Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat kurde a cóż to za zmiana,że zaczął łykać bez marudzenia?
ja zaraz męża też zbakamuce w sumie to on bardziej ma ochotę nawet trening dziś odpuszcza aż się zdziwiłam hmm
Arashe witam i trzymam kciuki w takim razie za jutro -
Arashe wrote:Witam wszystkie staraczki
ja także zapragnęłam mieć drugie dziecko i to w pierwsze urodziny małej. No ale mąż nie był jeszcze zdecydowany. Wystarczył miesiąc i już namawiać nie musiałam, teraz czekam na jutro by zrobić test... I strasznie się stresuję
3 nieudane podejścia do in vitro
4 podejście- sukces, jest synek
3 lata leczenia cienkiego endometrium i zrostów w macicy
grudzień 2018- crio
styczeń 2019 crio: 4AA, 7dpt- hcg<0,5
sierpień 2019- II kreski, jestem w ciąży!
matkamimowszystko.pl
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie!" -
Ja nie wiem o co u mnie chodzi. Cykle mam krótkie ( 22-23dni). Owulacja w 10 dniu cyklu. I w ostatnim cyklu mdłości od owulacji do konca cyklu. I widze ze teraz mam dosc mocne mdlosci ( do owulacji 4 dni), sluzu duzo przezroczysto bialy ciagnacy i dziwnie bola piersi. Hmmm... Skad te mdlosci? I to dosyc mocne
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
nick nieaktualny
-
Iza przybij piątke. Ja ludzilam sie,ze temp 36,8 daje nadzieje i osikalam dzis w 27dc test 10. Oczywiscie nic innego nie jest tak biale jak moj test.. czekam na @. Pewnie bedzie tak do 2dni. Dziewczyny wiesiolek
Kna poprawe sluzu od @ do owulacji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 07:30
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyHej. Mnie drugi dzień napiernicza głowa
tak mi niedobrze aż. Migrena ale z tych lekkich bo po tabsie przechodzi. U mnie temp skoczyła. Gdzieś czytałam ze po 2/3 dniach od owu zaczyna dzialac cialko zolte, wiec to chyba stąd ten wzrost tempki.
Meridian nir mam pojęcia skąd mogą być takie mdłościja mdłości nie miałam nawet w ciąży także nie pomogę
Iza, Pap szkoda kurcze..ale może jeszcze jest nadzieją póki nie ma @piszonaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 07:45
-
hej,
melduje sie po laparo!
brzuch troche jeszcze boli i lekko krwawię, poza tym ok, po poludniu maja mnie wypisac do domu
jajowody drozne, macica i jajniki bez zastrzezen , to najwazniejsze... ale ulga....
oczywiscie lezę na sali z samymi ciezarnymi i to wszystkie +35 tc, wiec tylko po brzuchach sie glaszcza i pod KTG lezą
na koncu korytarza jest trakt porodowy, znerwicowanie tatusie tam koczuja i co chwile wywoza nowiutkie, wrzeszczace noworodkipoogladałam se troche
Kat znam ten bol niestety, ale nie nerwicuj siebie i meza, nie w tym, to w nastepnym miesiacu, nic na siłę
witam wszystkie nowe staraczkicórka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Hej. Mnie drugi dzień napiernicza głowa
tak mi niedobrze aż. Migrena ale z tych lekkich bo po tabsie przechodzi. U mnie temp skoczyła. Gdzieś czytałam ze po 2/3 dniach od owu zaczyna dzialac cialko zolte, wiec to chyba stąd ten wzrost tempki.
Meridian nir mam pojęcia skąd mogą być takie mdłościja mdłości nie miałam nawet w ciąży także nie pomogę
Iza, Pap szkoda kurcze..ale może jeszcze jest nadzieją póki nie ma @piszona
-
nick nieaktualnyLuci to super wieści. ! To widzę jak u mnie po laparo tez wsio okej było prócz tej blizny..nie taki diabeł straszny co ?
super ze wszysko w porządku i się dobrze czujesz to najważniejsze.
Nie chciałam straszyć ale ze mną leżała dziewczyna na sali pooperacyjnej która miała komplikacje po laparo. I robili jej laparotomie bo jakieś krwiaki czy zakrzepy miała. Straszne to było bo dzwoniła do swoich bliskich i mieli się modlic. Ja traume przeżyłam bo byłam po gorszej operacji w tedy..słysząc takie rzeczy. -
Luci qrde ty to jesteś.. nie odzywa się tyle czas i tu o już po laparo! a idź Ty!
świetne wieści!! ale towarzystwo wokół hmmm nie zazdroszczę
To ciekawe jaki pomysł będzie miał teraz Twój doktorek....
-
nick nieaktualnywisieninka_89 wrote:hugolina je pierwsze dni ciazy mialam codziennie migreny, czytalam wtedy ze na poczatki sie czesto zdarzaja, moze to dobry znak
Mnie w ciąży bolala głowa cały czwarty miesiąccoś okropnego..
U mnie dziś 3lub4 dpo także jeszcze wcześnie
Ja w szpitalu byłam na oddziale ginekologii także nie było ciezarnych a wręcz przeciwnie 3/4 to niepłodność.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 08:52
-
wiesz, wczoraj byłam strasznie słaba, muliło mnie i dosyc mocno krwawiłam
dzis juz lepiej, bylam pod prysznicem i zjadłam cos w koncu
no ja tez jestem na ginekologiito na palcach policzyc ktore są bez brzucha...
Adele mialam duzo pracy, przed szpitalem musialam wszystko w pracy ogarnąć na max
gin mówił, że teraz dopiero stymulacja owulacji ma sensWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 08:55
córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualnyAaa no bo u nas chyba tez tak było ze ginekologia była w innym szpitalu i tam też była pat ciąży itp. A teraz zrobili nowy oddział gdzie są tylko zabiegi czy leczenie niepłodności i endokrynologia.
Najważniejsze że ok i ze jest plan działania. A od brzuszków się może zarazisz jak się tyle napatrzysz -
Hugolina pewnie zalezy od szpitala, ja w takim malym jestem , to tu jest ginekologia,poloznictwo i trakt porodowy- wszystko polaczone
najgorsze, ze np. kobiety po poronieniach,lyzeczkowaniach tez leza z ciezarnymi...
nie moge juz sluchac tego ich paplania, o wyprawkach, wozkach, porodach...
Adele dzis juz 12dc, takze nie wiem, na razie nie czuje sie na silach, i krwawie...
Hugolina dlugo krwawilas/plamilas po ?córka- 2011
syn- 2019