Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina ja miałam tylko raz monitoring i zastrzyk.. a kolejne dwa cykle bez.. nie wiem czemu gin tak zdecydował. Szkoda tylko,ze nie dał mi na drugą faze dupka lub lutki bo może by się wtedy udało...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agulineczka jaka wiadomość! Aż mi ciarki przeszły! Gratulacje kochana, musi być teraz dobrze wszystko!
Idziesz na betę?
Hugolina a sądziłam że u ciebie będzie pozytyw:(agulineczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hugolina a jak u ciebie z hormonami? kiedy je badalas? ja sie zastanawiam czy nie zrobic znow bo badalam prawie rok temu... cycki cie nie bola?
kurde szukam kogos kogo tez tak bola jak mnie
ja po wyniku bopsji piersi mam rozkmine bo hormony mialam ok ale qrde mastopatia robi sie od zaburzen hormonalych wiec cos jest nie tak ...
-
Hugolina bardzo mi przykro
Wierzylam, że coś będzie u Ciebie.
Dzięki dziewczyny! Krew na betę oddana, dołozyłam też proga. Wyniki po 15:00
Muszę mieć zaświadczenie dla hematologa, żeby wypisał mi receptę na zastrzyki,a testu sikanego jej nie pokazęOgólnie to nie chciałam robic bety, bo mnie to za bardzo stresuje. Nie spodziewam się wielkich wartości 11dpo. Mam tylko nadzieję, że będzie pozytywna. Hematolog przyjmuje tylko dzisiaj i mąż postara się o receptę, bo ja bym musiała specjalnie jechac popoludniu z dzieckiem 60km.
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Adele27 wrote:Hugolina a jak u ciebie z hormonami? kiedy je badalas? ja sie zastanawiam czy nie zrobic znow bo badalam prawie rok temu... cycki cie nie bola?
kurde szukam kogos kogo tez tak bola jak mnie
ja po wyniku bopsji piersi mam rozkmine bo hormony mialam ok ale qrde mastopatia robi sie od zaburzen hormonalych wiec cos jest nie tak ...
Adele mnie piersi tak bolą zawsze przed @, że cieżko wytrzymać. Nie mogę ćwiczyć nawet za bardzo. Wczoraj ból jakby mniejszy po przebudzeniu - w sensie nadal bolą, ale nie ma tragedii. To mnie zastanowilo, bo tak to ból przechodzi dopiero jak przyjdzie @.
Jeśli chodzi o mastopatię to z tego co czytałam mogą być zaburzenia w gospodarce estrogenowej, no albo prolaktyna.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚