Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa Luci tylko w szpitalu pół dnia krwawilam i to jakios tak mało.. My niby po laparo dzialalismy ale nie czułam się aż tak dobrze bo jednak coś tam było naruszone. Wiec jak dasz rade to lepiej odpuścić ten cykl. Oni chyba naruszają trochę endo wiec nie wiem czy to w ogóle ma sens to staranie w tym samym cyklu.
-
Hugolina87 wrote:Ja Luci tylko w szpitalu pół dnia krwawilam i to jakios tak mało.. My niby po laparo dzialalismy ale nie czułam się aż tak dobrze bo jednak coś tam było naruszone. Wiec jak dasz rade to lepiej odpuścić ten cykl. Oni chyba naruszają trochę endo wiec nie wiem czy to w ogóle ma sens to staranie w tym samym cyklu.
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Iza przykro mi... A ile to dpo ?
Dzis 13dpo, temp.na poziomie tych z przed owulacji wiec szanse zerowe. Znam swoj organizm i jak zachowuje się temp.przed @.
Jutro sprobuje zapisac aie do gina bo dzis nie ma podanych terminow i moze zdaze z laparo w kwuetniu (to zalezy od checi lekarza i miejsc w szpitalu).
-
nick nieaktualny
-
water wrote:Zgłupiałam dzisiaj. Chyba muszę poczytać o śluzie. Jestem dzisiaj w 6dc i zaczął mi się śluz .. płodny .. ???? (jak białko kurze, bezparwny, ciągnący) - czy coś się pomieszało?
Ja to mam często śluz płodny ciągnący od 5dc. Kiedyś tak nie miałam.. może owu będziesz miała szybciej a może będą się tak ciągnąć te dni płodne jak u mnie -
nick nieaktualny
-
water wrote:Jak chodziłam w 1 ciąży było nas na sali 6, w tym 2 po łyżeczkowaniu - jakiś koszmar!
Ale, jak rok temu trafiłam z poronieniem na oddział, okazało się, że to 'ludzki' szpital. Brzuchatki na dole, my i kobiety z różnymi problemami na I piętrze - przynajmniej nie musiałam ich oglądać.
Niestety u mnie w szpitalu wszystkie leżą razem...
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej! Ja dzisiaj z małym w domu przez cały dzień. Mały ma katar i troche pokasłuje więc dzisiaj do przedszkola nie poszedł. Ehhh ten cykl spisałam już na straty. We wt byłam odebrać wyniki i potwierdziło się ze hormon tsh mam podwyższony
Wizytę do lekarki mam dopiero umówiona na 9 marca.Wcześniej nie miała wolnych miejsc. Pewnie starania w marcu sobie z mężem odpuścimy bo to i tak na razie nie ma sensu. Niech się to tsh przynajmniej trochę ustabilizuje. Ale od kwietnia ruszamy ponownie ze staraniami. Już to mężowi wczoraj zapowiedziałam. Na razie pozostaje mi tylko czekać -
mindusia87 wrote:Hej! Ja dzisiaj z małym w domu przez cały dzień. Mały ma katar i troche pokasłuje więc dzisiaj do przedszkola nie poszedł. Ehhh ten cykl spisałam już na straty. We wt byłam odebrać wyniki i potwierdziło się ze hormon tsh mam podwyższony
Wizytę do lekarki mam dopiero umówiona na 9 marca.Wcześniej nie miała wolnych miejsc. Pewnie starania w marcu sobie z mężem odpuścimy bo to i tak na razie nie ma sensu. Niech się to tsh przynajmniej trochę ustabilizuje. Ale od kwietnia ruszamy ponownie ze staraniami. Już to mężowi wczoraj zapowiedziałam. Na razie pozostaje mi tylko czekać
A jak wysokie masz tsh?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyMoja córcia siedzi w domu juz 3 tydz. Juz we dwie kota dostajemy, ona glupawki ma co jakiś czas, wczoraj zeby mi dokuczyc niby nie specjalnie ale jednak tak kombinowala zeby uderzyc mnie w piersi a ja z bolu die zwijalam i ani prozba ani grozba, doszlo do tego ze ją odpychalam jak tylko się zblizala. ja juz tez sie nudze. Ale jak mam wyjsc to mam ogromny problem np. dzisisj bo wogole nie chce zostawac w domu z babcia. One to juz wogole na siebie nadają.
Jz myslslzm ze tsh unormuje raz i dwa a tu 10 mies. i dopiero jest zadawalajace. Ale nie chce cie mindusia dolowac, moze z niedoczynnoscia pójdzie szybciej. -
nick nieaktualny
-
Iza34 no mam taką nadzieje, że na rezultaty leczenia nie trzeba będzie zbyt długo czekać.
Hugolina87 wiem, że są takie przypadki bo jak byłam w ciąży z synkiem też miałam tsh podwyższone. Lekarz ginekolog od razu skierował mnie wtedy do specjalisty. I cała ciążę z synkiem przechodziłam u endokrynologa.Ostatnio na interncie czytałam nawet przypadek o babce, która zaszła w ciąże mając tsh na poziomie ponad 12 !!!! Są różne sytuacje. Poczekamy, zobaczymy. Dzisiaj od rana boli mnie podbrzusze, czuje sie jak na @.
jak to się rozwinie zobaczymy
Arashe gratulacje i spokojnych 9 miesiecyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 14:58