Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Arashe gratuluję
też mnie pobolewal brzuch ale ponoć normalne, choć z córka tak nie miałam.
Spokojnie ja zaszłam z tagiem 4,5 a za 4 tyg jak mi Endo zwiększyl dawkę było już 0,1.
Luci cieszę się że już jesteś po i jest ok. Mam nadzieję, że efekt będzie teraz raz dwa.
Tak mnie już nosi w domu. Chyba jednak już za długo jestem po rok na wychowawczym. Mam takie poczucie że coś muszę zrobić żeby wykorzystać ten czas. Z pracą wyszło wszystko ok naszczescie, dostałam już pierwsza wypłatę. Wiec kamień z serca -
Arashe wrote:No mnie w pierwszej nie kojarzę by bolał, albo nie pamiętam, bo wtedy 2 tygodnie czekałam na okres i mogłam wszelkie objawy traktować jako nadchodzącą @. Zobaczymy co będzie z czasem
no u mnie było podobnie w 1 ciazy. Okres mi sie spoznial a ja i tak doszukiwalam sie wszystkiego co mogloby wskazywac na @. Juz nawet nie dopuszczalam do siebie myśli, że a nuż mogło się udać i jestem w ciazy. Po 2 tyg robie test a tutaj dwie kreski
to byla dopiero niespodziankaArashe lubi tę wiadomość
-
wisieninka_89 wrote:gratulacje, mnie praqie cala ciaze bolal okresowo taz ze mtsle ze nie masz sie na razie co martwic
Mindusia właśnie miałam tak samo, nie pomyślałam że mogę być w ciąży a tu masz -
Arashe ja też na początku ciąży miałam długi czas takie bóle na @. Ponoć oby nie pojawiły się plamienia, ale i takowe bywają przecież też normalne. Zależy od organizmu.
Wkońcu Was nadrobiłam. Ale kończy mi się laba, jadę po dziecko. Miałam tylko chwilę na ogarnięcie domku i rozpalanie w piecu. Synek ostatnio zrobił się taki... hmmm wszystko co robi, chce żeby Mu przy tym towarzyszyć. Absorbujący kochany bachorek. -
nick nieaktualnyNo juz mam sluz brązowy wiec @ za rogiem, nawet piersi juz tak nie bola, tylko glowa boli ale ostatnio tak przed @ mam. Czekam do chirurga pozbyc sie kolejnej partii znamion, dobrze ze maz jest ze mna i z tym bolem nie musze samochodu prowadzic.
Bede miała zajecie- prawie 1700 zdjec do wlozenia w albumy, dopiero co odebralam z empiku. -
Arashe wrote:Dziękuję bardzo
trochę mnie brzuch pobolewa tylko... Mam nadzieję że to nic takiego
3 nieudane podejścia do in vitro
4 podejście- sukces, jest synek
3 lata leczenia cienkiego endometrium i zrostów w macicy
grudzień 2018- crio
styczeń 2019 crio: 4AA, 7dpt- hcg<0,5
sierpień 2019- II kreski, jestem w ciąży!
matkamimowszystko.pl
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie!" -
Iza u mnie tez juz plamienie wiec rozpoczynam 3cykl staran. Z tej "radosci" opitolilam CALĄ czekolade milke i dobrze mi z tym. Jeszcze jutro zamierzam podrinkowac z drinkami z biedry. A co! Kto bogatemu zabroni hahaha
No i jutro kupuje wiesiolka na sluz bo z ttm bardzo slabo u mnie.Paula_shells lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
A u mnie cykl na straty. Trzecie podejscie dzis rano i znowu sie nie udalo. Tak dla fanu kompletnie bez parcia na dzidziusie i du-pa
Maz pojechal na nocke, jutro ja ide do pracy (chyba ze nam nasypie jeszcze troche sniegu to mam wolne, bo brytyjczycy spanikowali i wsio pozamykane), jutro druga nocka meza. I tyle sie widzieli ech...
A dzisiaj z glupa wysikalam super pozytyw na owu tescie, wiec tego11 dc. Znowu tak wczesnie, pewnie bedzie cykl max 24 dni jak ostatnio
Calkiem mi sie cykle popieprzyly. Myslalam ze przy PCOS sie ma dlugasne a tu taka niespodzianka. Tak zle i tak niedobrze.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Jak ja się dzisiaj wkurzyłam. Spotkałam się z bratową, ktors jest przekonana że na pewno będę miała córkę bo ona ma dwóch synów i już w 12 tyg było widać siusiaka. Mówię jej że jest mi to totalnie obojętnie to ona no bo napewno dziewczynka. Potem dobrodusznie ciągle o mnie myślała dlaczego tak długo nie zachodze w ciążę i że kurde jednak musimy mieć poważny problem jednak, jeszcze wcześniej było przecież poronienie. Aż mnie z nóg zwaliło. Co komu do tego. A jakbym miała problemy to co ja to obchodzi. Nie wiem co niektórzy ludzie mają w głowie
-
wisieninka bylam na Clo 7 miesiecy. Masakra. Zero rezultatu, za to wszystkie efekty uboczne. Na razie biore myo-inositol i zaczelam niepokalanka w tym cyklu. Plus caly stos witamin. Zobaczymy co z tego bedzie, moze mnie choc cycki przestana bolec pol cyklu
Ale troche mnie martwia te krotkie cykle. To juz sie robi norma, ze wysikuje owu 9-11dc. A czy faktycznie jest ta owulacja to nie wiem, czekam na wizyte u gina znowu i zobacze wyniki proga z lutego.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
aLunia tacy głupiomądrzy zawsze się znajdą, sama pewnie marzyła o synach więc myśli, że każdy tak ma. może nawet czuje satysfakcję, że jej się udało, kto wie
Najlepiej w ogóle nie słuchać i się nie przejmować, ludzie zawsze gadają, cokolwiek się nie zrobi.
-
Arashe ona chciała bardzo córkę.
Wiem, że nie ma co się przejmować i często olewam takie rzeczy ale dzisiaj dla mnie była to przesada. Szczególnie to z niezachodzeniem w ciążę -
Hej
Kat a to chyba nie jest aż tak źle jak wysikujesz owulaka 9-11dc ..no nie wiem
Móje temp przed owu w tym cyklu dziwne jakieś. Góra dół góra dół.. ale śluz od wczoraj rozciągliwy więc trzeba zaplanować miły weekend -
Kat83 wrote:wisieninka bylam na Clo 7 miesiecy. Masakra. Zero rezultatu, za to wszystkie efekty uboczne. Na razie biore myo-inositol i zaczelam niepokalanka w tym cyklu. Plus caly stos witamin. Zobaczymy co z tego bedzie, moze mnie choc cycki przestana bolec pol cyklu
Ale troche mnie martwia te krotkie cykle. To juz sie robi norma, ze wysikuje owu 9-11dc. A czy faktycznie jest ta owulacja to nie wiem, czekam na wizyte u gina znowu i zobacze wyniki proga z lutego.
-
nick nieaktualny
-
Iza powodzenia w nowym cyklu :*
ja już w domu, za tydzień sciągniecie szwów
dostałam L4Gluckophage na insulinę i Lamettę na nowy cykl, ale póki co planuje odpocząć od tego wszystkiego, w styczniu i w lutym byłam 7 razy u gina + 3 dni w szpitalu
Iza34 lubi tę wiadomość
córka- 2011
syn- 2019