Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mindusia ladny wykres! Oby byla z tego zielona kropeczka!
U mnie dzis prawdziwa @. Czyli mialam 2dni plamienia przed i wychodzi na to,ze mialam 10dni fazy lutealnej(skok po owu byl w 17dc). Od dzis biore castagnusa.do tego przywiezie mi dzis mąz wiesiolka z apteki. Ile go brac zeby odczuc roznice w sluzie? Gdzies czytalam zeby brac po 6kapsulek do owu ale moze lepiej wiecie?
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyJeszcze jedno pytanie odnosnie badania a raczej nasienia. Bo moj mąż w grudniu byl chory, mial maks. 37.5 st, bral antybiotyk. Czy to mialo wplyw na jakosc i czy isc na badanie jak minie od tego 3 mies.czy raczej nie ppwinno to miec znaczenia i badac jak nam pasuje?
-
nick nieaktualny
-
wisieninka_89 wrote:Paula a jak u Ciebie? dzis miala chyba orzyjsc @. testowalas?
Okresu nie ma, ale ja nie mam testu w domu. Chcialam z mlodym sie przejsc do apteki, ale ten woli sie bawic w lekarza i fryzjera. Nie widzi mi sie ciaza, ale wysle meza po test wieczorem jak @ nie przyjdzie.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Iza34 wrote:Jeszcze jedno pytanie odnosnie badania a raczej nasienia. Bo moj mąż w grudniu byl chory, mial maks. 37.5 st, bral antybiotyk. Czy to mialo wplyw na jakosc i czy isc na badanie jak minie od tego 3 mies.czy raczej nie ppwinno to miec znaczenia i badac jak nam pasuje?
my mieliśmy 3dni abstynencji przed.
-
Paula_071 wrote:Okresu nie ma, ale ja nie mam testu w domu. Chcialam z mlodym sie przejsc do apteki, ale ten woli sie bawic w lekarza i fryzjera. Nie widzi mi sie ciaza, ale wysle meza po test wieczorem jak @ nie przyjdzie.
ja z synem test zrobilam tylko po to zeby sie upewnic ze moge wziac leki, no i nie moglam
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Iza u mnie w klinice chca 3 dni abstynencji, ale 3-5 to norma. No i chlopcy dojrzewaja ponoc 3 miesiace a juz marzec, watpie czy bedzie to mialo az takie znaczenie.
Paula trzymam kciuki
pap ja biore wiesiolka 3 rano i 3 wieczorem do owu, potem sobie sypie siemie lniane do smoothies.
Adele hahaha tak! Co prawda to bylo chyba piate podejscie w tym cyklu, ale sie malzon zaparl i puknal porzadnie w koncu dzis ranoPozytywny test owu mialam wczoraj i przedwczoraj, no ale coz. Choc przyznam, ze ja mialam kupe radochy przy tych podejsciach hihihi
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Paula_071 wrote:Kupilam test ciazowy i co? Dwie biale kreski! Test bialy jak nowy. Jakies badziewie. Maz pójdzie po inny...
-
Urszulka89 wrote:A robiłaś teraz? Najlepiej zrobić z porannego moczu. Albo przynajmniej 4 godziny nie sikać. Ja przy pierwszej ciązy robiłam test w dniu @ i tylko z porannego moczu wyszedł, potem robiłam tego samego dnia jeszcze trzy inne i były negatywne.
-
Paula to fajtyczne dziwne...zobaczymy co wyjdzie na drugim...
Kat hahaha no to extranasze chłopaki daly radę to teraz czekanie
Choć ja jeszcze męża muszę wykorzystac dziś lub jutrono najpóźniej w pn
-
nick nieaktualny