Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki nie jesteście same. U mnie wczoraj się zjawiła. Dwa dni przed terminem. Góry, Zakopane ach pomarzyć można. Nie mogłam wziąść urlopu. Dziecko mi puchnie po ukąszeniach, bierze zyrtec. Muszę wziąść skierowanie do alergologa.
Korzystajcie z pięknej pogody.
Jangwa jak sytuacja? -
2 cykle do tylu też miałam tydzień wcześniej lekkie plamienie, wcześniej też jakoś tak. Nie zawsze tak jest ale się zdarza. Umowie sie do gina po weekendzie majowym, niech sprawdzi i coś zrobi, żebym w końcu zaciazyla bo 'wiecznie żyć nie będę'2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wczoraj butle wina na wieczór wypiłam, dziś się średnio czuje :p
U kolezanki byłam która ma dwójkę dzieci i mi kibicuje. Pytała czy dostałam @, mówię jej ze test negatyw a ona do mnie ze miała negatyw a trzy dni później pęcherzyk na usg byl. Hehe ale u mnie się jakieś plamionko zaczęło wiec w cuda nie wierze.
U gina nie byłam wiec nie mam żadnych leków na następny cykl. -
nick nieaktualnyZaraz wyjezdzamy do warszawy, mąż ma usg. A dzis jedziemy z corka, ani corka ani tesciowa niezainteresowane wspolnym pobytem poza tym robie odwet-tesciowa szykuje dla gisci nz jutro a ja nid mam najmniejszej ochoty jej pomagac ani sprzatac, ona mi nie pomaga, ja zabiorę dziecko a ona niech sobie robi.
-
water takie plamienia to nie są normalne
Hugolina to przydał się taki resetbutla wina hehe
Iza jak po USG ?
Jolcia trzymaj sięmoże jeszcze nic pewnego...
A ja miałam chyba wczoraj owu....ehhh męża wczoraj nie było dziś mnie nie było.. może koło 22 jakieśbędzie ale to pewnie za późno..ja prdl... Ostatnie
było w pn
-
nick nieaktualny
-
Hugolina ja brałam od 3-7dc. A czytałam,że Clo niektóre zaczynają 5-9dc zależy niby od długości cyklu. Więc np.Clo powinnam brać właśnie 5-9dc wg ulotki bo owu mam 14-16 dc przeważnie. Ale letrozol gin mi przepisał 3-7dc i wtedy zawsze owu miałam w 14dc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
water ja tez mialam teraz plamienie jednodniowe jakos tydzien przed @ (na ktora ciagle czekam). Cholera wie w sumie o co biega
Niby zaczelo sie rano na rozowo, ale skonczylo po poludniu brazowo. Myslalam, ze to dlatego, ze poszalelismy z malzem rano, ale w sumie nigdy nie plamilam po seksach. Jakos rok temu mialam takie plamienia przez kilka miesiecy, potem same przeszly. Niby jadlam magnez, ale nie wiem czy akurat to pomoglo. Ostatnio mnie lapia skurcze w lydkach i "oko lata"
Wracam do magnezu
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Iza a na kiedy masz termin @ ?
Kat u Ciebie już przylazla w końcu ?
Ja chyba 3dpo jestem tylko ta temp coś powoli znów wzrasta i pewnie jutro dopiero wyznaczy owu. Cycki bolą już mocniej więc wszystko jak zawsze -
nick nieaktualnyDzis 31dc, @ spodziewam sie dzis lub jutro. Szyjka jest jakas nabrzmiala i jest bialy gesty sluz. Nie wiem kiedy dokladnie mialam owulacje. I w tym cyklu piersi bola az od wczoraj i to lekko. I ciagle mi się sni ze urodzilam córeczkę, porod bajka. Meczy mnie to strasznie.