Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha a nie mowilam Facetow trzeba czasem przeczekac, bo panikuja. My sobie potem bedziemy na macierzynskim siedziec i do dzieci gugac, a oni nas musza utrzymac i stresuja sie no
ale.ale powodzenia w nowym cyklu Ja zaczynam od niedzieli najpozniej.
Cytryna, no nie jest latwo. Ja mialam goscia w domku przez ostatnich kilka tygodni i juz myslalam, ze trzeba bedzie w krzaki na szybciocha ganiac hihihi
Czesc Robaczku Moj rocznik widze. O i moze w przyszlym miesiacu bedziemy razem testowac, jak sie popsuje wedlug planu60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kasiula a gratulacje !
Robaczek witaj napisz coś o sobie ile sie staracie w jakim dc jestes ?
Zakwasy u mnie juz minely hehe 7dc wiec czekam na moje najlepsze dni juz niedlugo -
Kat83, No u nas na odwrót. Z młodym to mąż siedział w sumie 1,5 roku w domu, a ja pracowałam od 20 dnia po porodzie .
Taki biznes, że mój zawód nas utrzymuje.
Także mój mąż najbardziej boi się tego, że coś pójdzie nie tak i znów wyląduje w domu.
No to dziewczyny działamy, działamy!!!
-
Santoocha podziwiam, ja 20 dni po porodzie to nie wiedziałam jak się nazywam
Adele, to za tydzień będziesz mieć inne zakwasy
U nas chwilowo zgoda co do chęci drugiego malucha, nawet mam wrażenie, że mąż bardziej - ja się trochę boję jak będzie w pracy...
Ja się nie chcę za bardzo nakręcać, ale zaczęłam się zastanawiać, czy nie zrobić hormonów w 3-5 dniu cyklu, tak kontrolnie. Któraś z Was pamięta które się wtedy robiło? FSH, LH i coś jeszcze? Może testosteron sobie jeszcze zrobię, bo parę lat temu był z nim problem. -
nick nieaktualnyWitam dziewczyny
Również zaczynamy starania. Niestety dwa poprzednie cykle nic nie dały, ale narazie się nie stresujemy.
Mąż trochę marudzi, ale u niego to normalne.
Karmelka my również mamy córkę z września, ale 2013.
Powodzenia!karm3lka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jak samopoczucie ?
Ja nie mam czasu za bardzo wpadać bo mąż na tydzień zostal i ciagle mamy jakies plany
Witam nowe dziewczyny
U mnie 8dc wiec zaraz dni plooooodne w sumie juz cos sie zaczyna -
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Ja już mam żelik conceive, mąż napalony, dziś 12dc
U nas pomógł, tak mogę wywnioskować, chyba ze trafił się porządny cykl
Zastosowaliśmy 2 aplikatory w ciagu cyklu (4cs) i wyszła Fasolka
Wciąż oczekuję na owulację ale moje cykle są niestety dłuuugie, miałam z tym porządek zrobić
1cs o drugiego Malucha -
Zaciekawil mnie ten żel dziewczęta
Ale jak ma się śluz plodny swój dobry to myślicie czy jest sens stosować tez żel dodatkowo ? Bo się zastanawiam czy sie w niego zaopatrzyć. Czytałam ze pomaga przy zaplodnieniu, przedluza żywotność plemników itp wiec może i warto hmmmm