Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle mnie nerw i wku...wzial na corke i meza, on bo przynosi ziemie w skarpetkach i cala lazienka jest usypana az trzeszczy pod kapciami, ona za cholere myc sie nie chce i sposobu nie ma, dzis ze 27 st.,byla w przedszkolu, później do cuemnego na podworku, umawiamy sie ze po kolacji idzie sie myc, czas kolacji a ona spie...do dziadków a jak przychodzi to ani kolacja, ani kąpiel, ani mycie zebow tylko darcie. I tak co wieczór.
-
U mnie owulacja jak w zegarku ale chłopa brak za to przyjedzie w te dni bo stwierdził i upał się że będzie tylko w płodne dni zjeżdżal.
No ale mamy w planach ślub wziąść kościelny za rok w czerwcu mamy ślub ale cywilny a obiecalismy sobie ze weźmiemy przed Juli komunia że się wyrobimy i tak 8 lat zleciało a 12 jesteśmy razem.
U mnie bocian na podwórku siedzi i jakoś tak nic nie pomaga.
A po zakończeniu szkoły wyjeżdżamy z Jula do Holandii do taty.
-
Iza ja ci współczuję naprawdę. A co to będzie dalej...
Zjadłam pomidora kupiłam w biedronce i mnie wysyłali na twarzy wyglądam okropnie. Masakra
Moja już śpi... Uspokoiła się ostatnio bo wie że ja już ultimatum stawiam.
Mój brat wczoraj zjadł jabłko i wylądował na sorze tak mu oko spuchlo... Chyba też przestanę kupyeac poczekam na swoje owoce kurde a człowiek kupuje bo zdrowo chce zjeść ja już nie wiem co kupywac aż strach... -
pap86 wrote:Rozczarowana 14mm na 11dzien to ladnie. Pecherzyk rosnie chyba cos ok2mm na dobe a taki dojrzaly ma ok20mm (poprawcie jesli zle mowie). To ty moze jednak masz owu tak okolo 14-15-16dc?
Nie wiem jak będzie wyglądał ten cykl bo jest to mój pierwszy stymulowany.
I dlatego nie wiem czego się spodziewać i kiedy. HahahahPonad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Iza34 wrote:Ale mnie nerw i wku...wzial na corke i meza, on bo przynosi ziemie w skarpetkach i cala lazienka jest usypana az trzeszczy pod kapciami, ona za cholere myc sie nie chce i sposobu nie ma, dzis ze 27 st.,byla w przedszkolu, później do cuemnego na podworku, umawiamy sie ze po kolacji idzie sie myc, czas kolacji a ona spie...do dziadków a jak przychodzi to ani kolacja, ani kąpiel, ani mycie zebow tylko darcie. I tak co wieczór.
Ona potrzebuje waszej konsekwencji i granic. Nie może Cię widzieć bezsilną. Pomimo wtrącania się teściów.
-
Ewi28 wrote:Ja przy clo w 10 dc mialam pecherzyki juz 16, 19 i 21 mm
No u mnie tylko jeden pęcherzyk 14mm i śluzówka jak to określił gin. taka sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 22:34
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hugolina kurcze nooooo
przykro mi. Planujesz ta stymuakcjie w nowym cyklu ?
Za 2tyg będziecie mnie pocieszać...
Może się przejdę jutro jeśli będzie miał otwarte ten z nfz i spytam o receptę na leki. Widziałam za szybka u niego lemette i te inne wiec myślę że może mi wypisze. Szczerze to nic nie planuje. Bo myślę że to i tak nic nie da. Juz tyle razy nie wyszło. Spodziewałam się więc nie jest mi jakoś specjalnie przykro.
Dzięki dziewczyny -
Hugolina87 wrote:No niestety. Meta nie pomogła..
I wątpię że coś pomoże ;/
a ile brałaś?
Wiecie, co - bez urazy ale czasem trzeba cos brać regularnie przez pewien czas żeby stwierdzić, że nie pomaga. Ja brałam bromergon od kwietnia a luteinę od czerwca a w ciążę zaszłam dopiero w listopadzie. Więc też nie po 1 czy 2 miesiącu brania.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mnie noga, zylaki napitalaja, nie wiem co z nogą zrobic. A mam taka robote ze lepiej nie bedzie. Ciągle na nogach, w kucki albo chylkiem. Najpierw udeptywalam drzewka, teraz w truskawkach, mam 25 rzedow, opielilam az 3 przez 2 dni, no 3 dni bo dzis tez juz bylam, nie mam pomocy, nawet córka nie ma kto sie zajac, wczoraj jak wszystko wróciło do domu to ja wyszłam na pole i do ciemnego robilam, dzisiaj tez z samego rana, jak złodziej. I tak się martwie czy dam rade na noge.