Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Jutro. Teoretycznie. Ale przed dupka ma się przesunąć. Dziś juz mam nie brać i chyba sprawdzę dla pewności czy nie trzrba jednak zaczynać tego drugiego opakowania
Mój lekarz mówi zawsze jak dupka brałam że skończyć brać test po 5 dniach jak 1 kreska TK przyjść by sprawdzić co się dzieje 2 kreski przyjść tez ale by dalej dupka brać i on luteine jeszcze daje.
Szczerze nie lubię brać tego leku bo strasznie cycki mnie bolały i wkurzona chodziłam. -
W zeszłym miesiącu @ pojawił się w 26dc szok nie mam pojęcia gdzie to przyczepić... Od czego może zaczęłam brać cataguntas i od tego ale zero objawów pms było, a w tym cyklu trochę mnie jajniki kluja ale jestem kilka dni przed @.zero jakichkolwiek objawów. Ale z tym cyklem 26dniowym jest to dla mnie zagadka... Może owulacji nie miałam albo miałam tylko wcześnie męża nie było to nie zwracała uwagi.
-
Hugolina87 masz rację powtorzyć nie zaszkodzi a jak z temperaturą gdyby była ciąża bo u mnie jakaś dziwna chyba nie ciążowa możesz zerknąć na mój wykres?
1c maj 2002r-6t +++
2c sierpień 2003r-7t +++
3c wrzesień2010r-Syn Karolek
4c wrzesień 2015r-25t synek Bogdanek +++
5c grudzień 2016r-7t +++
6c pażdziernik 2017r-6t +++
PCOS, Hyperprolaktynemia
Starania o rodzeństwo dla Karolka
https://ovufriend.pl/graph/869b18d2d61236880a161a75ac90b398
-
gibonek wrote:Też właśnie słyszałam i szczerze powiem Ci ze sama go brałam kilka dni tylko dopadł mnie ten pęcherz.
Napewno zrobię jej kuracje 3 miesięczna tam na ulotce jest napisane że nawet dorośli mogą brać w przebywania w dużych skupiska h i jest polecany dla dzieci w przedszkolach. Spróbuję nie zaszkodzi.w ogole pokochalam leczenie dobrymi bakteriami,mnie z angin wyciagnal entitis,a moja corke provag z ciaglych infekcji pochwy a laximed z zaparc.
-
nick nieaktualnyMnie od wczoraj tak jakby sutki gilgocza. Nie wiem czy sobie to wkręcam czy jak. Beta mnie kusi żeby isc. Ale to pewne moja głowa tak dziala. Sama nie wiem kurde
NanaXXX Twój wykres wygląda super. Ale jeszcze wcześnietrzymam kciuki bo tem super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 08:44
-
Hugolina87 zrób betę i będzie wiadomo na 100%
Hugolina87 lubi tę wiadomość
1c maj 2002r-6t +++
2c sierpień 2003r-7t +++
5c grudzień 2016r-7t +++
PCOS, Hyperprolaktynemia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygibonek wrote:Mój lekarz mówi zawsze jak dupka brałam że skończyć brać test po 5 dniach jak 1 kreska TK przyjść by sprawdzić co się dzieje 2 kreski przyjść tez ale by dalej dupka brać i on luteine jeszcze daje.
Szczerze nie lubię brać tego leku bo strasznie cycki mnie bolały i wkurzona chodziłam.
Mi kazał brać jeśli byłaby beta pozytywna odrazu. Nie kazał czekać 5 dni. Tylko sprawdzić odrazu i zacząć nowe opakowanie. Dylemat mam teraz czy iść czy czekać do jutra juz. Człowiek głupieje i się nakręca ;p -
Hugolina87 jak coś daj znać
Hugolina87 lubi tę wiadomość
1c maj 2002r-6t +++
2c sierpień 2003r-7t +++
5c grudzień 2016r-7t +++
PCOS, Hyperprolaktynemia
-
Hugolina87 wrote:Moj M ma też te 4% ale ogólna ilość 300 mln a w 1ml 150 mln. Mi gin mówił ze jak jest słabsze nasienie to powinno się iść na inseminacje poprostu
Ewi28 jak u Ciebei po IUI ? Kiedy tetujeszHugolina87 lubi tę wiadomość
-
Iza34 wrote:Kat te 11mln to w całości czy w 1ml? Zadzwonilam do męża, mowie jak to wyglada a on krotko ze jest bezpieczny i ze przestajemy sie starac. Bo takie bylo zalozenie że jak u niego lipa to koniec staran. Ja nie musze go prosic i namawiac zeby cos lykal ale oboje mamy juz dosc tego wszystkiego. Nue sadzilam ze bedzie tak zle. I teraz jest najlepszy moment na badania bo ani w srodkach ochrony rodlin sie nie babral przez pol roku, sni nie dpawa spawarka, jedynie ta infejcja w gruxniu i antybiotyk.
Ale cos mnie niepokoi, chodzi o godziny pbrania nasienia do badania, material pobrany 10.38 ( to moze sie zgadzac), przyjety 10.55. O co tu chodzi? -
nick nieaktualnyWater to chyba nie tak. Tak mi sie wydaje ze to byla taka pierwsza reakcja ze jak jest kiepsko to dac sobie spokój. Ja tez tsk mam. Wrocilismy pozno, dziecko wybawione od razu poszlo spać a my pogadaliśmy troche o polnocy. On nie odpusci. Powiedziałam mu o tych suplementach, poczytałam jak dziewczyny pisaly o poprawie, dzis sam zaczal szukc w internecie i wieczorem zamowie w aptece internetowej bo cholerstwo drogie to u mnie zapłacę ze 20zl drozej a i tak musza mi zamowic i bedzie na wtorek. Tylko cos nie tak u mnie sie dzieje, dzis 10dc a u mnie sahara. Moze sie rozkręci bo wyniki wynikami ale cyklu nie wolno nam przegapic, przecież potrzebny tylko 1 zdrowy plemnik, moze w tym 1 mln taki się teraz odwazny i silny znajdzie?
Mam miec gości, corka z tatą na podwofku sle co chwile przychodzi i dzwoni do drzwi o czegos chce, az dziadek do niej teraz wyszedl bo ja bylam w wc i poszli gdzies. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziewczyny nir idę na betę bo 5 dych dziś stoi badanie :p koleżanka mi doradzila wziąć dziś dupka i powtórzyć test z rana i jak co w tedy beta gdyby coś wyszło rano. U chyba taj zrobię. Zaraz kończę kurs to będę tak jakby spóźniona z wzięciem tabsa o 5 godzin wiec okej. A noz widelec się coś tam kluje :p
-
Iza34 wrote:Czy sam fertilman wystarczy czy jeszcze cis odrzucić do tego?
Jak już chcesz zamowic fertilmen to jeszcze niech bierze wit c dodatkowo chociaż 1000mg dziennie bo fertilmen ma jej mało tak samo z cynkiem,który też jest bardzo ważny ma 15Iza34 lubi tę wiadomość
-
Ucięło mi post
kończąc cynku jest 15mg a np.w Salfazinie 25mg. Dlatego ja wolałam osobni kupić l-karnityne,Salfazinie,wit c można jeszcze l-arginine osobno kupić. Ale to jak już wolisz
Iza34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny