Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przykro mi Luccecita
Ja mam termin @ od niedzieli do czwartku - cykle od 28 do 32 dni. Znając mnie w pn zatestuje ale ogólnie w ogóle nie czuje się ciążowa. Wręcz nic nie czuje.
Za to pochwałę się, że moje dziecie nauczyło się dawać buzi i teraz mi daje cudowne mokre buziaki -
Hej dziewczyny teraz mnie dopadła jakias jelitowka... Zdycham...
Jak u was sytuacja ? Który dc ?
U mnie 29dc śluz lekko zabarwiony na różowo wiec @ niedlugo się pewnie pojawi.. Chociaż brzuch nie boli tylko jajnik kluje od wczoraj co mnie już wkurza. No i mdlosci wymioty itp ale to grypa żołądkowa czuje sie okrutnie -
Adele współczuję, nas też przez żłobek Szyma dopadają różne jelitowki i inne "przyjemności"...
Zdrowiej!
U mnie 7dc. Mąż już się kręci i podchody robi
Młody zdrowieje, ma jeszcze drugi antybiotyk, msm nadzieję, że zaraz ustąpi biegunka po odstawieniu amoksiklavu.
Śpi jeszcze, co oznacza dzień bez drzemki...
Mąż będzie miał przechlapane -
nick nieaktualny
-
Hey dawno nie zaglądałam. U mnie 13dc, mam wrażenie, że owulacja już była 11dc (4 dni przed czasem) Zobaczymy czy dobrze myślałam. Ten cykl na straty, więc prowadzimy tylko obserwacje. Jestem ciekawa czy dobrze umie rozpoznać owulację. W grudniu działamy
3mam kciuki za pozostałe staraczki. Czy już się komuś udało?
12.03.2015 synek Nathaniel
12.08.2016 Aniołek 9 tydzień cp
25.11.2017 Aniołek 6 tydzień -
Adele dzięki ze pytasz. Teraz już największy stres miną to i samopoczucie lepsze. Plamienia odeszły w niepamięć (tfu tfu), dolegliwosci ciazowe powoli ustępują. Czekam do wizyty 29.11 i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok, jeśli tak to bede juz oficjalnie chwalić się w dalszej rodzinie i wśród znajomych (będzie to już skończony 12tc). Brzuszek juz też zaczyna robić się widoczny do tego stopnia że ciotka już zauważyła i pytała czy to to co myśli
Trzymajcie się cieplutko wszystkie i czekam na Was po fioletowej stronie mocy -
Właśnie zbadałam sobie szyjkę. W prawdzie zamknięta, ale niziutko także tego. No nic trzeba starania odłożyć
StyczniowaNadzieja, mój mąż zaczął chwalić się wszystkim praktycznie po odebraniu wyników bety. Mało ze rodzinie, to znajomym i SĄSIADOM. choć prosiłam, aby nic nie mówił. Do niego dołączyła teściowa, która proszone o dyskrecję wychlapala połowie rodzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 12:40
-
Dziewczyny, chwile mnie nie bylo, a tutaj takie wiesci Cytrynaaa
Ciesze sie bardzo, bo jak dolaczylam na kafe, chwile pozniej bylas w ciazy No i znow sie razem staramy i znow mnie wyprzedzasz... a ja czekam na te obiecane wiruski i mam nadzieje, ze za pare miesiecy znow i ja sie doczekam
Luceccita - bardzo mi przykro, sciskam mocno - wiem jak to boli.
Dziewczyny chorujace - to chyba jakas zla aura, bo i u mnie kiepsko. W weekend sadzilismy w ogrodku zywoplot. Ogrodek bez slonca i z ziemia gliniasta (tudziez marglem)- masakra. Nic nam nie chce rosnac. No, ale moj kochany maz twierdzi, ze niby zywoplot jest niewybredny. Za to moj kregoslup chyba bardzo wybredny, bo po calym dniu sadzenia w sobote myslalam, ze umre. Bol wszystkich miesni, do tego gardlo, katar i kaszel. Powoli dochodze do normalnosci, choc nie ma lekko... Takze trzymajcie sie tam, damy sobie rade z wszystkimi wirusami (oprocz tych ciazowych, rzecz jasna )
Poza tym u mnie nowy cykl, oby jakis konkretniejszy byl niz ostatnio, bo takiego dziadostwa na wykresie juz dawno nie zaobserwowalam -
Cześć dziewczyny
Luccecita przykro mi.
Terraska - czyli to Ty mi przynosisz szczęście:) mam nadzieje, ze stanę na wysokości zadania i Cię szybko zarazę u nas bedzie śmiesznie, termin porodu bedzie tez w lipcu, dosłownie kilka dni pozniej niż z synkiem.
Dziewczyny mam zagwozdke, synek dostał goraczki w poniedziałek jak wrócił ze zlobka, miał 39 w nocy, a we wtorek rano jeszcze sie utrzymywała, ale juz słabsza. We wtorek lekarz stwierdził ze to od zębów, bo nic innego nie było. Dzisiaj juz zupełnie zdrowy. Jutro miałam go puścić do zlobka a sama do pracy. A patrzę teraz przy kapaniu ze całe plecy wysypane... Trzydniówke mieliśmy juz półtora tygodnia temu. Co to za dziadostwo znowu?? Jutro znowu musze isc do lekarza, no przecież nie wyśle go z ta wysypka.