Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
She86 gratulacje! Też kradnę wiruski
Od kilku dni strasznie mnie męczą migreny. Jeszcze młody się jakoś przestawił. Wstaje przed 5. Odprowadzam go do łóżeczka a on z powrotem. I tak się bawimy do 6 rano. Aż po kilkunastu razach odpuszczam
Co do karmienia piersią my skończyliśmy nasza przygodę z karmieniem jakoś we wrześniu. Ale odkąd karmilam mlodego tylko dwa razy na drzemkę i do snu to cykle mi się unormowaly.She86 lubi tę wiadomość
12.03.2015 synek Nathaniel
12.08.2016 Aniołek 9 tydzień cp
25.11.2017 Aniołek 6 tydzień -
chabasse wrote:Monia8729.. wg mnie, gdyby nie to, że testy negatywne, wykres daje nadzieje. Temp nie spadła jakoś drastycznie, mnie też spadała w pierwszej ciąży a jednak się udalo. No teraz to tylko czekanie ci zostaje do jutra. Jesli przyjdzie @ no to wiadomo, ale jeśli nie, to za jakieś 2 dni zrobiła bym test kolejny...
Hej nie przyszła nadzieja jest
chabasse lubi tę wiadomość
-
O rany, ale sie dzieje
She gratulacje!! Kradniemy wiruski.
A ja padlam na kilka dni po prostu na dziob. Zle znosze Clo Mam chyba wszystkie cholerskie efekty uboczne pfff
7 dc dopiero, raaanyyyy...
No i musialam zmolestowac meza rano Idzie na badania w koncu i musi chlopakow zbierac. Konflikt interesow haha bo zaraz po badaniu trzeba bedzie dzidziusie robic
Jak tam piateczek, dziewczyny?? Plany na weekend czy sie lenimy?60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Można się do Was dołączyć? 24 lata zaczynam 2 cs , mam już ośmiomiesięczną córkę o którą się starałam półtora roku, mam nadzieję że tym razem pójdzie szybciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 21:34
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyWitam ja również się łączę z Wami Staraczkami. Mam syna 5-letniego i planuję zrobić mu prezent na następny rok, mam nadzieje że w tym cyklu się uda. (4 cykl starań). Niby nie dużo ale dwa razy udało się za pierwszym razem więc jestem niecierpliwa. Jeszcze tydzień do owulacji więc przede mną daleka droga do testowania.
Niestety mam jakąś blokadę psychiczną, w tamtym cyklu wiedziałam kiedy miałam owulację (nie potrafiłam się rozluźnić byłam jakaś spięta) i nie udało się. Cały czas myślałam, zaś w tym jakoś bardziej odpuściłam, tak mi się wydaję. -
She gratulacje! Łapię wirusy, niech zastąpią te z przeziębienia...
MalaMi współczuję. Mogę się zapytać, czemu grudzień miesiącem ostatniej szansy? Może pisałaś, ale mi umnkęło.
U mnie z karmieniem piersią w ogóle nie było cykli - wróciły dopiero jakieś 2 miesiące po odstawieniu, więc ciekawa jestem jakie to będą teraz cykle.
Weekend chyba leniwy, choć wpadałoby posprzątać po tym tygodniu chorowania. A, i muszę się ruszyć poszukać kwas foliowego i wiesiołka, bo coś mi się wydaje, że dzisiaj nie wzięłam. A tak ciężko wstać z kanapy -
ale.ale wrote:She gratulacje! Łapię wirusy, niech zastąpią te z przeziębienia...
MalaMi współczuję. Mogę się zapytać, czemu grudzień miesiącem ostatniej szansy? Może pisałaś, ale mi umnkęło.
Ale.ale mąż ma chorobę w której stale musi przyjmować leki. Na czas starania musiał je odstawić bo one powodują uszkodzenia plemników. Staramy się od marca wiec do stycznia będzie 11mc bez tabletek i już będzie musiał zacząć je brać. Nie chcemy by to niekorzystnie odbiło się na jego zdrowiu. Mam nadzieję, że w grudniu uda się zajść. Staram się wrzucić na Luz, ale ta presja trochę mnie blokuje. Mam cały listopad na to aby wyluzować. ( Bo teraz owulacja będzie po stronie bez jajowodu)
santoocha wrote:Hej
U mnie 8dpo. Objawów żadnych czegokolwiek.
Czekamy...
Młody robi się coraz bardziej rozgadany, w żłobku prawie zawsze chodzi robić siku na nocnik.
Muszę ogarnąć mu kinderparty...
Teraz Ci się tak młody rozgadal? Mój to nawija jak najety tylko, że po swojemu i zastanawiam się właśnie kiedy zacznie coś mówić normalnie na razie nie chce nic powtarzać nawet.
Witam dołączam do grupy. Mam syna 2 lata i 3 miesiące i od 5 miesięcy staramy się o rodzeństwo. Za pierwszym razem udało sie dopiero po 1,5 roku.
W zasadzie żadnych chorób, ostatnio pojawiła się mała (12 mm) torbielka endometrialna, ale każdy z wielu lekarzy u których byłam mówi, że ona na pewno nie przeszkadza.
W związku z tym, że już przerabialiśmy długie starania, liczyliśmy na to, że tym razem uda się szybciej, ale nadal czekamy.... -
Kawaoporanku witaj! u nas wrecz przeciwnie z synkiem udalo sie za drugim razem. A teraz staramy sie od marca i wciaz klody pod nogi. Ale nie ma sie co poddawac i dzialam dalej
Mała Mi, Młody cis tam gadał typu tak, nie, mama, tata, chcę, daj itp.
A teraz- tatuś, mamuś, pies, pyn (płyn) dziadziuś, ciocia.
Chłopcy później mówią niż dziewczynki, więc relax
My młodego "zrobiliśmy" w 2cs.
Teraz już trzeci cykl, ciekawe kiedy się uda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 17:45