Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele no mało kogo stać na taki wydatek niestety. Ale ciachnij to na wszelki i z głowy.
A ja jutro robię krzywą cukrową. Ale mam o tyle fajnie że mama jest pielęgniarką i dziubie mnie w domku. Nie muszę się po lekarzach telepać.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyPaula sikalas? Po usunięciu zeba powinien chyba zrobic się skrzep. Ja przynajmniej tak mialam ze pół zeba było na wierzchu a pół nie bo nie miał miejsca i jak usunęli była mega wielka dziura. Trochę krwawilo póki się nie zrobił skrzep właśnie. Później jak zarastalo było też słabo bo mi tam ryż kilka razy wpadł ;p a glebokie to cholerstwo było
Kat mama Ci w domu krew pobiera ? I do lab zawiezie sama ? -
agulineczka nie widzę nic takiego na opisie. Wczoraj miałam u innej doktor robione ta która jest chirurgiem i ona wykryła jeszcze jakiś co jej się nie podoba ale nie dała mi wyniku..widocznie dla siebie zrobiła do dokumentacji
-
Mnie w zeszlym roku nastraszyla lekarka z lux medu, ktora po wykonanym usg, podczas ktorego nic kompletnie nie mówiła, dala mi opis i wskazanie do wykonania biopsji, bo zmiana podejrzana... w domu zobaczylam jeszcze, ze dosc wysoka kategoria (im niżej tym lepiej). CalA diagnostyka trwala prawie miesiac. Miesiac wyjety z zycia... Dopiero później trafilam na cudownego lekarza, ktory zakwestionowal opis tamtej lekarki, zmienil kategorie i wykonal biopsje mammotomiczna. Zmiana łagodna, nawet nie będziemy jej usuwac, bo jak to okreslil szkoda kroić zdrowa piers.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
ja nawet nie zapamiętałam jaką biopsje będzie mi robić.. byłam trochę w szoku,że znów coś tam innego wyszło.. w ogóle lekarka niezbyt przyjemna..
jangwa dzis masz spotkanie z doradca? -
nick nieaktualny
-
Adele a te guzki to teraz ci wyszły? Czy już wcześniej miałaś? Oby to nic poważnego nie było.
Paula aż mam ciarki jak o tym piszesz. To normalne że tak ci puchnie? -
Adele27 wrote:Pula
a to Ty miałas 8 wyrywana ? jeny...ja mam mieć w marcu dwie usuwane..
Dolne czy górne? Ja mam 2 dolne do wyrwania, ale poki co nie spieszy mi sie. Brak jakichkolwiek dolegliwości to po co sobie fundowac taka przyjemnosc.
Kolezanka mi mowila ze dolne gorsze fo wyrwania niz gorne.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Paula_shells wrote:Na szczęście/ nieszczęście jedna kreska.
Matko dziś to już szyi mi nawet nie widać, a opuchlizna coraz większa
-
agulineczka wrote:Dolne czy górne? Ja mam 2 dolne do wyrwania, ale poki co nie spieszy mi sie. Brak jakichkolwiek dolegliwości to po co sobie fundowac taka przyjemnosc.
Kolezanka mi mowila ze dolne gorsze fo wyrwania niz gorne.
2 dolne.. musze niestety je usunac bo mam za mala szczenke i nie moga do konca wyjsc wiec beda mi konretnie musieli dziaslo naciac