Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi szybko zlecialo. Od wczoraj mam więcej nerwów nie związanych ze staraniami w ogóle. I szczerze wczoraj pomyślałam że nie powinnam być w ciąży teraz bo nam się znowu życie komplikuje
Od jutra wlaczam dupka.
Adele to już zaraz będziesz tez po owu.ja w tym cyklu miałam jakoś mało tego sluzu przed tym 12dc kiedy mnie zalało :p ważne żeby w środku było ile trzeba
-
Hugolina to oby się wszystko ułożyło
pewnie na dniach też zacznie mnie zalewać ale teraz tak fajnie miałam owu 14 dc i oby znów mi się coś nie poprzestawiało bo nie chce mi się czekać
jakaś niecierpliwa jestem w tym miesiącu
-
Ja nawet nie wiem, kiedy owu bedzie. Wyszly mi testy i mam w nosie. I tak dupa dupa, bo mamy smutnego korniszonka i lipa. Dwa podejscia juz i oba nieudane
Czlowiek by sie tak normalnie bzyknac chcial chociaz. Kuffa.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja cos mam lekkiego dola. Temp. taka siska z tendencja w dol, dziecko krotko po chorobie, siedzi w domu bo pediatra ostrzegala przed mrozami zeby nie wychodzic i znow kaszle i taka jestes bezsilna. Az maz mi dal czekolade na poprawe humoru ale nie pomoglo.
-
Hugolina87 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc72f2e400d1.png
Mi Apka wyznaczyła owu juz. Ale w tym cyklu to będę mieć wykres
Hugolina87 czy ty korzystasz z OvuView? Wlasnie zastanawiałam się czemu mi nigdy nie zaznacza owulacji. Nawet w cyklu w którym zaszłam w ciąże. Mozesz mi cos doradzić?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
Meridian wrote:Hugolina87 czy ty korzystasz z OvuView? Wlasnie zastanawiałam się czemu mi nigdy nie zaznacza owulacji. Nawet w cyklu w którym zaszłam w ciąże. Mozesz mi cos doradzić?
Ja też korzystałam z tej apki chyba w ustawieniach tam się coś zmieniało żeby wyxnaczalo owu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeridian wrote:Hugolina87 czy ty korzystasz z OvuView? Wlasnie zastanawiałam się czemu mi nigdy nie zaznacza owulacji. Nawet w cyklu w którym zaszłam w ciąże. Mozesz mi cos doradzić?
Ja dopiero drugi cykl jej używam i dwa razy mi wyznaczyła. Na trzeci dzień kiedy był wzrost temp wyznacza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie ovuview chyba nie bylo pewne bo owulacje wyznaczylo 4 dnia wyzszych temp.
Water to ja przed @ mam zapal do sprzatania i zmisn, po to dno totalne i niechec. Wlasnie wywietrzylam posciel w te mróz a teraz bede wlazic na drabine kurze scierac. -
Hugolina87 wrote:Ja w ustawieniach mam zaznaczone poczęcie dziecka a nie zwykły kalendarz. Wiec może tam spróbuj
Meridian
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
Adele no lyka ladnie teraz, codziennie, naboznie. Sam pyta nawet. Mam tylko nadzieje, ze ta niedomoga to od hormonow, bo to mozna leczyc. A jak sie po prostu psychicznie zablokowal, to dupa, bo do lekarza mi nie pojdzie. Taki duzy, silny chlop, gdzie on bedzie doktorom opowiadal, ze mu ptak nie dziala. Pfff...
A jeszcze niedawno mielismy wiecej fanu niz zafajdany Grey
No nic, bede dusic do skutku.
Az sie boje co to bedzie, jak znowu trzeba bedzie material do badania zaniescI 3 dni przed tez musi byc sex, zeby byl material swiezy.
Jak mamy trafic w owu to juz by trzeba zaczac na gwalt, zeby sie cos nowego naprodukowalo.
I tak w kolko, ja pitole.Paula_shells lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Witam wszystkie staraczki
ja także zapragnęłam mieć drugie dziecko i to w pierwsze urodziny małej. No ale mąż nie był jeszcze zdecydowany. Wystarczył miesiąc i już namawiać nie musiałam, teraz czekam na jutro by zrobić test... I strasznie się stresuję