Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJuz nie ma na co czekac, znow zonk. Zmierzylam temp.i niska, poza tym sluz juz podbarwiony. Musialam cos przeoczyc albo bezowulacyjny.
Wczoraj tak myslalam jeszcze ze moze by z raz sprobowac tego in vitro jak truskawki dobrze zaplaca. Sama juz nie wiem. Na to mamy jeszcze czas.Rozczarowana lubi tę wiadomość
-
hej,
witam sie po majówcemiałam 9 dni wolnego i jak mi dzisiaj budzik zadzwonił o 5, nie wiedziałam co się dzieje
ale majówka udana, trochę imprez wpadło, pogrillowaliśmy, skorzystaliśmy z pogody, opaliłam się trochę, wypiłam morze wódkidużo było
za tydzień termin @
Ewi przykro mi strasznie, przytulam :*córka- 2011
syn- 2019 -
no ja tez gdzieś za tydzień, chociaz nie wiem nawet kiedy owu była, po zastrzyku juz nie byłam na USG, temp. nie mierzyłam ani nic, o progesteronie sobie w 18 dc przypomniałam...
jeszcze stres mieliśmy, bo naszego piesia auto potrąciło i musiała mieć operowany staw biodrowyi nieszczęśliwa strasznie, bo musi ten kołnierz ochronny nosić
córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualny@ się rozkręca na dobre a ja test kupilam. Trudno.
Zamowilam w aptece fertilman plus i szczeka mi opadla jak farmaceutka mówi ze 200zl i nie wzielam, zamowie na gemini, nawet z przesylka bedzie taniej. A tych zastrzykow nie maja w hurtowni wiec jak sie zdecydujemy to będziemy szukac po swiecie lub dmuchac do warszawy. Ale i tak zeby je kupic trzeba miec chociaz torbe do mrozonek lub lodowke turystyczna lub cos w tym stylu. Klopot jak jest cieplo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny