Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny jak tam weekend ? Odpoczywacie ?
Mi of w końcu wyznaczył owulke na 16dc przytulanko bylo 4dni przed owulka i 1 dzien po.. Wiec szanse jakies sa ale maaaaarne ... mąż by musial miec wytrwalych chłopaków
Cytryna
Trzymam kciuki za grube krechy ! -
nick nieaktualny
-
Barbia czesc Ja juz sie staram 27 cykli ale nadzieja taka sama za kazdym razem. Damy rade!
A z mojego staranka w tym miesiacu wyszlo jedno bzykanko. Kurde, albo goscie albo cos. Owu byla juz przedwczoraj, takze teraz juz tylko dla fanu haha
Bedzie co ma byc, chocby sie czlowiek nie wiam jak staral, wystarczy jeden porzadny plemnik a nie miliony sierot, co to sie zgubia po drodze I tak bede pewnie sikac na 3 testy zanim @ przyjdzie. PfffInBlue lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Witam, dołączam do grupy:) życzę wszystkim powodzenia.36l, 2010- naturalny cud
starania od 03.2016,
4 inseminacje
Ona:hsg🆗histeroskopia🆗Usunięta tarczyca, era🆗cytokiny ❌
On: 02.2018 operacja znp- brak poprawy, astenoterato.
I hbIMSI 10.2018, dł prot, hiperstymulacja, zamrozono 7 oocytow, brak zarodkow
II hbIMSI 01.2019, kr protokół ❄️❄️❄️
01.02.19 2x 3dn zarodków ❌
14.02.20- 1x 4aa- CB
III IMSI- ❄️❄️❄️❄️
26.11.20- transfer 4aa❌
24.01.22 transfer 3AA👍♥️🍀
Udało się warto próbować 👶🏼 -
Cześć wszystkim:)
Witam nowe dziewczyny!
Współczuje tym, które zmagają sie teraz z choroba, my tez mieliśmy na poprzedni długi weekend taka masakrę. Życzę dużo zdrowia! Odsypiajcie kiedy tylko sie da. My przez trzy noce prawie wcale nie spaliśmy, a dom wyglądał jakby pól roku nie był sprzatany, ale lepiej wykorzystać każda chwile zeby odsapnąć.
Dzisiaj test dalej pozytywny, druga krecha wyraźniejsza, mimo ze teraz robiłam mniej czuły.She86, santoocha, Terraska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe dziewczyny
Ja dzis dola chyba lapie... Znajomi z malenstwem dzis byli i ehhh... Same wiecie pewnie juz by się chciało takie... A mam przeczucie od poczatku ze w tym cyklu dupa -
U mnie w tym cyklu też nic z tego pewnie bo przypałętała mi się jakaś infekcja, mam 5 globulek macmirroru i maść pimafucin, więc jakiekolwiek serduszkowanie moze być dopiero za 4 dni , czyli w 16 dc, nie mówiąc o wyjałowionej florze. Ovu występuje u mnie różnie od 12 do 18 . Już czuję jajniki, Ale po sluzie nie mogę poznać bo wiadomo.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka