Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Pernamentny wkurw tez ? ;p
Ja czekam na typowe objawy ciążowe. A jak widzę ze nic się szczególnego nie dzieje to wiadomo ze będzie @Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza, u niego to wyszlo jak juz bylam w ciazy. Ale widac bylo poprawę, od razu wiecej checi na seks, niewyzyty troche sie pozniej zrobil. A jeszcze tez, w trakcie staran zaczal wkrecac sie w sport i kupowal odzywki bialkowe, ale szukal takich droższych z dobrym składem, po nich znowu zauwazylam wieksza ilosc spermy, bo az mnie zalewalo. Juz nie pamietam po jakim czasie sie udalo ale cos ok 3 miesiace odkad zaczal je pic. Nie wiem czu to tez mialo jakis wplyw na jakosc nasienia ale na ilosc napewno.
-
nick nieaktualnyJa juz sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć, czy to wogole ma szanse na powodzenia te nasze starania. Bo kiedys w 1-2 roku staran to u mnie tarczyca byla ok chyba ze z drożnościa jest cos nie tak , badania nasienia robilismy 2 razy i rok temu bylo ok tylko teraz. O zylakach powrozka i zabiegu z tym związanym roznie pisza, jednym pomaga innym nie. Wogole wudze ze mąż nie chce isc na zaden zabieg jsk bedzie to konieczne. A ja to moglam isc na jeden i teraz na laparo mialam isc ? Koniec cyklu u mnie i dzis mi sie znow wlaczylo do męża o kosciol, normalnie ide sama i jest ok a dzis szłam z corka do innej parafii i na obchody dnua flagi i chcislam isc razem to on nie bo ma robote w polu. Zwykle w niedziele lezy do góry d... a dzis jak chcialsm isc razem do kisciola to poszedl na pole. No i widzicie, i wlaczylo mi sie i tutaj.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina no to kciuki
Luci napisz jak bierzesz ta stymulacje. Co w jakie dni ? Tak myślę czy jak Aromek na mnie nie zadziałał to może Clo by zadziałało...Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny