Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza34 wrote:A, i owszem mąż bral te wszystkie witaminki, suplementy, pierdoly ale w takiej ilosci to nie mialy wplywu na produkcje plemnikow, wszystkiego jeszcze za mało, to trzeba końskie dawki a nie jak w multiwitaminach, niby pisza 100% dziennego zapotrzebowania.
Racja. W tych multi to nic nie ma.. mój bierze mace Swansona dokładnie taka:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cdbf4b9dec9.jpg
Hugolina87, Iza34 lubią tę wiadomość
-
Hugolina, ja mam cykle po 35 dni, w pierwszej ciąży test dopiero w czwartym dniu po miesiączce pokazał bladziutką kreskę, ciąża wychodziła na usg 7-9 dni młodsza niż z om, także jestem spokojna. Beta mieści się w widełkach, ważne żeby przyrost był ok.
-
Hugolina87 wrote:Kotastrofa wrote:Dziewczyny, ja dziś poszłam do calodobowego labo na betę, piąty dzień po terminie @. Wyszło 21,5! Testy w dniu miesiączki, dzień po i dwa dni po były negatywne.
A przesunela sie Tobie owu skoro 5 dni po terminie taka beta? Ja 4/5 dni po terminie miałam ponad 600..
Trzymam kciuki żeby rosła.
-
Kotastrofa wrote:W kwestii supli - Solgar ma bardzo dobre produkty, ale ceny mają adekwatne...
jesli bierzecie leki to faktycznie lepiej jak najwczesniej wykryc ciaze, o tym nie pomyslalam
-
Kobiety wiesiolek dziala cuda! Od wiekow musielismy uzywac zelu. A z wiesiolkiem... okurde!
zel poszedl do kąta! A mąz zachwycony
oj chyba beda z tego dzieci hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 23:02
jangwa_maua, Paula_071 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Dziewczyny wracam z IP. U synka podejrzenie astmy oskrzelowej. Mamy skierowanie na oddział, kazała od razu tam iść, ale pojedziemy rano. Teraz śpi zmęczony, do 4.00 nie spał, płakał. Gdzieś czytałam o astmie na forum, być może Wy pisałyście. Jak macie jakieś info będę wdzięczna za wiadomość.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula ja nic nie wiem niestety
oby synek szybko wrócił do domku :*
Hugolina kochana moja miałaś nadzieje bo temp taka ładna i w ogóle... Też bym miała na twoim miejscu. I nie raz tez tak wariowalam .. to normalne bo chcemy w końcu ujrzeć te kreski. Tule cię mocnodobrze wiesz że na kolejny cykl znów znajdą się sily :* Ja jak miałam cykle bez mierzenia temp to nie byłam jakoś szczególnie mniej nakręcona chociaż też m k parę razy zrobiła w konia.. a jak dziś temp ?
-
nick nieaktualnyDzis 36,93 ale znowu o ponad godz szybciej mierzona była. Jeszcze się trzyma w sumie. Mogła by być jutro @ to pójdę w czwartek na badania. Nic nie poradzę. To już nie niepłodność tylko bezpłodność.
Paula zdrówka dla synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 07:02
-
nick nieaktualnyPaula_shells wrote:Dziewczyny wracam z IP. U synka podejrzenie astmy oskrzelowej. Mamy skierowanie na oddział, kazała od razu tam iść, ale pojedziemy rano. Teraz śpi zmęczony, do 4.00 nie spał, płakał. Gdzieś czytałam o astmie na forum, być może Wy pisałyście. Jak macie jakieś info będę wdzięczna za wiadomość.
Ja tez nie pomoge. U nas bylo podejrzenie astmy ale wykluczyli wiec nie zglebiam tematu. Ale z kaszlami na jesieni przeszlismy swoje, teraz bierze non stop leki i jest ok. Tylko mi sie cis robi jak uslysze kaslanie lub pociagniecie nosem, mowie ze swiruje na tym punkcie bo boje sie kolejnej infekcji.
Paula bedzie dobrze, najwazniejsza trafna diagnoza, synek dostanie leki i bedzie ok. Najważniejsze zebys trafila na dobrego alergologa. -
Hugo :* U mnie tez bialo dzisiaj. Nawet nie liczylam na kreske.
W UK wczoraj bym dzien matki. Zaczelo sie pieknie, bo dostalam roze od syna. Trzymalam sie super i mialam swietny humor. A pozniej w kosciele pastor sie modlil za wszystkie mamy, i te ktore daleko, ktorych juz nie ma a skonczyl na tych, co mamami zostac nie moga. No i sie pobeczalam oczywiscie. Pozniej jakis jelop w sklepie mnie pytal bezczelnie czy tylko jedno dziecko mam?? I tak do wieczora bylo juz tylko gorzej. Unikam fejsaPaula_shells lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat przykro mi
ja w pt sobie pobeczalam w aucie bo mi się naprawdę smutno zrobiło. Wczoraj widziałam kilka rodzin z takimi wiekszymi dziecmi juz, bez rodzeństwa i sobie nas wyobrażałam. Pocieszające ze wyglądali na szczęśliwych. Tez się będę godzić z tym ze będziemy w trójkę.
-
Paula_shells wrote:Dziewczyny wracam z IP. U synka podejrzenie astmy oskrzelowej. Mamy skierowanie na oddział, kazała od razu tam iść, ale pojedziemy rano. Teraz śpi zmęczony, do 4.00 nie spał, płakał. Gdzieś czytałam o astmie na forum, być może Wy pisałyście. Jak macie jakieś info będę wdzięczna za wiadomość.
Moja mała miała astmę, po bieganiu miała kaszel duszacy łapala szybciej infekcje długo się wszystko utrzymywało.alergia typu trawy masakra chociaż jej ze skóry nic nie wyszło. Miała leki wziewne w zeszłym roku odstawione wszystkie leki i lepiej już. Nie dostaje nic. A twój mały ile ma? -
Kat to straszny dzien miałaś
tule
Hugolina jedno dziecko masz więc nie ma mowy o bezplodnoscidaj szansę jeszcze cyklom na dupku. A Ty byłaś kiedyś stymulowana ? Bo nie pamiętam. Myślę że można było by spróbować
Luci co u ciebie ???? Kiedy zaczynasz nowy cykl na letrozolu ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny