Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jangwa super! Trzymamy kciuki i czekamy na decyzje
Luci odpoczywaj sobie spokojnie, ja sie zle czulam tydzien po laparo. Strasznie mnie szwy ciagnely w srodku jakby. Ale ja mialam miesniak wycinany przy okazji. Lez i sie domagaj na tacykazdemu sie czasem nalezy haha
Drugi dzien test owu pozytywny, nawet mocniejsza krecha i jajniki bola. Ide molestowac, choc duzych nadziei sobie nie robiejangwa_maua lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Iza34 wrote:Mi i mojemu mezowi nie musisz tego mowic, my wiemy co trzeba zrobic, co mozna odpuscic a czego niewolno. Z kolei moja tesciowa ma w glowie tylko kasę i przce, ilez ja się przez to nasluchalam i nacierpialam to moje.
-
Jangwa, świetne wieści! Teraz musi być dobrze
Ja miałam dziś jechać po aneks do umowy ale Młody został ze mną w domu i pojadę dopiero w poniedziałek. Mam nadzieje, ze umowa juz na mnie czeka, bo znając moja Panią dyrektor to wcale to takie oczywiste nie jest
-
nick nieaktualny
-
Paula_071 wrote:Można powiedzieć, że staraliśmy. Ale w owu miałam 38'c, mąż wrócił w nocy z delegacji więc było słabo jeśli chodzi o nasza "jakość".
przrd owu pewnie tez cos dzialaliscie wiec wczesniejsze tez moze czekaly
siostra zaszla w 8 czy 9dc przy 28dn cyklach tak ze nic jeszcze straconegob:-)
-
Jangwa wiem coś o tym jakie stresujące jest czekanie na pozytywną decyzję odnośnie kredytu hipotecznego my z mężem też się staramy o kredyt na budowę domu i też jest tyle stresu bo byliśmy się dowiadywać w różnych bankach i u doradców i każdy mówi że bez problemu przy naszych dochodach dostaniemy kredyt na budowę ale teraz musimy wybrać najlepszą ofertę banku
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Ej, halo. Jesteście dorośli, jesteście rodziną. Teściowa niech sobie gada...
Tak to prawda i decydujemy sami i zdecydowalismy ale jesli chodzi o laparo a ona nie bedzie chciala zostać z wnuczka to ja nie mam z kim zostawić dziecka a nie mam ochoty spowiadac sie jej po co ide do szpitala. To jest bardzo skomplikowana sprawa. -
Jangwa my z mezem zalatwialismy tak kredyt przez doradce w czerwcu/lipcu. Ile tam sie najezdzilismy do tego doradcy z papierami.. ale pomogl bo ja wtedy bylam jeszcze na wycbowawczym, z malymi dochodami bo 80% i papierow musialam nawozic,ze wracam do pracy itd no ale finalnie dali nam kredyt i kupilismy 113m z 40metrowym ogrodkiem
potem wykanczanie domu bo to byl stan surowy (zastanawialam sie dlaczego wypadly mi prawie wszystkie wlosy, robilam badania tsh itd a okazalo sie,ze ze stresu bo jak sie wreszcie przeprowadzilam do nowego domu to jak reką odjal przestaly wypadac..). Teraz jestem naprawde zadowolona. Są plusy dodatnie i plusy ujemne mieszkania pod Warszawą ale naprawde trzymam kciuki zeby Wam sie udalo. Szczegolnie,ze niedlugo urodzi sie drugi dzidziua wiec wieksze mieszkanko sie przyda.
jangwa_maua lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny