Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina kciuki! Jak napisalas rano o tej temp, to myslalam,ze kolejny Twoj post bedzie, ze sie udalo.
U mnie z rana znowu biegunka. Trzeci dzien z rzedu. W ciagu dnia juz ok. No i piersi jakby ciut mniej bola, a zazwyczaj przestawaly wraz z @. Ech... Jutro pewnie jeszcze sikne. Bedzie 11dpo.
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Hugolina kciuki! Jak napisalas rano o tej temp, to myslalam,ze kolejny Twoj post bedzie, ze sie udalo.
U mnie z rana znowu biegunka. Trzeci dzien z rzedu. W ciagu dnia juz ok. No i piersi jakby ciut mniej bola, a zazwyczaj przestawaly wraz z @. Ech... Jutro pewnie jeszcze sikne. Bedzie 11dpo.
-
Hehehe licze i licze i wychodzi na to,ze jeszcze w marcu bede testowac (czyli drugi raz w marcu-miesiac dlugi wiec na poczatku testowalam i teraz przede mna dni plodne wiec jest szansa,ze znow na koniec miesiaca bede testowac. Ale smiesznie!
agulineczka, Hugolina87 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja Robie wczesnie bo jestem malo cierpliwa pewnie, a poza tym musze w razie dwoch kresek jak najszybciej wprowadzic leki, bo mam podstawy. No i musze wiedziec czy odstawiac jutro duphaston. Ogolnie tez nie polecam szybkiego testowaniaSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
A! I chcialam powiedziec,ze widze roznice ze sluzem jak biore wiesiolka! Nie zeby mnie zalewalo ale czuje wreszcie,ze cos sie dzieje. Do tego biore castagnusa. W tym tygodniu dni plodne wiec bede bzyyykac niczym pszczolaSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyAgulineczka ja się niepotrzebnie teraz lekko nakręciłam. Nie nastawiam się. Dalej na 90% myślę że się nie udało.
Tobie życzę dwóch kreseczek.
Wisieninka ja też miałam testów nie kupować przrd terminem @ ale dla sportu tetujesz przed;p zawsze to dreszczyk emocji
Pap u mnie pierwszy raz taki wykres w miarę wyglądający na normalny. Niby dupek nie wpływa na temp ale może jednak wpływa w jakimś stopniu. A temp przed @ mi już spadała w 10dpo. No ale zobaczę jutro albo w nocy jeśli wstanę na siku :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 18:45
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Pewnie to dupek tak zamieszal
teraz czytam i zdania są podzielone. Że tez może podnosić temp jak luteina i nie powinno się sugerowac w ogóle tym wykresem bo jest to cykl na lekach
Mój wykres na luteinę był taki jak zawsze... Bez szału -
dziewczyny weszłam na jakieś durne forum, bo ciałam poczytać o luteinie. i się przeraziłam. Niektóre Panie stosują luteine jako środek mający zapobiedz ciąży!
mi lekarz kazał stosować po owulacji 10 dni luteine i zrobić test. jesli wyjdzie - to odstawić, a jeśli + to stosować dalej.
miała któraś z was takie zalecenie?Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualny
-
wisieninka_89 wrote:dziewczyny a dlaczego tak wczesnie robicie te testy? zalecane jest w dniu spodziewanej miesiaczki a te 3 dni szczegolbie jak owu sie troszke przesunela robi sporo roznice
a bete bede robic pierwszy raz
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozczarowana wrote:dziewczyny weszłam na jakieś durne forum, bo ciałam poczytać o luteinie. i się przeraziłam. Niektóre Panie stosują luteine jako środek mający zapobiedz ciąży!
mi lekarz kazał stosować po owulacji 10 dni luteine i zrobić test. jesli wyjdzie - to odstawić, a jeśli + to stosować dalej.
miała któraś z was takie zalecenie?
Przy staraniach chyba wiekszoSC ma takie zalecenie żeby brać po owu przez 10 dni. Czy to luteine czy dupka. Mi gin mówił żeby iść na betę bo to pewniejsze niż test -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za slowa otuchy i dobre rady. Zdecydowalismy sie na Fertilman plus, wit.c i cynk. Bo oddzielnia to ciort wie czy trafie na jakas dobra np. L-karnityne czy jakis badziew, tyle tego jest. Jeszcze zastanawuam sie nad macą, macie jakas sprawdzona firmę? Tylko moj boi sie ze przytyje po l-karnitynie bo przed pierwsza ciążą tez bral razem z salfazinem i mimo lracy fizycznej przytyl.
-
Dziewczyny, ja dziś poszłam do calodobowego labo na betę, piąty dzień po terminie @. Wyszło 21,5! Testy w dniu miesiączki, dzień po i dwa dni po były negatywne. Zaciskam kciuki za Wasze testowanie!
Adele27, agulineczka, aLunia, Urszulka89, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA, i owszem mąż bral te wszystkie witaminki, suplementy, pierdoly ale w takiej ilosci to nie mialy wplywu na produkcje plemnikow, wszystkiego jeszcze za mało, to trzeba końskie dawki a nie jak w multiwitaminach, niby pisza 100% dziennego zapotrzebowania.
-
nick nieaktualnyKotastrofa wrote:Dziewczyny, ja dziś poszłam do calodobowego labo na betę, piąty dzień po terminie @. Wyszło 21,5! Testy w dniu miesiączki, dzień po i dwa dni po były negatywne.
A przesunela sie Tobie owu skoro 5 dni po terminie taka beta? Ja 4/5 dni po terminie miałam ponad 600..
Trzymam kciuki żeby rosła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 20:09