Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam domek, wymarzony
wcześniej mieliśmy jeden pokój z dzieckiem i też się dało więc...
Co do malowania, to w zeszłe wakacje malowaliśmy pokój córki. W tym roku - jeszcze przed rozwiązaniem chcemy odmalować salon, sypialnie i przedpokoje. Malowałam beckersem. Jak dla mnie najlepsza farba, nawet młoda kiedyś wymalowała ścienę długopisem - wzięłam cifa na gąbkę i nic nie było znać
-
Urszulka właśnie beckersa jest kilka rodzajów ... ja malowałam pokój syna nim i tragedia... ale chyba zdecyduję się na niego do kuchni. Choć swoje serce oddałąm farbie MAGNAT
dla mnie jest fantastyczna
-
Adele27 wrote:Urszulka właśnie beckersa jest kilka rodzajów ... ja malowałam pokój syna nim i tragedia... ale chyba zdecyduję się na niego do kuchni. Choć swoje serce oddałąm farbie MAGNAT
dla mnie jest fantastyczna
my mieliśmy decoral i śnieżkę i nie zachwycają mnie
-
Poniekąd jestem sobie winna,ale nie zawsze wszystko udaj się tak jak to sobie zaplanowaliśmy
. Jest po części wyjście z takiej sytuacji,bo mieszkanie jedno stoi i się marnuje (i moich rodziców ) . Gdyby tata pozwolił nam tam mieszkać to byśmy spokojnie zbierali na własne. Wtedy dobrać mniejszy kredyt już nie taki problem. No ale cóż... musimy sobie radzić na tyle na ile potrafimy. Może nie będziemy na razie mieli luksusów,ale chociaż dwójkę dzieci a to największe szczęście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 11:31
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuci po laparo mam nadzieje ze zaskoczy u Was
najlepiej już przed.
My mamy do dyspozycji salon 38m i dwa pokoje u góry. Wiadomo że sami gdybyśmy byli byłoby dużo swobodniej, mam nadzieję że się nam ułoży i ten rok będzie lepszy niż poprzedninie raz miałam dola ze tu mieszkamy ale mam nadzieje ze pójdziemy na swoje. Rozglądam się za blizniakami czy mniejszym domkiem bo można trafić w cenie mieszkania. Młody ma tu super przeszkole i dobrze się mieszka na tej dzielnicy.
-
Urszulka89 wrote:Też się zastanawiałam ale akurat wtedy kolorów nie mieli takich jak chciałam
my mieliśmy decoral i śnieżkę i nie zachwycają mnie
no wlasnie Magnat moglby miec wieksza game kolorwo.. bo beckers ma ogromna i jest wybor -
Luci tak wiem i jak się udało to tak się cieszyłam, sama mówiłam że najważniejsze że się udalo, co będzie dalej to będzie... Mi ostatni rok pokazal, że tylko zdrowie jest najważniejsze, pieniądze rzecz nabyta.
-
no wiadomo, zdrowie najważniejsze, a z naszą polską służbą zdrowia... to trzeba mieć zdrowie
żeby chorować
Hugolina no ja tez mam taką nadzieję, bo mój gin generalnie więcej już nic nie może zrobić,
później to zostaje już nam tylko klinika niepłodności, do której się nie wybieramycórka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualnyJangwa ja nie rozumiem podejścia Twojego taty..
skoro stoi puste mieszkanie no kurde .. nie da rady go jakoś przekonać z tym mieszkaniem ?
Nooo Luci po laparo to IUI i in vitro juz zostają.będziesz w ciąży bez kliniki. Mnie czeka też klinika jeśli nie zaskoczy. Dlatego czasem myślę że syn będzie jedynakiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 10:18
-
nick nieaktualnyCzasami trzeba czasu w tych staraniach i cierpliwości. Myślę że każda z Nas ujrzy te dwie kreseczki bo mamy juz po jednym to i drugie będzie
wiem ze dwa lata to długo ale szczerze przed pierwszą ciąża z dwa lata bez zabezpieczenia dzialalismy wg kalendarzyka haha a nie ogarnialam do końca płodnych i nie było wpadki. Juz nawet mówiłam ze ja chyba jestem bezpłodna . I się trafilo a nie spodizewałam się w ogóle. Jednak nie jestem bezpłodna; )
-
Ja to w sumie się z mężem od 5 lat jakoś nie zabezpieczam... ost się zastanawiałam jakim cudem nie wpadliśmy zanim zaczęliśmy się starać o drugie? stosowaliśmy stosunek przerywany i nawet wpadki nie było a szkoda
-
Ja już nie mam sił na rozmowę z nim. Ma dziwne postrzeganie i zawsze musi być na jego. Nikt go nie rozumie czemu tak postępuje mając mieszkanie. Umowilam się na jutro z innym doradcą. Może jednak coś da się zdziałać chociaż boję się znów nastawić i potem rozczarować.
-
nick nieaktualny