Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUrszulka dopiero miesiąc biorę ten glucophagen. Jakoś tak. Jak z praca ta nie wyjdzie to będę szukać dalej, wychowawczy się kończy za dwa miesiące wiec starać się mogę do tego czasu a potem już napewno koniec. No ale jeśli M wyjedzie i go nie będzie to nie mam w tedy z kim dziecka robić :o
-
Hugolina87 wrote:Urszulka dopiero miesiąc biorę ten glucophagen. Jakoś tak. Jak z praca ta nie wyjdzie to będę szukać dalej, wychowawczy się kończy za dwa miesiące wiec starać się mogę do tego czasu a potem już napewno koniec. No ale jeśli M wyjedzie i go nie będzie to nie mam w tedy z kim dziecka robić :o
zawsze tak jest :p
-
Hugolina może jednak jakoś się uda wcelować w dni płodne w kolejnym cyklu. Chłopaki kilka dni przeżyją
ja też zawsze sobie daje kilka cykli jak wprowadzam coś nowego. A myślę tak na poważnie o Clo od nast cyklu ale nie wiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie cycki od wczoraj pobolewają i dotarłam do info,że te moje bóle podczas owu i po niej to wina mastopatii i nic z tym nie zrobię. Nie ma na to leków więc pozostaje mi się przyzwyczaić... choć był jeden jedyny miesiąc w ciągu tych 28 gdzie cycki nie bolały ale to był jakiś dziwny cykl podczas którego miałam te skrzepy i owu bardzo późno bo w 21dc
-
Hugolina przykro mi
Kat jeszcze nic straconego!
Ja jeszcze dobrze nie wytrzezwialam po weselu i poprawinach :p to jutro maz ma urodziny i znow musze pic :p
W pt bylam na podgladzie i dostalam zastrzyk ovitrelle, na drugi podglad juz nie ide,stwierdzilam,ze szkoda kasy,co.ma byc to bedzie
Udanej majowki dziewczyny!córka- 2011
syn- 2019 -
No wieeem. 3 lata temu spedzil urodziny w szpitalu z peknietym wyrostkiem. Dla mnie straszna trauma, spedzilam tam z nim 9 dni, do dzis mi sie urodziny kojarza z operacja. I tak kombinuje, 3 lata jak z bicza strzelil. Za kolejne 3 - ktore smigna jak 5 minut - bedzie pelnoletni. Skonczy college i pojdzie na studia. I calkiem bez dzieci zostane. Masakra
Przeciez ja mloda laska jestem ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 21:14
Rozczarowana lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hugolina87 wrote:No niestety. Meta nie pomogła..
I wątpię że coś pomoże ;/
Poczekaj z tą meta chodź ja już przeszło rok to biorę i nic plus jest taki że dieta i trochę więcej ruchu i 10 kg mniej oraz @ w terminie.
Zobaczysz zaskoczysz ino raz. Ja to naprawdę nie mam z kim do tego moja teściowa mnie wykańcza i tesciu dziś masakra życie mi chcą układać a ja sobie nie pozwolę. Czasami mam ochotę się spakować i jechać do męża naprawdę chociaż on ma tam spokój. A ja z losami się męczęHugolina87 lubi tę wiadomość
-
Moje teście to jeszcze komuna żyją także masakra.
Ślubu kościelnego nie masz Le chcesz wziąść też źle bo ona (teściowa) to jak by swój ślub planowała że 90 osób to dużo a gdzie ja ich spać położę no nie masakra do tego od soboty mój mąż mnie denerwowal bo se ubzdural że ja kogoś mogę mieć no kuźwa wczoraj mu tak pocisnelam pierwszy raz od 12 lat chyba mu sperma do łba uderza. Ja to się troje żeby było dobrze a on mi swoje moralny prawi i oczywiście wykend mi zjebanej i poniedziałek a dziś yo ja już łapie doła powoli. -
Stresuje mnie ten cykl. Pierwszy raz stymulacja. Czas nawet fajny trafił, trochę wolnego mamy. Jedziemy na 3 dni do Zakopanego, może tam podziałamy z efektem. Hahaha
Ale raczej nic z tego nie będzie bo się bardzo nastawiłam. Cały czas o tym myślę.
I jestem z tym sama. męża juz nie wtajemniczam bo to źle wpływa na jego ochotę
Lepiej niech myśli że to ja jestem taka napalony. HahahahaPonad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualny