Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam zapas testów - chyba z 15, zapas bromergonu i inofolicu :p wszystko zakupiłam w szczęśliwym cyklu i nie przydało już mi się :p
Z ciekawostek to ze starszą córką zrobiłam zapas ale podpasek bo były na promocji i też długo już mi się nie przydały :pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 21:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mialam objawy ale wtedy to nawet nie pomyslalam ze to ciaza -bardzo bolaly mnie piersi (tyle ze wtedy co cykl bolaly a teraz jak im się chce), bylam zmeczona, no i mialam wilczy glod i jednoczesnie mdłości juz kilka dni przed spodziewana @ a w terminie @ pojawiło sie niewielkie krwawienie wiec jeszcze kilka dni zylam w niewiedzy czekajac na @. Ale ten glod i mdlosci byly straszne i wlekly sie do 4 miesiaca.
-
nick nieaktualnyWidze ze i moj mąż daje do tylu ze staraniami.powiedzial ze wszystko bedzie zalezalo od tego co w piatek powie androlog. W srode ma usg jader i brzucha, narazie obraca w zart ze obca baba bedzie go tam macac i chce zebym z nim poszla, dowiemy sie co z zylakami powrozka. Na usg zapisal sie tam w klinice bo wykonuje je jakas dobra dr onkolog ktora zna sie na rzeczy. I co smieszne mąż i corka kloca sie o plec dzidziusia a tu niewiadomo czy wogole cos bedzie, wczoraj lezelismy, corka wpakowała sie miedzy nas i mowie ze na 4 to miejsca to nie ma a córka ze spokojnie siostra zmieści się obok niej, ona sie przesunie i bedzie miejsce. Mile to bylo. I ciagle pyta czy bede miala dzidziusia bo ona chce siostrę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny