Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Wypożyczony mam pioracy
ale szału nie było.. a ogólnie mam karchera na wodę to odkurzylam drugi raz tym.
Machnelam wszysko odrazu.
Myslalam ze kupujesz. Ja kupilam sobie zelmer aquawelt pioracy ale jeszcze nie pralam, czekam na gorące dni. Najpierw wypiore dywanik z salonu a potem biore sie za tapicerke w samochodzie. A tesciowa ma 2 razy droższy pioracy thomasa i zasada prania jest taka sama. -
nick nieaktualnyWydalismy dzis z mezem 410zl na badania. Mąż te zlecone przez androloga zrobil nie w klinice tylko w Diagnostyce i wyszlo 120zl taniej. Do tego robilismy przeciwciala przeciwplemnikowe a to cholernie drogie po 90zl na glowe. Zobaczymy. Wszyscy zarabiają na nieplodnisci tylko nie przyszli rodzice. Na samą diagnostykę męża 1000zl to malo- 2 wizyty u androloga, 2 badaniz usg, badania nasienia, badania z krwi, do tego paliwo bo blisko nie jest i co jeszcze? Skad na to brac?
-
nick nieaktualnyNo ciekawe. Na te przeciwciala czeka sie do 5 dni roboczych. Ta reszte meza ma byc w poniedzialek ale mysle ze dzis wieczorem można zajrzec w wyniki. Specjalnie pofatygowalismy sie do lzboratorium przy szpitalu a nie tu blisko w przychodni bo juz nie raz slyszalam ze takie wozenie pobranej krwi nid jest najlepsze. Chodze do przychodni bo pielegniarka tsh robi mi na nfz i mam pare zl w kieszeni.
-
nick nieaktualny
-
Hehe dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia. @ sie wlasnie rozkrecila. Czyli 5dni po dupku na nią czekalam.31dc. Bleh. Ale brzuch po jangwie zaklepuje JA
hahahaha kto pierwszy ten lepszy
jangwa_maua lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Jadę pierwszy cykl na clostilu i dzisiaj się naczytalam jakie to fatalne skutki uboczne, cysty itp. Jakie są wasze doświadczenia?Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Hugolina ja mam termin @ na środę lub czwartek, nie pamiętam już. Leżę i kwiczę, nogi mnie napitalają, nie wiem o co kaman. Mój mężuś cudownie masuje nogi i uda. Oł men, szkoda że śpi już dawno.
Apropo zaklepywania brzuszków, ja mam zaklepane już dawno po siostrze, termin na październikserio. Jak Ona urodziła synka to ja zaraz zaszłam. I jak mi mówiła o kolejnej ciąży to nie kazała się stresować, bo historia lubi się powtarzać
Cykl jak zawsze bez zmian...
-
nick nieaktualnyJa dziewczyny mierze ta temp ale nie codziennie. nie nakręcam sie czy coś. Zauważyłam że prawie co cykl w 9dpo mam spadek i następnego dnia znowu wzrost.
Czytałam ostatnio o niepłodności wtórnej a propo cesarki. Może to ona mi zaszkodziła np zarodek się tam nie może zagniezdzic ? Tak pisali
Ja mam chorobę niespokojnych nóg w nocyi wieczorem. Ruszam pół nocy nogami i się "dziwię "ze mnie później bolą, a nie mogą odpocząć przez noc.
Ja szczerze nie wiem co robić ciężko mi się pogodzic ze jedno dziecko będziemy mieć ale już ta myśl się zakorzenia i się jednak z tym godze pomału. Widocznie nie udzwigniemy dwójki skoro jej nie mamy do tej pory. -
Wczoraj mnie mdliło cały dzień a dzisiaj różowe plamionko. 9dpo. Nakrecalabym się gdybym nie wiedziała lepiej hehe
Pewnie coś zjadłam wczoraj a plamie po porannych seksach, choć mi się pierwszy raz zdarza.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyHugolina moja mama ma syndrom niespokojnych nog. Strasznie sie umeczy.
A co do cesarki i drugiego dziecka, moj lekarz powiedzial tak "no wie pani miala pani cesarke, lekarze wkladali tam do srodka swoje lapska i nigdy nie wiadomo co tam narobili i namieszali". Brrr...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTroche wiemy-mezowi spada testosteron, poprzednie badania robil w alabie i miał w dolnej granicy normy, teraz w diagnostyce i są ponizej normy ale oba laboratoria maja różne normy. Co nie zmina fzktu ze jednak ponizej normy. Lekarz wspomnial cos o niedomodze gonad. Ciekawe co powie na kolejnej wizycie.