Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina ja mialam na Clo wszystkie skutki uboczne. Migreny, nudnosci, bole, poty, uderzenia goraca, wkurw
na zmiane z depresja. Cuda niewidy. Jak cie cholera wezmie, to idz sobie odpoczac i bron Boziu nie krzycz na meza
Iza ja mojemu dawalam wellmans fertility dla mezczyzn przez 3 miesiace (plus zdrowa dieta i duzo zielonego, zero cukru) i morfologia skoczyla z 1 na 3%, i z 11 na 37mln/ml. Sprawdz sobie sklad na necie i moze poszukaj odpowiednika w Pl.
My idziemy na iui po wakacjach, bo nas nie stac na ivf. Ostatnia proba (a konkretnie 3).
Dziewczyny ja wiem, ze sie wszystkie burzymy jak mlode wino na wzmianki o wieku i plodnosci. Ale najlepsze lata na dzieci to 18-27, moze 28. Potem plodnosc spada na leb. I to mowie ja, w wieku 35 lat. Gdybym miala 25 lat, to bym jeszcze probowala naturalnie, ale teraz juz czuje, ze mi jajniki schna z kazdym miesiacem i jesli mi lekarz proponuje iui czy ivf, to sie chwyce jak brzytwy. I mam w nosie, czy on to dla kasy mowi. Bo czas mi sie konczy.
No i choc moj syn jest cudowny i ogolnie zawsze byl grzeczny, to teraz jest nastolatkiem i przez rozne problemy z nim przechodziny. Nie wyobrazam sobie, zebym miala sile sie z tym zmierzyc w wieku 50+
Tak, sa babki ktore naturalnie rodza kupke dzieciakow po 40, ale najczesciej sa plodne, tylko wczesniej chlopa nie mialy, albo sie skupialy na karierze.
Dla tych z nas, ktore maja problemy (i my i mezowie), zostaje niestety masakra z hormonami, piguly, zastrzyki i operacje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 22:43
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Adele27 wrote:Faktycznie w ulotce jest,że przed posiłkiem. To chyba czytałam gdzieś na watku,że dziewczyny biorą na czczo.. ale inne na wieczór.. więc chyba nie ma jakis szczególnych zaleceń.. ale większość czytalam,że biorą rano
-
Kat83 wrote:Hugolina ja mialam na Clo wszystkie skutki uboczne. Migreny, nudnosci, bole, poty, uderzenia goraca, wkurw
na zmiane z depresja. Cuda niewidy. Jak cie cholera wezmie, to idz sobie odpoczac i bron Boziu nie krzycz na meza
Iza ja mojemu dawalam wellmans fertility dla mezczyzn przez 3 miesiace (plus zdrowa dieta i duzo zielonego, zero cukru) i morfologia skoczyla z 1 na 3%, i z 11 na 37mln/ml. Sprawdz sobie sklad na necie i moze poszukaj odpowiednika w Pl.
My idziemy na iui po wakacjach, bo nas nie stac na ivf. Ostatnia proba (a konkretnie 3).
Dziewczyny ja wiem, ze sie wszystkie burzymy jak mlode wino na wzmianki o wieku i plodnosci. Ale najlepsze lata na dzieci to 18-27, moze 28. Potem plodnosc spada na leb. I to mowie ja, w wieku 35 lat. Gdybym miala 25 lat, to bym jeszcze probowala naturalnie, ale teraz juz czuje, ze mi jajniki schna z kazdym miesiacem i jesli mi lekarz proponuje iui czy ivf, to sie chwyce jak brzytwy. I mam w nosie, czy on to dla kasy mowi. Bo czas mi sie konczy.
No i choc moj syn jest cudowny i ogolnie zawsze byl grzeczny, to teraz jest nastolatkiem i przez rozne problemy z nim przechodziny. Nie wyobrazam sobie, zebym miala sile sie z tym zmierzyc w wieku 50+
Tak, sa babki ktore naturalnie rodza kupke dzieciakow po 40, ale najczesciej sa plodne, tylko wczesniej chlopa nie mialy, albo sie skupialy na karierze.
Dla tych z nas, ktore maja problemy (i my i mezowie), zostaje niestety masakra z hormonami, piguly, zastrzyki i operacje. -
nick nieaktualnyPostanowilismy nie wykupywac tej recepty, przynajmniej narazie tylko przez 2-3 tyg.zastosujemy terapie eksperymentalna na wlasna rękę. Nie pytajcie co i wiem ze ryzykujemy i igramy z ogniem i moze postepujemy nieodpowiedzialnie ale trudno. Najwazniejsze ze jest jakiś plan.
-
nick nieaktualnyKat jak ja mam brać clo to mój M akurat będzie 5 dni poza domem :p wiec go ominie raczej.
Ewi może się miło zaskoczysz. Mam nadzieje .
Ja skończyłam 31 lat. Moja mama mnie w tym wieku urodziła a byłam ostatnia z czwórki rodzeństwa.
Dziewczyny wszystkie się doczekamy -
Hugolina87 wrote:Dziewczyny wszystkie się doczekamy
Mam 4dychy na karku, w pierwszą ciążę zaszlam jak miałam 30. I przez 8 lat nie chciałam mieć 2-giego dziecka. A jak poczułam się gotowa to dupa.
Całe życie wygladam jakbym miała 25lat i najnormalniej w życiu zapomniałam, ze się zestarzalam. Boszzzze zagapilam się
Chcę iść do gina w poniedziałek ale boję się, ze malpiszon przyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 11:01
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Adele27 wrote:Ja kończę za miesiąc 29 lat a mąż 32... I 2,5roku minęło.. z synem zaszłam mając 21 lat
-
nick nieaktualnyWater jeszcze jest i szansa u Ciebie ale im szybciej zaczniesz działać tym lepiej bo właśnie zegar tyka.
A jak ktoś ma być w ciąży to nawet w tak zwanym cyklu bezowulacyjnym zajdzie :p
My na grilla zaraz ruszamy. Od pon zostaje sama z mlodym. Będę mieć co robić całe dnie to i mniej czasu na myślenie. Jajnik mi jux pracuje. Trochę się boje tego leku ze się namnozy za dużo pęcherzyków. A brać będę od jutra.water lubi tę wiadomość
-
O matulu, jaki luksus
Mam w koncu dwa dni wolnego jeeej
Milego weekendu dziewczyny. Jakies plany? Ja mam zamiar bardzo energicznie sie opierdzielacchabasse lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ja dziś odpoczywam .. mialam kilka dni bardzo aktywnych z rodziną
Ewi z tego co pamiętam to twój mąż ma słabe nasienie tak ? A z tobą wszystko ok ? Tylko kurcze przez co mu się mogło tak nasienie popsuć skoro macie już jedno dziecko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny