Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:My z mężęm również o 2 się staramy mamy synka z września 2014 i teraz jest 1 cykl starań, 1 listopada bede testować, wczoraj robiłam bete hcg i było <2,0 a był to 9-10 dzień po owu
Trzymamy kciuki za celny strzał w pierwszym cyklu starańEwi28 lubi tę wiadomość
-
No prosze, ja sie wlasnie dowiedzialam, ze moja przyjaciolka jest w ciazy. Dzisiaj testa sikala. Pierwsze zrobili na dyskotece, drugie w pierwszym cyklu staran a teraz trzecie w drugim cyklu. Niektorym to wystarczy powachac i w ciazy hihihi
Ewi witaj, trzymamy kciukikarm3lka, santoocha lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
MagM gratulacje!
Karm3lka, a czemu takie długie cykle?
Do mnie przyszła dzisiaj paczka 50szt testów owulacyjnych, mam nadzieję, że wszystkich nie wykorzystam Od kiedy zwykle testujecie? Ja dopiero 4dc, jak ja wytrzymam tyle dni... Już zapomniałam jak to jest z tym odliczaniem w cyklu, najpierw do owu, potem do @
Zmykam oglądać serial, udanego piątkowego wieczoru!
-
ale.ale zwykle miałam 35-37 a po porodzie totalnie się rozsypalo.
Miałam to wszystko wyregulowac ale ciągle to przekładam.
1CS z mierzeniem i obserwacja czy owulacja w ogóle występuje...
W następnym chyba udam się do gin. :*
-
MagM gratulacje!! Nudnej ciazy zycze
ale.ale ja testuje owu od okolo 10-11 dc, choc raz mnie zaskoczylo i w 9 dc mialam owu I szybki telefon do meza: "Kochanie wracaj, potrzeba jest"
santoocha lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej dziewczyny u mnie owulka na dniach na byc ale seks cos nam nie wychodzi ehhh jak na złość... a nie powiem bo liczę na ten cykl...
Santoocha
A to wykres Ci pokazał ze 13dc byla ? Moze jednak jeszcze jej nie bylo który to dc u Ciebie ? -
Ekspresowe macie te owulacje
Adele wiem coś o tym,jak człowiekowi zależy to jak na złość nie wychodzi. Wiadomo że najlepiej się wyłączyć i robić wszystko spontanicznie ale gdy się pragnie malucha to się nie da całkiem wyluzowac.
Macie jakieś zamierzenia co do starania o dana płeć dziecka? :p czyżbyś santoocha celowala w drugiego synka? -
Mam dziś druga wysoką temperaturę, dziś 15dc.
Do tego bolą mnie piersi, a zaczynają zawsze tuż po owu. W piątek miałam wzdęty brzuch jak zawsze przy owu. No wszystko przemawia za owulka 2 dni temu.
Czy celujemy w chłopca? Nie, celujemy żeby się po prostu udało. Ja chyba chciałabym teraz dziewczynkę, tak dla odmiany
Jeszzs mnie mąż dziś przed południem zmolestował, się zobaczy za 2 tyg co z tego wszystkiego wyniknie.
Idę robić obiad. Młody śpi, więc nikt mi nie wisi u nogi. -
Cześć dziewczyny ja wpadam tylko wam powiedzieć że u mnie się nie udało prawdopodobnie biochemiczna jutro wszystko będę wiedzieć.
Wszystkim, którym się udało gratuluje, a za te które starają się trzymam mocne kciuki i mam nadzieje, że jak kiedyś tu wrócę was tu już nie będzie, nie to że was nie lubie czy coś ale mam nadzieje że będziecie na fiolecie, trzymajcie się :*