżku, wystraszyla sie czegoś jak oglądała Masze i nie chce spać sama.
-
nick nieaktualnyJa jednak poczekam z tym testem
syn wstal na siku i ja z nim. Wiec nie chciało mi się robić w nocy a teraz ajuz mi się nawet nie chce siku. Czekam na tego 14 lub 13 z testem.
nie będę swirowac juz
@ ma być dopiero w pt. Wiec dzisiejszy test byłby głupota :p na relaksie dziś poimprezuje wieczorem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 07:51
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja zla na męża, wstal o polnocy i pyta czy pijemy to piwo jak ja juz sie kladlam. Corka ma czarny humor, tez jakas zla, nic jej nie pasuje poza tym co ona chce i niewazne ze sniadania nie jadlam, mam isc sie bawic i tyle, no i ma wyczucie i nie chce spac u siebie, akurat teraz.
-
Iza34 wrote:A ja zla na męża, wstal o polnocy i pyta czy pijemy to piwo jak ja juz sie kladlam. Corka ma czarny humor, tez jakas zla, nic jej nie pasuje poza tym co ona chce i niewazne ze sniadania nie jadlam, mam isc sie bawic i tyle, no i ma wyczucie i nie chce spac u siebie, akurat teraz.
-
Do nas syn tak chodził w nocy ale oduczylam konsekwentnie jak miał 3,5 roku i koniec. Człowiek potrzebuje trochę prywatności w małżeństwie przecież.
Właśnie mi się sąsiadka pochwalila że jej córka jest w ciąży po 12 latach starań. Rok temu adoptowali trójkę dzieci i nie miała czasu kombinować. "Odpuscila". No i od mamy rodzonej słucham od wczoraj że też mam odpuścić to się na bank uda. Cholera jasna.Paula_shells lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Kąt no nie wiesz że trzeba odpuścić przecież to tak łatwo... No właśnie łatwo się mówi wszystkim w koło.
My wczoraj spotkaliśmy się że znajomymi męża. Jedną parka w tym roku się hajta. I te ich plany, że ślub zaraz dziecko, potem drugie. Tak ładnie wszystko poukładane... Nawet z zazdrością słuchałam tej wiary w realizację planów. Ach gdyby to wszystko było takie piękne.