Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia 1805 wrote:A bralas kiedyś marformax? Ja na moje pco dostałam i mnie "uleczylo", na ile nie wiem ale jak narazie jajniki po tym wyglądały ładnie tylko u mnie skubaniec wywołuje brak apetytu
przejeadac sie tez nie dalo przy nim bo powodowal wtedy mdlosci...
-
nick nieaktualnyLuci a lamette od którego dc do którego ? Jak u nas nie pójdzie teraz to tez pójdę do gina na początku cyklu lub pod koniec tego i spytam o ten lek..
My wczoraj byliśmy na koncercie jezzowym bo jest u nas festiwal akurat. Moja głowa się zrelaksowala
Iza powodzenia w tym cyklu, to decydujesz się na laparo ? -
nick nieaktualnyTak, decyduje sie na laparo. Tylko moja corka i tesciowa jsk zostana na 3 dni to nie eiem co to z tego bedzie, wczorsj jeszcze z domu nid wyszlam a juz miedzy nimi bylo bo dziecko chcialo kolorowac a babcia czytac i corka przyszla do mnie z placzem.
Ale mnie brzuch i glowa napie... mam godz.na zrobienie obiadu a po sniadaniu jeszcze stoi bo sily nie mam. -
nick nieaktualnywisieninka_89 wrote:Iza jakos sobie poradza. z tesciowa pewnie tylko do powrotu meza z pracy? to sobie pomysl ze tak jakby poszla do orzedszkola, tam tez moze trafic na zly dzien przedszkolanki
My mamy gospodarstwo sadownicze i jak tylko zrobi sie cieplej to jest praca na 3 etaty, od rana do zachodu slonca a tak jak mąż to jeszcze i w nocy, wsiada na ciagnik z opryskiwaczem i dalej w pole. Wiec mam sie czym martwic. -
Iza34 wrote:My mamy gospodarstwo sadownicze i jak tylko zrobi sie cieplej to jest praca na 3 etaty, od rana do zachodu slonca a tak jak mąż to jeszcze i w nocy, wsiada na ciagnik z opryskiwaczem i dalej w pole. Wiec mam sie czym martwic.
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Iza są rzeczy ważne i ważniejsze. Zdrowie przede wszystkim.
Mi i mojemu mezowi nie musisz tego mowic, my wiemy co trzeba zrobic, co mozna odpuscic a czego niewolno. Z kolei moja tesciowa ma w glowie tylko kasę i przce, ilez ja się przez to nasluchalam i nacierpialam to moje. -
wisieninka_89 wrote:paula a staraliscie sie w tym miesiacy? ja wlasnie dostalam okres po 59 dniach...
Można powiedzieć, że staraliśmy. Ale w owu miałam 38'c, mąż wrócił w nocy z delegacji więc było słabo jeśli chodzi o nasza "jakość".13.08.2015 r.
11.05.2019 r.