Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim nowym dziewczynom!
Magdziunia współczuję, ja się też tak trochę zawieszona w próżni czuję bez cykli...
Gosiaczek, współczuję straty... Teraz się musi udać!
Adele, czy ja dobrze kojarzę, że ślub w ten weekend? Wiesz, ja sobie zawsze wmawiałam przy poprzednich staraniach, że plamienie to może być implantacja... Także wiesz
Ja po dzisiejszej wizycie u gina zaczynam brać luteinę, kontrola za miesiąc. Chyba pora sie zaopatrzyć na allegro w testy oeulacyjne, gdzie zamawiacie takie, którym można ufać?
-
Ale.Ale ja kupywalm te najzwyklejsze po 1 zl...zawsze prawde pokazywaly
Byłam dziś od gina...dał zielone światło ale po 2 miesiączce a ja nadal czekam na pierwsza. Nie wiem czy wytrzymam tyle czasuFranuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Kochane stres też wydłuża cykle.
Rok temu w październiku, gdy poszalelismy 12dc, a nie był to czas na drugie dziecko, tak się stresowałam , robiłam codziennie test i w końcu okres spóźnił mi się 5 dni.
U nas jelitowka żłobkowa. Mnie na razie oszczędziło, ale mąż i Młody mają biegunkę. -
Hej dziewczyny nie mam czasu teraz zaglądać
ale.ale
Tak w ten weekend ślub dlatego pelno roboty mam
U mnie dzis 28dc temp w dol no i @ sie na dobre rozkrecila... Cieszę sie chociaż ze dzis bo do Sb mi przejdzie.
Tak wiec 9 cykl staran czas zacząć ! -
nick nieaktualny
-
Ja w tym cyklu totalnie odpuściłam psychicznie. Co ma być, to będzie. Wczoraj byłam na rozmowie o pracę. W piątek mam dzień próbny Jeśli z dzieckiem nie wyjdzie, to będę pracować przynajmniej
Czuję jakieś ciągnięcia szyjki i podbrzusza, ale moja gin mówiła, że po HSG do 6 tyg. mogę czuć dyskomfort przy "poruszaniu się" szyjki w cyklu.
Tak, że zobaczymy -
MagM
Czyli zdrowe podejscie takie jak powinno być
Tez takie miałam przez 2 miechy ale po ślubie moj maz bedzie miał przerąbane ze mną wiem ze bede miec ciśnienie ale mysle powoli zeby jakies badania hormonów porobić
Lucecita
Idziemy znow leb w leb moze do konca roku sie uda heheLuccecita lubi tę wiadomość
-
Adele, Luccecita przytulam
Santocha dużo zdrówka, teraz wszędzie jelitówka panuje, u nas w złobku też ale Zuzia na szczęście nie złapała a przyniosła do domu i zaraziła babcie.
Ja może jutro zatestuje jak tempka wybije w góre, a jak poleci dalej w dół to nawet sobie głowy nie będe zawracać testem. -
Fatim kochana odezwij się...
Przepraszam dziewczyny, że troszkę zaśmiecam.
Trzymam kciuki za wasze starania, nam się udało na urlopie we wrześniu
Powodzenia!!!Gosiaczek lubi tę wiadomość
-
Witam ja tez sie dolacze z mezem staramy sie o dzidzie i gdy juz udalo sie w 15 tygodniu poronilam od sierpnia tego roku znowu probujemy i narazie nic nie wychodzi moj syn ma 7 lat jestem na testach owulacyjnych i mierzeniu temp zobaczymymiko1113
-
santoocha wrote:Kasiula testowałaś?
U nas Młody wymiotował całą noc....
Ojoj zdrowka :-*
Tak mozna powiedziec ze testowalam ale nie wiem jaki wynik bo widzialam cien cien cienia jak ruszalam testem na wszystkie strony i nie wiem czy tam cos bylo czy sobie wkrecam poki co czekam do soboty -
Adele27
Po tylu miesiącach, to albo odpuścić albo całkiem ześwirować dlatego wybrałam to pierwsze. I dostałam pracę, zaczynam od poniedziałku
U nas wszystkie badania zrobione, mąż też robił, ale u niego w porządku. Problemy są ze mną... W tym roku nie miałam ani jednego cyklu naturalnie zakończonego. Co 2 miesiące miałam wywoływany @. Teraz trzeba będzie zadbać o owulację. Więc jak dostanę @, to mam dzwonić do mojej gin. -
Cześć. Dołączam do Waszej grupy mam siedmioletniego synka i od ponad roku Aniołka tam na Górze. Od grudnia staramy się o rodzeństwo i ciągle nic już mi się czasem nie chce.. czekam na @ (za 10dni) i zaczynam cykl z dupkiem i clo, mam nadzieję, że coś w końcu zaskoczy.. Pozdrawiam
-
Hej dziewczyny, jak się trudno wstaje rano przy takiej pogodzie...
MagM, gratuluję nowej pracy! A jak piszesz, że cykle się naturalnie nie kończyły, to była owu, czy z nią były problemy i dlatego @ nie przychodziła?
Kasiula, cień cienia to już coś
Adele, trzymam kciuki za ślub, wszystko będzie idealnie
Magdziunia, a możliwe, że owu się przesunęła?
Ja na razie na luteinie, zastanawiam się, czy robić test przed odstawieniem... -
Czesc wszystkim nowym dziewczynom! Coraz nas tu wiecej
Ktos tu zaciazyl w koncu? Alescie sie rozpisaly haha
Adele a jednak @ na wesele? O rany, lipa. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, cmok, cmok
Ufff Jestem po urlopie. Zasluzona przerwa, kiwalam palcem w bucie prawie dwa tygodnie. Czekam na malpiszona, nie jestem wiatropylna a na urlop pojechalam sama hihi60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning