Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mindusia ladny wykres! Oby byla z tego zielona kropeczka!

U mnie dzis prawdziwa @. Czyli mialam 2dni plamienia przed i wychodzi na to,ze mialam 10dni fazy lutealnej
(skok po owu byl w 17dc). Od dzis biore castagnusa.do tego przywiezie mi dzis mąz wiesiolka z apteki. Ile go brac zeby odczuc roznice w sluzie? Gdzies czytalam zeby brac po 6kapsulek do owu ale moze lepiej wiecie?
Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt

-
nick nieaktualnyJeszcze jedno pytanie odnosnie badania a raczej nasienia. Bo moj mąż w grudniu byl chory, mial maks. 37.5 st, bral antybiotyk. Czy to mialo wplyw na jakosc i czy isc na badanie jak minie od tego 3 mies.czy raczej nie ppwinno to miec znaczenia i badac jak nam pasuje?
-
nick nieaktualny
-
wisieninka_89 wrote:Paula a jak u Ciebie? dzis miala chyba orzyjsc @. testowalas?

Okresu nie ma, ale ja nie mam testu w domu. Chcialam z mlodym sie przejsc do apteki, ale ten woli sie bawic w lekarza i fryzjera. Nie widzi mi sie ciaza, ale wysle meza po test wieczorem jak @ nie przyjdzie.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Iza, wydaje mi sie, ze skoro chorowal w grudniu, a jest juz marzec to spokojnie możecie juz badać nasienie, wyniki powinny byc wiarygodneIza34 wrote:Jeszcze jedno pytanie odnosnie badania a raczej nasienia. Bo moj mąż w grudniu byl chory, mial maks. 37.5 st, bral antybiotyk. Czy to mialo wplyw na jakosc i czy isc na badanie jak minie od tego 3 mies.czy raczej nie ppwinno to miec znaczenia i badac jak nam pasuje?
my mieliśmy 3dni abstynencji przed.

-
bede trzymala kciukiPaula_071 wrote:Okresu nie ma, ale ja nie mam testu w domu. Chcialam z mlodym sie przejsc do apteki, ale ten woli sie bawic w lekarza i fryzjera. Nie widzi mi sie ciaza, ale wysle meza po test wieczorem jak @ nie przyjdzie.
ja z synem test zrobilam tylko po to zeby sie upewnic ze moge wziac leki, no i nie moglam
Paula_071 lubi tę wiadomość

-
Iza u mnie w klinice chca 3 dni abstynencji, ale 3-5 to norma. No i chlopcy dojrzewaja ponoc 3 miesiace a juz marzec, watpie czy bedzie to mialo az takie znaczenie.
Paula trzymam kciuki
pap ja biore wiesiolka 3 rano i 3 wieczorem do owu, potem sobie sypie siemie lniane do smoothies.
Adele hahaha tak! Co prawda to bylo chyba piate podejscie w tym cyklu, ale sie malzon zaparl i puknal porzadnie w koncu dzis rano
Pozytywny test owu mialam wczoraj i przedwczoraj, no ale coz. Choc przyznam, ze ja mialam kupe radochy przy tych podejsciach hihihi
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning
-
A robiłaś teraz? Najlepiej zrobić z porannego moczu. Albo przynajmniej 4 godziny nie sikać. Ja przy pierwszej ciązy robiłam test w dniu @ i tylko z porannego moczu wyszedł, potem robiłam tego samego dnia jeszcze trzy inne i były negatywne.Paula_071 wrote:Kupilam test ciazowy i co? Dwie biale kreski! Test bialy jak nowy. Jakies badziewie. Maz pójdzie po inny...

-
ja z tych nuecierpliwych wiec najpewniej kupilabym 2. jeden zrobila od razu a jakby nie wyszedl to z rana drugiUrszulka89 wrote:A robiłaś teraz? Najlepiej zrobić z porannego moczu. Albo przynajmniej 4 godziny nie sikać. Ja przy pierwszej ciązy robiłam test w dniu @ i tylko z porannego moczu wyszedł, potem robiłam tego samego dnia jeszcze trzy inne i były negatywne.

-
Paula to fajtyczne dziwne...zobaczymy co wyjdzie na drugim...
Kat hahaha no to extra
nasze chłopaki daly radę to teraz czekanie 
Choć ja jeszcze męża muszę wykorzystac dziś lub jutro
no najpóźniej w pn
-
nick nieaktualny

bo to juz będzie 10/11 dpo