Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje @ od rana. Powoli sie rozkreca.
Super macie brzuszki dziewczyny, ale ja osobiscie wolalabym ich tak znienacka nie ogladac. Strasznie was przepraszam kochane, ale mnie okrutnie doluja, szczegolnie dzisiajZrozumcie, prosze.
Wlasnie zaczynam 48 miesiac staran. I czuje, ze ja nigdy juz takiego nie bede miala.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Buziaki :*
Adele nooo jakos po tym plamionku sie spodziewalam @, a jakze. Ale maz w przyszlym tygodniu zaczyna 18 dni wolnego, wiec bedzie zajety w domu
Hugolina, idziemy prawie rowno, jeden dzien roznicy60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Cześć Dziewczyny, bardzo dawno Was nie czytałam. Z dobrych wieści - przez kilka dni bolało mnie podbrzusze, może jajniki zaczynają pracować? Za dwa tygodnie idę na kontrolę do gina, to się dowiem co i jak.
Że złych wieści - nie pamiętam kiedy się ostatnio kochałam z mężem. Jesteśmy jak najlepsi kumple, ale tylko kumple, ech.
A równo rok temu miałam pierwsze skurcze przepowiadające
Trzymam za Was kciuki. -
nick nieaktualny
-
Ja po owu. Jednak dziś mam 3 dzień. Ale muszę przyznać,że było inaczej w pierwszej fazie niż w poprzednich cyklach. Pewnie przez inofem bo nic nowego więcej nie brałam. Jajniki bolały w sumie odrazu po @ i to prawie codziennie no i śluz płodny pojawił się później ale to na plus bo nie był tak jak zawsze mam od 6dc zaraz po @ tylko kilka dni później. Raz zauważam taki śluz mega rozciągliwy 13dc a tak to był taki wodnisty. Owu miałam w 15dc. Więc jest dobrze bo się obawialam,że będzie późno. No to się rozpisalam na temat objawów przy inofemie hehe
Ps.czg ktoras też ma tak szybko dni płodne jak ja ? Już po @ i ciagana się tyle dni ? Bo chyba to nie jest normalne... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brzuszki ładne ale oddawać nam
Kat trzymaj się, też miałam nadzieję, że zaskoczyło.
Iza
Adele może może?
Hugo daj znać czego się dowiesz u gina dzisiaj. Ja też wybieram się po majowym weekendzie. Nie byłam już bardzo dluuuugo ale pójdę i powiem, żeby coś zadziałał bo ilez można samemi:/2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Kurde dzis 8dc i pobolewa mnie lewy jajnik. Nie przypominam sobie zeby mnie bolal tak wczesnie. Zawsze jednak kolo15/16dc. No nie wiem o co kaman. Kurde kazda z nas ma jakies dzikie przejscia z tymi cyklami. Juz nie wspomne o zobaczeniu dwoch kresek...
kurde kurde kurde
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Mnie np w tym cyklu nie bolał brzuch przy owu tylko wczoraj i przedwczoraj przez chwilę jak przy owu i przeszło a mam już 22dc. Cycki nie bolą a zwykle bolały i były pełniejsze.
Zaczynam sądzić ze nie miałam owu mimo, ze testy wykazały.
Wszystko nie tak!2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualnyJa w kolejce czekam. I co? I ciężarna obok po 40stce sobie siedzi. A my kurde młode a w ciążę taki problem żeby zajść. Tak wiem ze nie znam historii tej pani.
Myślę co w ogóle powiedziec. Bo idę z marszu tak. ;P
Mnie water nie bolal brzuch z kolei jak przyszła @ i w trakcie
Lekko krzyż tylko przed i te nieszczęsne nogi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 10:08
-
nick nieaktualnyJuz po wizycie. Dostałam CLO. Powiedział żeby nie przesadzać odrazu. Za tydz pójdę na monit i w tedy zastrzyk i powie kiedy najlepiej współżyć; )
Lametta ponoć silniejsza jest i nie wiadomo jak mój organizm by zareagował. Po tym juz może być więcej pęcherzyków, także zobaczymy. Jak się nie uda w przeciągu tych dwóch miesięcy to będę musiała na jakiś czas odpuścić i znaleźć pracę żeby zacząć znowu jak coś się starać.
Nie chce mieć ciśnienia teraz także podchodzę do tego co ma być to będzie. Próbować można jak wyjdzie będzie fajnie a jak nie to widocznie jednak nie jest nam teraz pisane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 11:23
-
Oooo ja też bym chciała
Co powiedzialas? Że chcesz? Czy czekalas aż gin na to 'niby' wpadnie
I poszlas na NFZ czy prywatnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 11:21
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualnyOn mnie już zna bo byłam u niego ale z rok temu. O powiedziałam całą historię i spytałam poprostu o stymulacje. Sam też zaczął temat. Po takim.czasie to jux nawet wypada :p hehhe coś zacząć robić z lekami.
Mówił ze może mam jakieś zrosty w jajowody ch i mimo że kontrast poszedł to może coś być ale nie musi. Zobaczymy jak organizm Zareaguje.
Każdy z tych leków się podaje przy innym przypadku ponoć.
Prywtanie byłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 11:32
water lubi tę wiadomość