Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy nowe kolezanki
InBlue przykro mi z powodu Twojej straty. Tulam mocno < A z tego co pamietam, to chyba znowu testujemy razem.
santoocha myslisz ze barwnik? Wysypke tez ma niebieska? Ej, kocham ciasteczkowego potwora. Ale i tak wole Oskara
ale.ale trzymam kciuki, na pewno sie w koncu uda60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
InBlue współczuję bardzo
Myślę że to barwnik, bo wszystko inne że składników jadł. On to alergik, więc w sumie nic dziwnego.
Dziś już spoko, nie ma wysypki.
Ale i tak nie zrobię ciasteczkowych potworów do żłobka, bo tak cholernie barwi ten krem, że mnie panie i rodzice ubiją za niebieskie ubrania
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/QBhKSuS8PNk4af3DxfkuMgOBAVtWM8InBlue lubi tę wiadomość
-
I PaniNorris tez A dlaczego poltora tygodnia do owu u Ciebie na suwaczku? Ja licze na 4-5 dni max od srody mam zamiar molestowac ile wlezie Tzn molestowalabym juz ale maz sie idzie badac i chlopakow zbiera jeeenyyy. Znowu mu kurde termin przesuneli a mi jak zwykle tez nie pasuje. Konflikt interesow60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry:)
A ja widzę Luccecita, ze mamy ten sam termin spodziewanej @, ja zrobię test za tydzien w poniedziałek i to juz bedzie moj ostatni. Nie mam ani tych owu ani ciążowych. A pamietam jak kupowałam je na Allegro i myślałam po co mi az tyle, potem sie zmarnują
w ogole jakoś tak dałam sie wciągnąć w to głupie myślenie ze za drugim razem bedzie łatwiej, moze nawet uda sie za pierwszym razem. Do tej pory jak ktoś mnie pyta czy chcielibyśmy miec juz drugie, to nie przyznaje sie, ze sie staramy, ale mowię ze nie miałabym nic przeciwko, zeby juz miec kolejne dziecko, to od razu dostaje odpowiedz, ze druga ciaza to pewnik za pierwszym razem i hahaha. Tak, bardzo śmieszne. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jak samopoczucie ?
Mi jak zwykle cyce zaraz pekna ja sie nie nastawiam nawet na ten cykl. Chociaz gdzies tam mala nadzieja jest of mi nie wyznaczył nawet owulki jeszcze heh ale wg byla jakos 5 dni temu -
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:a miałaś już skok tempki, Adele?
u mnie totalna cisza, cycków w ogóle nie czuje, pewnie tez cykl na straty
Dziewczyny z tymi cyckami to żaden pewnik ja w pierwszej ciąży nie miałam ŻADNYCH objawów i gdyby nie to, że się staraliśmy i że @ się nie pojawił to nawet nie wiedziałabym, że jestem w ciąży jedyny objaw jaki miałam to uwydatnienie kanalików mlekowych na piersiach, ale żadnych bóli nie miałam, więc jeszcze nic straconego trzymam kciuki
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
nick nieaktualny
-
Cytryna dokladnie. Z pierwszym sie nie staralismy nawet specjalnie i w 6 miesiecy samo wyszlo jakos. A nie bylismy jeszcze malzenstwem i spotykalismy sie nieregularnie A teraz juz 27 cykl, bzykanie na czas hsg, witaminy, clomid i lipa...60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
Mnie w pierwszej ciazy piersi zaczęły bolec dopiero kilka dni po terminie @, za to teraz zastanawiają mnie bole w podbrzuszu po owulacji. Bo gdyby bolały przed czy ew. w trakcie to moznaby pomyśleć, ze jajniki pracują, ale tak? Zaczynam sie troche martwić, ale niedługo mam wizytę u gina to poproszę o usg i niech zobaczy co tam sie dzieje. A wy czujecie bole/ pikanie/ prace czy jak to jeszcze nazwać jajników?
-
Luccecita
of nawet owulki mi nie wyznaczyl jeszcze a dzis 20dc heh... ale prowadze tez pomiary w innym programie i tam mi wyznaczyl na 14dc a dis przesunal na 16dc. Ja uwazam ze owulka byla jakos 14/15dc bo 15dc juz cycki bolały.
Mnie w ciazy chyba własnie cycki nie bolały przed terminem @ i to mnie zdziwilo bo zawsze okrutnie bolaly tak jak teraz dopiero pozniej bardzo zaczely bolec -
Kat83 no to rzeczywiście lipa, 27 cykli to kawał czasu. Staranie o dziecko potrafi brutalnie uczyć pokory:/ Z jednej strony moze jest łatwiej jak ma sie juz jedno dziecko, no ale z drugiej jeśli sie pragnie dziecka to cieżko jest sobie tłumaczyć, ze mam jedno to starczy.