Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina trzymam kciuki ^^ A ja bym sie i tak starala. Ty wiesz ile mi okazji przeszlo kolo nosa, bo teraz pewnie bede w ciazy?
haha
A jak zajdziesz, to reszta sie ulozy. Zawsze jest czas na prace, ale na dzieci nie bardzo.
Iza dupa, nie lubie. Ale masz testa na czerwiec.
Luce no to fajna imprezka bylaTrzeba sie czasem zresetowac hehe
Jutro ogladamy dom, moze w koncu sie uda kupic wlasny ^^ Cena super i lokacja fajna. Kurde, juz 3 lata szukamy i juz prawie kupilismy dwa razy, ale cos zawsze nie teges. Do trzech razy sztukaMoze sie ogarniemy przed wakacjami z domem i przeprowadzka (jakby co), potem wczasy i wypoczynek a od wrzesnia iui.
Jest plan
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Dziewczyny przykro mi że wredna @ przyszła
Ewi mocno przytulam :*
Hugolina warto się kochać i tak. Ja też myślałam że akurat wypadnie wesele siostry itd i masz akurat na ten czas mam termin pprodu.Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
Lucecita wrote:hej,
witam sie po majówcemiałam 9 dni wolnego i jak mi dzisiaj budzik zadzwonił o 5, nie wiedziałam co się dzieje
ale majówka udana, trochę imprez wpadło, pogrillowaliśmy, skorzystaliśmy z pogody, opaliłam się trochę, wypiłam morze wódkidużo było
za tydzień termin @
Ewi przykro mi strasznie, przytulam :*
To tak samo jak u mnie. Grille, zimne piwko, basen, dużo miłości!
I tak samo za jakieś 10 dni termin @.
Od dzisiaj biorę luteine przez 10 dni i test ciążowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 13:19
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Hugolina87 wrote:I teraz jak mnie przyjma to nie wiem czy mam się starać o drugie :p
Staraj się dalej! Ja juz nigdy pracy nie przedłożę przed rodzinę!
Tyle lat z powodu pracy nie chciałam zajść w ciążę, bo umowa krotka, bo awans. Tyrałam jak głupia. A teraz już rok się staram i nic!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 13:23
water lubi tę wiadomość
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Hugolina87 wrote:Kat dostałam tylko na dwa cykle. Tak czy innaczej będę chodzic na monitoring wiec będę u tego lekarza. On zobaczy teraz jaka je reakcja. Powiedział ze dwa mam na tym spróbować.
Ewi a jaki miał poród pierwszy ? -
Iza po cichu myślałam, ze będą 2krechy.
ale test sie przyda
Hugolina - jak Cię przyjmą to super a maluszka róbcie i tak i tak. Pracodawcy nie mają skrupułów jak chca kogoś zwolnić, także wiesz..
Ja jak juz 'doroslam' do drugiego to kolejne niemal 2 lata zwlekalam bo raz prace zmieniłam i chciałam odczekać potem drugi raz zmieniłam a teraz już wiem, ze nigdy nie ma idealnego czasu a to praca a to kredyt sro i tamto. Za to zawsze jest potem super ♡2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualnyTU nie chodzi o pracodawce ze bym zaszła tylko o kwestie finansowa :p bo wiadomo nie od dziś ze na tych niższych szczeblach w budżetowce płacą mało.. ale fakt jak mam czekać na ta ciążę, a do czerwca mam wychowawczy, to mogę się nie doczekać. I jeśli by mnie zatrudnili, a myślę że chcą, to mogę szukać dalej zawsze
na lepszych warunkach. No nic teraż chyba poczekam aż zadzwonia.
-
nick nieaktualnyA my wydalismy dzis kupe kasy na ubezpieczenie sadu od gradobicia. Myslalam ze taniej to wyniesie. Ale z drugiej strony jak ponysle jak 2 lata temu w ciagu kilku minut stracilismy wszystko to az słabo mi sie robi i takie zabezpieczenie w razie gradu daje jakas szanse na przetrwanie.
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hugolina a kiedy mają dzwonić ?
Powiedziała mi dyrektorka ze mam być dobrej myśli i czekać na tel. Uznałam to ze są zainteresowani moja osoba ba to miejsce. Nie wiem czy na tym clo coś zaskoczy. To może im powiem ze mogę zacząć "jak dostane @ " czyli za jakieś 2,5 tygodnia :p -
nick nieaktualny
-
Witaj Nona ja nie mam konta premium. Prowadzę wykresy na apce fertility friend. Ja biorę zwykły kwas. A zaczęłam brać w miesiącu w którym zaczęliśmy się starać ale możesz wcześniej już sobie łykać
Hugolina hehehe dobreNona lubi tę wiadomość
-
Nona co do kwasu foliowego to wlasnie mamaginekoloh napisala swiezutki wpis na swoim blogu wlasnie. Kwas powinny lykac wszystkie kobiety w wieku rozrodczym! Tak sie pozmienialo
a przy planowaniu ciazy to juz 12tyg wczesniej i przez caly okres ciazy i karmienia piersią (kiedys sie mowilo tylko o I trym).
Nona lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Hej
pap co u Ciebie ?
Ja mam chory wykres... Mimo brania luteiny dp moje temp są tak niskie,że przegięcie...Co to jest ja się pytam ? A dziś 7dpo i spadek pod linie podstawowa haha