Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Tylko podobno przy wysokiej PRL ma się nieregularne miesiączki...ten spec od niepłodności jak spojrzał na moje wyniki i wykresy to powiedzial,że na pewno nie ma problemu z prolaktyna... Ehh sama już nie wiem. Ale czytalam,że przy mastopatii właśnie piersi bolą od owu bo się powiększają te "guzki" itd
A tsh i ft4 masz ok?
-
Adel dziękuję za srawdzenie,martwi mnie tylko ten dwu dniowy spadek? przejrzałam móstwo innych wykresów i na żadnym takich anomalii nie widziałam
Ja Wam powiem dziewczyny że ja co cykl wierze ze sie uda i mam nadzieje..ale nienastawiam sie juz, staram sie nie wybiegac w przód mówie sobie będzie co ma byc.
Po pierwszych nieudanych próbach byłam zawiedziona, zła na siebie na męża.Nic to nie dało oprócz doła. wiec zmieniłam od tego cyklu taktykę. Wyszedl test negatyywny - mówi sie trudno. Lepiej poczekac i miec zdrowe dziecko.
Adele ja przed 1 porodem od owulacji miałam ogromny ból piersi, zawsze wiedziałam ze bede miec okres- dlatego tez wykryłam szybko ze jestem w ciazy (bo wtedy piersi mnie nie bolały juz na okres), po porodzie wszystko sie zmieniło. Mam duze bóle owulacyjne co którys cykl, piersi mnie juz wogóle nie bolą ( akurat z tego sie ciesze).
zycze wam podwojnych kreseczek -
nick nieaktualny
-
Urszulka89 wrote:A il razy badałaś prolaktyne? Bo ja co miesiąc i po leczeniu bromergonem miałam raz cykl bezowulacyjny - wtedy dostałam tą luteinę.
A tsh i ft4 masz ok?
Z tarczyca nie miałam nigdy problemu. TSH mam 0.97 jakoś. Ft4 nie badałam. Raz badałam prolaktynę -
nick nieaktualny
-
Mnie tez bola cycki jak diabli. Przy niepokalanku 2 cykle bylo lepiej, w trzecim nie bralam regularnie, bo bylam zabiegana i znowu bolaly
Ale u mnie jeszcze zaraz po owu mam sluz bialy i gesty przez 2-3 dni a potem sie ciagnie lepiej niz plodny
I tak do @. Wiec chyba za duzo estrogenu, tak mysle. Ale spece w klinice nie widza problemu, bo wyniki niby ok, wsio w normie. I badz tu czlowieku madry.
Boje sie, ze wyloze kase na iui i nie wyjdzie, bo cos przegapimy hormonalnie i lipa. Dodam, ze doktor twierdzi, ze nawet przy PCO mam owu (choc proga badali 11dpo pfff), wiec chce zrobic 3 cykle bez stymulacji. A ja nie wiem
Chyba przy badaniach jeszcze sobie zrobie proga na wszelki wypadek sama, bo im juz tu nic nie wierze.
A w ogole to dzis w UK lato pelna geba i 27 stopniSiedze od rana w ogrodzie, sieje warzywa i gadam z kurczakami
Lapie opalenizne, bo jestem biala jak corka mlynarza haha
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej ho. Ewi przykro,ze iui sie nie powiodlo. Nic madrego nie przychodzi mi do glowy
No po prostu rece mozna tylko zalamac ile kobiet ma problemy z zajsciem w ciaze. A sa takie co wiatr zawieje a one juz... cholera.
Ja skoczylam do rossmana. Testy owu z domowego labolatorium po20zl! A tam az 7testow!chyba jutro mam 10dc (a moze dzis? Musze zajrzec do apki) to zaczynam sikac
sikac i bzykac
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele tak mowisz?
Moja corka ma prochnice. Teraz się dopatrzylam. Kuzwa, wcale nie mam czym sie chwalic. Zla jestem ale trzeba wyleczyc. Jutro dzwonie i zapisuje. I pewnie dostanie mi sie po uszach bo mialysmy byc w listopadzie ale jak isc jak byl ciagly kazzel i katar. -
Hugolina87 wrote:Biorę od dziś ;p
Dziś wzięłam po 5 rano. Narazie jest okej. Zobaczymy jak dalej będzie i czy nagle zacznę się czuć źle
Jestem pierwszy cykl na cło i nie zaobserwowałem żadnych skutków ubocznych. Brałam 5 dni od 5dc do 9dc.
W 11dc tylko jeden pęcherzyk 14mm. Jutro jest 18dc i jadę do gina sprawdzić czy peknął.?Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualny