Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
To co napisałam w nocy już nieaktualne
Adele, pytałaś jaki u nas problem - mąż przemęczony, zarywa noce, mieszkanie w kawalerce z małym dzieckiem, parę prób niedokończonych, bo się synek obudził i zrobiła się blokada.
Ale tak jak napisałam - już nieaktualne. Co pomogło? Tydzień urlopu i wyjazd do rodziny
Iza, Kat, przykro mi, że dalej nic.
Hugolina, Adele, Water - trzymam kciuki.
Jolcia, co u Ciebie?water lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMówił ze obojętnie kiedy
ja z kolei czytałam ze po posilku; p
I ze na noc bo właśnie czasami są te skutki uboczne. Zobaczę co piszą w ulotce. M pojechał wykupić
Mówił ze lamette się bierze przy problemach neurologicznych. Bal się odrazu mi dać jakieś leki silne żebym nie miała torbieli. Choć pewnie od tego tez się mogą przytrafić..
Póki co wspomniał o większej ilości jajeczek i ze może się trafić ciąża mnoga :p albo poprostu więcej szans q jednym cyklu jeśli faktycznie urosnie wiecej. W 10dc pójdę na usg. -
Na mnie lametta nie zadzialala w ogóle
to ciekawe czy Clo by zadziałało.. no.ja czytałam w ulotce,że wlasnie na czczo... W kolejnym cyklu też wezmę Clo. Pojadę do gina tego co mi dał skierowanie na hsg żeby sobie monitoring zrobić no i zobaczymy... Może akurat Hugolina to pomoże
a ja bym bliźniakami nie pogardziła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylismy u androloga i malo co sie nie poryczalam tam w gabinecie. Tylko in vitro daje nam szanse. Nie te pesele na starania naturalnie ani na inseminacje. Mezowi wygasa czynnosc jąder, dostał 6 zastrzykow z testosteronem (koszt.ok 600zl), ma brac fertliman plus i za 7 tyg. kontrol ale tak czy siak zostaje in vitro. Dajemy sobie czas do poniedzislku co z tym zrobic. On jest zalamany, ja tez.
-
Iza, moim zdaniem jeżeli lekarz używa argumentu, że 34 lata to za późno na naturalną ciążę, to próbuje Was naciągnąć na in vitro. Taki wiek nie ma znaczenia. Znaczenie mają realne wyniki badań. Jeżeli jest źle, to trzeba leczyć, ale jak lekarz mówi od drzwi 'Pani kochana, tym wieku to tylko IV', to to nie jest uczciwy człowiek.
water lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza kurde ... Ja bym zdecydowała się na zastrzyki z testosteronu. Znajomy też je bral i spłodził dziecko też mial kiepskie nasienie. Ale no tu kwestia kasy...
Dostaliscie na receptę je ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiodunka to podaj mi te namiary ale niezobowiazuje sie ze pojde bo w tej chwili moj mąż jest zrezygnowany i ma dosc. Podobno najlepszy androlog w warszawie, po suplementacji i zastrzykach moze byc poprawa, pogorszenie lub zostac jak jest. W przypadku pogorszenia odstawiamy leki i od razu na in vitro to z tego co mąż ma to coś tam wybiora. Wiec pytam co gdy bedzie poprawa, czy jest szansa na naturalna ciaze to powiedzisl ze jest ale szansa jest znikoma, na iui szkoda czasu bo ten wiek i u mnie i u męża to trzeba działać i proponuje in vitro. Ku...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHugolina pewnie naturalnie. Brat męża i jego żona mieli po 40 lat jak w trzecia ciaze zaszla i sie nie starali. I tu cos trafia czlowieka. Fajnego maja tego synka ale gula w gardle rośnie jak sie patrzy na ich szczesliwa duza rodzine. Chyba zaraz zacznę ryczec.