Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To nie negatywne nastawienie, a realia.
Mam własną firmę i pracownika tylko na max 2 lata.
Drugi raz w jeżdżenie z 3 tyg dzieckiem do pracy się nie wrobie.
A bez pracownika muszę sama zapieprzac.
O pracownika któremu można zostawić biznes życia bardzo ciężko. -
Luccecita
Temp idzie w gore, cyce bola OKRUTNIE. Ale of w tym cyklu mi owulki nie wyznaczył
Santoocha
Może jeszcze się uda chyba szkoda rezygnować bo można z biegiem lat zalowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie nie zdaze nawet zatestowac zawsze czekam do terminu @. Ale sama widzisz ze wykres do d*** i starania tez bez szalu wiec raczej pozostaje mi czekanie na @ Ty pewnie niedlugo bedziesz testować tak ?
-
santoocha no ja wlasnie przez prace czekalam za dlugo a teraz becze ze zajsc nie moge. A latka leca. Mialam przejmowac swietny biznes z 25-letnim stazem, wszystko ustawione. A teraz corka szefowej bierze biznes i bede dla smarkuli za minimalna krajowa zapieprzac Pah!
Witaj Justyna, owocnych staran Tez chyba dzisiaj meza w koncu zmolestuje. Wysikalam pozytywne owu
aleksandra, ja bralam clo przez 4 miesiace, rok temu, ale brytyjska sluzba zdrowia lezy i kwiczy Dopiero sie pozniej okazalo, ze mam jajowody niedrozne oba i w Polsce robilam hsg prywatnie. Takze bralam clo bez sensu zupelnie.
Teraz dostalam na 3 miesiace, wlasnie mija drugi. W UK nie monitoruja bo nie widza potrzeby chyba. Za miesiac mam wizyte znowu, to na nich nakrzycze troche, moze cos ruszy. Nie pomogaja, jeszcze spieprza sprawe
Adele no to nie ma obijania Do roboty meza molestowac hihihi
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat ja już raz postawiłam wszystko na jedną kartę, ciąża bez komplikacji, jest Szymek, ale skończyło się jeżdżeniem z Młodym do pracy, a potem 1,5 roku siedział z nim w domu mój mąż. Zapowiedział że to pierwszy i ostatni raz.
A nasz biznes to nasze jedyne źródło utrzymania, do tego zależne ode mnie, więc muszę pracować. Bez L4, bez macierzyńskiego.
Nie chcę w razie problemów z ciążą musieć wybierać między robotą a dzieckiem... -
cześć dziewczyny nocną porą. Ja dzisiaj zatestowałam w 26tdc i jedna krecha (już nie testuje nie chce żadnego szukania zarysu cienia cienia pod kątem bo czubnięta byłam dzisiaj jak robiłam test-oczywiście pod kątem widziałam cień cienia itp), więc czekam pokornie na @. Cycki bolą delikatnie w sumie to dopiero jak dotkne od ponad tyg. Muszę pozamawiać testy owu na necie. A ktoś mi wytłumaczy jak cepowi jak się bada szyjke?bo ja nie umiem wybadać tam nic ni ciula....
santoocha trzeba pewnie stąpać po ziemi i mierzyć siły na zamiary niestety, z tym, że wiesz ze czas nie działa na korzyść. My z pierwszym też (wiem że to inna sytuacja nie ma co porównywać ale chyba każdy ma objekcje), że ja zaczęłam tyle co pracę (jak zajde to nie ma powrotu bo co przepracowałam, że się trzeba wybudować i dopiero, ble ble ble... ale co tam zaszłam (swoją drogą wróciłam do tej samej pracy po połowie macierzyńskiego)także powodzeniaPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Eh no faktycznie ciezko Trzymam kciuki mocno santoocha, oby sie udalo jeszcze. Kiedy sikasz? P.S. Szymon to piekne imie ^^ Tez mam Szymka w rodzinie, cudny facet
Justyna ja tez nie moge wytrzymac i zawsze sikam wczesniej. Dostalam ochrzan od mamy ze panikuje za bardzo, ale mnie to uspokaja. Przynajmniej nie musze sie stresowac na zapas, bo juz wiem. A jak mi kiedys nie wyjdzie test a bedzie bobas, to tym fajniejsza niespodzianka.
Dzisiaj, najpozniej jutro owu. Boli mnie prawy jajnik jak jasny skurczybyk, chodze zgieta wpol. Potrzebne "srodki przeciwbolowe" khe khe60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Cześć dziewczyny, można dołączyć? Mu się póki co jeszcze nie staramy... nooo dobra ja się trochę staram. Mamy 10 miesieczna córeczkę i marzy mi się drugi bąbel. Niestety ten cykl jest ostatni, w którym mogę marzyć na razie bo końcem roku kończy mi się umowa bez szans na przedłużenie. Od kolejnego cyklu planuje dokładne obserwacje, żeby być gotowa w przyszłości. Na radzie dziś chyba owu, zalalo mnie. Obudziłam się dziś opryszczona, a wiadomo co najlepiej działa na cerę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 09:46
-
Witaj Aaagata85:)
Dziewczyny, dzisiaj zaobserwowałam to słynne zjawisko - CIEŃ CIENIA:) juz sie ucieszyłam, ale wiem, ze to jeszcze bardzo wcześnie. Termin @ mam na 15.11. Musiałam go zrobic, bo powiem Wam, ze czułam, ze sie udało. Oby wszystko było dobrze. Jutro kupie kolejny test i zrobię w niedziele rano.
santoocha, She86, Kat83, Terraska lubią tę wiadomość
-
Cytrynaaa wrote:Witaj Aaagata85:)
Dziewczyny, dzisiaj zaobserwowałam to słynne zjawisko - CIEŃ CIENIA:) juz sie ucieszyłam, ale wiem, ze to jeszcze bardzo wcześnie. Termin @ mam na 15.11. Musiałam go zrobic, bo powiem Wam, ze czułam, ze sie udało. Oby wszystko było dobrze. Jutro kupie kolejny test i zrobię w niedziele rano.
Ojej trzymam kciuki!!!Cytrynaaa lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016