Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziunia12 wrote:Hej dziewczyny.... czy ktoś tu teraz testuje? Może ktoś już jest z 2 keseczkami? U mnie wciąż nic 36dc u cicho sza.... chciałabym ten okres
Trzymam kciuki żeby okres jednak nie przyszedł!
Kurde u mnie 14 dc i skończył się śluz płodny, jak w ostatnich kilku cyklach a owulacje miewam 16-18 dc cyklu no i jak zajść ja śluzu nie maNatalia 27.03.2016
-
Santocha stosuję od 1 cs , wlaśnie się kończy i musze kupić nowy
Edit: łykam też olej z wiesiołka - skończyłam dziś opakowanie 60 szt w tym cyklu. Śluzu było zdecydowanie więcej, ale już się skończył a dopiero wlasnie 14dc. Ostatni cykl mial 29 dni, dziwne, no chyba że juz po owu. Nie wyszło mi mierzenie temp, bo mała ostatnio budzi się co chwilę w nocy, wiec nie wiem czy owu była, w jajnikach coś kuło niby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 17:55
Natalia 27.03.2016
-
Ooo wlasnie, dziewczyny ile tego wiesiolka bierzecia? Pytalam juz gdzies na forum, ale tamten temat widze nieczesto odwiedzany.
Na opakowaniu niby napisane jest, ze 6 kapsulek dziennie, ale babka w sklepie mowi, ze wystarczy 3 byle naboznie codziennie Pomaga cos faktycznie? U mnie ze sluzem tez kiepskawo niestety... No niby cos jest ale nierozciagliwy taki jak powinien byc.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Dzis dostalam pierwsza @ po zabiegu!! Nareszcie !!!
Mi żel Cnectiv pomógł 3 razy zajść w ciążę...Niestety na ziemi mam tylko jedno dziecko...ale zawsze w miesiacu gdy go stosowaliśmy ciaza byla...Olej z wiesiolka lykalam również (od 4 do 6 kapsulek dziennie) i tylko do owulacji...mysle ze tez pomogl i picie siemię lnianego...Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
U nas kryzys. Młody daje popalić, siedzi w domu 4 dzień, przez jelitowke.
No i mąż wczoraj wyjechał z tekstem, że on jednak drugiego dziecka nie chce. Tak mnie wnerwił, że maskara. Staramy się od 2cykli, w pracy poustawiane tak, żebym mogła zachodzić w ciążę, a ten nagle taki wykończony dzieckiem, że więcej już nie chce.
Na dodatek ja dziś w nocy haftowałam jak szalona, dopadl mnie wirus Młodego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 10:32
-
santoocha wrote:U nas kryzys. Młody daje popalić, siedzi w domu 4 dzień, przez jelitowke.
No i mąż wczoraj wyjechał z tekstem, że on jednak drugiego dziecka nie chce. Tak mnie wnerwił, że maskara. Staramy się od 2cykli, w pracy poustawiane tak, żebym mogła zachodzić w ciążę, a ten nagle taki wykończony dzieckiem, że więcej już nie chce.
Na dodatek ja dziś w nocy haftowałam jak szalona, dopadl mnie wirus Młodego...
Santoocha myslę, że to chwilowe i mu przejdzie. Jest zmęczony i może się trochę boi jak widzi takie dniNatalia 27.03.2016
-
No na razie tematu nie ruszam, bo dziś też jest szatan z tego naszego syna. Godzinę temu przewrócił na siebie szafkę z butami
Poczekam aż wróci do żłobka i mąż odetchnie. Za tydzień owulacja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 12:38
-
Sanotoocha z fecetami to normalne...to poprostu strach...widzą problem, troche ich to przerasta...pewnie pomyślał o dwójce chorych dzieci i mu się chwilowo odechciało....Przejdzie muFranuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Santoocha spokojnie Chlopy glupawe sa z natury, nic nie poradzisz. A mowia, ze to my zmieniamy zdanie co chwile
My sie staramy o drugie juz ponad dwa lata i robimy dzidziusia z calych sil. Badania, witaminki, leki, cuda wianki. A jak mi sie okres spoznil kilka miesiecy temu, to mi malzonek tak spanikowal, ze myslalam, ze na zawal zejdzie. O rety60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
Hej dziewczyny, jak ja nie lubię niedzielnych wieczorów... Jeszcze mi luteina coś robi z głową, samej ze sobą ciężko mi wytrzymać. No i głupia ja zrobiłam dzisiaj test, bez sensu całkiem, ale jak mi się ubzdurało, to już nawet mdłości miałam
Magdziunia, jak przyszła @, to teraz nowy cykl nowe szanse A ja tylko mam nadzieję, że jak odstawię luteinę, to @ też wreszcie przyjdzie...
Adele, mam nadzieję, że było pięknie
No cóż, testy owulacyjne zamówione, mam nadzieję, że listopad należy do nas
-
Hej dziewczyny
Ojjj u mnie się dzialo juz zaobraczkowana ślub i wesele wspaniale! Jestesmy z mężem zachwyceni wytanczylismy sie na calego aż mam zakwasy
Musze was nadrobić z czytaniem od jutra zaczynam mierzyć temp.
A @ juz prawie na ślubie nie bylo wiec sie udalo
Mąż zostaje teraz na 1,5 tyg wiec może w końcu trafimy idealnie na te dni
Wiec dziewczyny liczę na ten miesiąc hehe zobaczymysantoocha, She86, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
hej Wszystkim jestem mamą 9-miesięcznej dziewczynki i od jakiegoś czasu non-stop myślę o drugim maluszku. Przed urodzeniem córki myślałam o większej różnicy wieku ok 3-4 lata, zaraz po urodzeniu miałam baby blues i w ogóle nie chciałam kolejnego dziecka. Po kilku miesiącach, aż do teraz usilnie myślę o następnym. Chciałabym wytrzymać chociaż do momentu, aż mała skończy roczek chociaż i tak mi sie wydaję, że jeśli by się udało to byłaby mała różnica wieku- niecałe dwa lata.
Jaka waszym zdaniem jest optymalna różnica ? trochę boję się dużego brzuszka przy takim maluchu.
Długo już się staracie?
Pozdrawiam i życzę Wszystkim upragnionych dwóch kresek -
Hej converse Zalezy tylko od Ciebie w sumie. No i moze troche od temperamentu coreczki? Wiesz, sa dzieci bardziej i mniej "zajmujace", ze tak powiem. Ale to tyle ode mnie, moj ma 13 lat Jak mi sie w koncu uda zrobic drugie, to nie czekam i trzecie planuje pod rzad, a co tam, pozniej nie zdaze
Adele, gratulacje ^^
Super by bylo, gdyby Wam sie akurat udalo, dodatkowy prezent slubny No chyba ze nie dasz rady przez zakwasy khe khe khe60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny