Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny:)
Cześć Terraska:) my juz sie gdzieś poznalysmy w czasie starania sie o pierwsze dziecko:) nie pamietam czy tu czy jeszcze na kafe, ale pamietam Ciebie:) a teraz obie mamy synków i staramy sie o drugie, trzymam kciuki aby tym razem było szybciej i bezproblemowo! -
nick nieaktualny
-
Hmm oby @ trwala krotko u Ciebie, theagnes, bo z doswiadczenia wiem, ze to zadna przyjemnosc byla przez 17 dni ogladac krew w toalecie
Co do wiesiolka - nigdy nie bralam (m.in. dlatego, ze trzeba uwazac w ktorej sie jest fazie), ale siemie jak najbardziej pilam / jadlam. Na dodatek odwrotnie do Adele, bo ja zaparzalam wrzatkiem, odstawialam, a potem wylewalam wode na sitku i chrupalam same ziarenka (albo same, albo na chlebie z serkiem...) Wydaje mi sie, ze poprawa sluzu byla.
Poza tym pilam duzo wody, bo wczesniej z tym u mnie byl spory problem
Sporo nas tu jest w wieku 30 latMieszkam w Luksemburgu, jak chodzilam do szkoly rodzenia z Synkiem (2015) - bylam najmlodsza w grupie
W Polsce jednak mieszcze sie w normie wiekowej
Cytrynaa, ja Ciebie tez pamietamJeszcze z kafe, a potem tutaj
Dlugo staracie sie o drugie? Trzymam kciuki!!
-
nick nieaktualny
-
Lomatko alescie sie rozpisaly
Czesc i czolem wszystkim hurtem
santoocha ja jestem dopiero w polowie, przed owu nawet, ale tez chyba bedzie lipa znowu.
Nosz fak, zawsze jak mi wcisna Clo, to dostaje infekcji. I teraz by sie przydalo dziecka robic a ja nie wiem czy bardziej boli, swedzi czy piecze psiamac!!
Adele a ile tego wrzatku zalewasz, szklanke, pol?
theagnes nie jest zle, ja za chwile 34Siwy wlos na skroni. A mi sie marzy jeszcze dwojka...
Alias witaj znow
Luce a jak dlugo tego wiesiolka bralas? Ja dopiero drugi cykl jakos ale roznicy nie widze za bardzo.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Wiek może ma jakieś znaczenie ale na pewno nie kluczowe. Piszecie że starałyście się o pierwsze za pierwszym , drugim czy tam trzecim razem. Ja zaskoczyłam w wieku 22 lat dopiero w cyklu z clo , przedtem półtora roku bezowocnych starań. Piszecie o wiesiołku : Ja na śluz brałam chyba wszystko : wiesiołek , piłam guajazyl , siemie i w ciążę nie zaszłam . W cyklu z clo skupiłam się na endo , jadłam morele,orzechy , piłam sok z buraków i w tym cyklu zaszłam, a śluzu właśnie nie zaobserwowałam wtedy wcale.Teraz też właśnie jem morelki suszone , zobaczymy czy coś podziałają ;d
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
aleksandrazz wrote:She , gratuluję
mam nadzieję że jako marcowa mama zajdę równie szybko ;d
O kurcze dopiero teraz przeczytałamNam się udało w 4 cyklu. Tylko na luteinie i wiesiołku. A z Natalką zaszłam w 7-mym cyklu, 1 z CLO
To powodzenia!!!! Chętnie spotkałabym się ZNÓW z Tobą na lipcówkach 2017aleksandrazz lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Aleksandra, ja jakos jednak czuje, ze moj wiek ma znaczenie. Pierwszego syna rodzilam majac 20 lat. Teraz mam prawie 34 i zegar mi tyka jak cholera
Za dlugo czekalismy, ale po przeprowadzce do innego kraju, zaczynajac praktycznie od zera, nie czulismy sie gotowi. No i teraz lipa jak nie wiem.
Nie oszukujmy sie, jak maszyneria dziala tak, jak powinna, to mozna zajsc w ciaze i dobrze po czterdziestce, ale najlepsze lata do rodzenia to max 25. Pozniej z kazdym rokiem gorzej.
No i nie chcialabym miec nastolatkow w domu po 50Dosyc mam treningu z moim 13-latkiem hahaha
100krotka i bardzo dobrzeTylko spokoj nas uratuje
Ja juz poczatkowe ekscytacje mam daleko za soba, ale jak sie czlowiek nie wyluzuje, to nic z tego nie wyjdzie. Ale ciezko czasem
She gratulejszyn po raz kolejnyA powiedz mi, mialas jakies efekty uboczne po Clo?... Ja mam kurde chyba wszystkie, strasznie zle sie czuje po nim.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning