Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeżeli beta zrobiona prawie 2 tyg po spozniajacej się @ to dla mnie niska beta. Ale najlepiej sprawdzić jak przyrasta. Ja jakos 6-7 dni po spozniajacej się @ miałam ponad 2 tyś. Po 14 już ponad 16 tyś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 22:07
-
nick nieaktualnyI chlop mnie wystawil. Śpi i chrapie, budzilam i nic a mialo byc piwo, film i cala reszta. Ja tez ide spac. I oczywiscie wszystko o czasie dni plodnych-i opryszczka u męża i dziecko w naszym łóżku, wystraszyla sie czegoś jak oglądała Masze i nie chce spać sama.
-
nick nieaktualnyJa jednak poczekam z tym testem
syn wstal na siku i ja z nim. Wiec nie chciało mi się robić w nocy a teraz ajuz mi się nawet nie chce siku. Czekam na tego 14 lub 13 z testem.
nie będę swirowac juz
@ ma być dopiero w pt. Wiec dzisiejszy test byłby głupota :p na relaksie dziś poimprezuje wieczorem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 07:51
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja zla na męża, wstal o polnocy i pyta czy pijemy to piwo jak ja juz sie kladlam. Corka ma czarny humor, tez jakas zla, nic jej nie pasuje poza tym co ona chce i niewazne ze sniadania nie jadlam, mam isc sie bawic i tyle, no i ma wyczucie i nie chce spac u siebie, akurat teraz.
-
A córeczka nie za bardzo wykorzystuje was z tym spaniem? U nas też były akcje, że coś się śniło ale od dłuższego czasu nie pozwalam jej przychodzić do nas chyba że jest chora albo ją coś boli. Jak ma koszmar to idę do niej do pokoju, napijemy się wody, pogadamy, zostawiam zapaloną lampkę na biurku. Bo za chwilkę znów się do was przeniesieIza34 wrote:A ja zla na męża, wstal o polnocy i pyta czy pijemy to piwo jak ja juz sie kladlam. Corka ma czarny humor, tez jakas zla, nic jej nie pasuje poza tym co ona chce i niewazne ze sniadania nie jadlam, mam isc sie bawic i tyle, no i ma wyczucie i nie chce spac u siebie, akurat teraz.

-
Do nas syn tak chodził w nocy ale oduczylam konsekwentnie jak miał 3,5 roku i koniec. Człowiek potrzebuje trochę prywatności w małżeństwie przecież.
Właśnie mi się sąsiadka pochwalila że jej córka jest w ciąży po 12 latach starań. Rok temu adoptowali trójkę dzieci i nie miała czasu kombinować. "Odpuscila". No i od mamy rodzonej słucham od wczoraj że też mam odpuścić to się na bank uda. Cholera jasna.
Paula_shells lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning
-
nick nieaktualny
-
Kąt no nie wiesz że trzeba odpuścić przecież to tak łatwo... No właśnie łatwo się mówi wszystkim w koło.
My wczoraj spotkaliśmy się że znajomymi męża. Jedną parka w tym roku się hajta. I te ich plany, że ślub zaraz dziecko, potem drugie. Tak ładnie wszystko poukładane... Nawet z zazdrością słuchałam tej wiary w realizację planów. Ach gdyby to wszystko było takie piękne.

tez nie wiem jak zapomnieć hehe do owu jest luz. Ale po to już mam siczeke w głowie lekka..