WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    Wypożyczony mam pioracy ;) ale szału nie było.. a ogólnie mam karchera na wodę to odkurzylam drugi raz tym.

Machnelam wszysko odrazu.

Myslalam ze kupujesz. Ja kupilam sobie zelmer aquawelt pioracy ale jeszcze nie pralam, czekam na gorące dni. Najpierw wypiore dywanik z salonu a potem biore sie za tapicerke w samochodzie. A tesciowa ma 2 razy droższy pioracy thomasa i zasada prania jest taka sama.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydalismy dzis z mezem 410zl na badania. Mąż te zlecone przez androloga zrobil nie w klinice tylko w Diagnostyce i wyszlo 120zl taniej. Do tego robilismy przeciwciala przeciwplemnikowe a to cholernie drogie po 90zl na glowe. Zobaczymy. Wszyscy zarabiają na nieplodnisci tylko nie przyszli rodzice. Na samą diagnostykę męża 1000zl to malo- 2 wizyty u androloga, 2 badaniz usg, badania nasienia, badania z krwi, do tego paliwo bo blisko nie jest i co jeszcze? Skad na to brac?

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza oo to ciekawe co wam wyjdzie z tych badan...

Luci zazdroszczę też bym sobie na jakieś weselicho z chęcią poszła. Daj znać jak po wizycie

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ciekawe. Na te przeciwciala czeka sie do 5 dni roboczych. Ta reszte meza ma byc w poniedzialek ale mysle ze dzis wieczorem można zajrzec w wyniki. Specjalnie pofatygowalismy sie do lzboratorium przy szpitalu a nie tu blisko w przychodni bo juz nie raz slyszalam ze takie wozenie pobranej krwi nid jest najlepsze. Chodze do przychodni bo pielegniarka tsh robi mi na nfz i mam pare zl w kieszeni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecalam córce fajny plac zabaw w miescie jak bedzie chodzic do przedszkola a teraz tak bardzo nie chce mi sie jechac bo parę km jest. Ale co, obiecalam i nie chce byc nieslowna a dziecko do przedszkola chodzilo.

• pap86 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia. @ sie wlasnie rozkrecila. Czyli 5dni po dupku na nią czekalam.31dc. Bleh. Ale brzuch po jangwie zaklepuje JA :D hahahaha kto pierwszy ten lepszy

jangwa_maua lubi tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pap - lubię za to, że przejmujesz mój brzuch ;). W sam raz. Ja urodzę a u Ciebie będzie owu ze złotym strzałem :)

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa to przyklepalysmy deala! :D

jangwa_maua lubi tę wiadomość

f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • aLunia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może się uda hehe ja tak zaklepalam z koleżanką i faktycznie nam w grudniu wyszło :D

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    22.12.2016r (11 tydzień-poronienie zatrzymane)
    10 cs- udało się
    Hormony ok, podwyższone tsh- letrox 4x100 i 3x75
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja zaklepuje brzuszek po któreś z dziewczyn :)

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi ja wierze,ze Ty juz nic nie musisz przyklepywac tylko co najwyzej glaskac swoj bo juz rosnie! :*

Ewi28 lubi tę wiadomość

f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi Moniska oddala swój jakby Co ;) :p
    Się najezdzilam dziś autem i mnie nogi bolą od tych pedałów :D
    Dziś znowu grzech był-macdonald :P
    Fajnie by było jakby tak każda po kolei tearaż lapala ten brzuszek.

• Rozczarowana Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Jadę pierwszy cykl na clostilu i dzisiaj się naczytalam jakie to fatalne skutki uboczne, cysty itp. Jakie są wasze doświadczenia?

Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
    Tsh i prolaktyna ok
    2 Cs z luteiną
    1 Cs z clostilem
    Syn 2011
  • Paula_shells Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina ja mam termin @ na środę lub czwartek, nie pamiętam już. Leżę i kwiczę, nogi mnie napitalają, nie wiem o co kaman. Mój mężuś cudownie masuje nogi i uda. Oł men, szkoda że śpi już dawno.
    Apropo zaklepywania brzuszków, ja mam zaklepane już dawno po siostrze, termin na październik :) serio. Jak Ona urodziła synka to ja zaraz zaszłam. I jak mi mówiła o kolejnej ciąży to nie kazała się stresować, bo historia lubi się powtarzać :)
    Cykl jak zawsze bez zmian...

dqpr2n0a621vxzqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny mierze ta temp ale nie codziennie. nie nakręcam sie czy coś. Zauważyłam że prawie co cykl w 9dpo mam spadek i następnego dnia znowu wzrost.
    Czytałam ostatnio o niepłodności wtórnej a propo cesarki. Może to ona mi zaszkodziła np zarodek się tam nie może zagniezdzic ? Tak pisali :(
    Ja mam chorobę niespokojnych nóg w nocyi wieczorem. Ruszam pół nocy nogami i się "dziwię "ze mnie później bolą, a nie mogą odpocząć przez noc.
    Ja szczerze nie wiem co robić ciężko mi się pogodzic ze jedno dziecko będziemy mieć ale już ta myśl się zakorzenia i się jednak z tym godze pomału. Widocznie nie udzwigniemy dwójki skoro jej nie mamy do tej pory.

• Kat83 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj mnie mdliło cały dzień a dzisiaj różowe plamionko. 9dpo. Nakrecalabym się gdybym nie wiedziała lepiej hehe
    Pewnie coś zjadłam wczoraj a plamie po porannych seksach, choć mi się pierwszy raz zdarza.

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina moja mama ma syndrom niespokojnych nog. Strasznie sie umeczy.

A co do cesarki i drugiego dziecka, moj lekarz powiedzial tak "no wie pani miala pani cesarke, lekarze wkladali tam do srodka swoje lapska i nigdy nie wiadomo co tam narobili i namieszali". Brrr...

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina a to nie można czegoś brać na te nogi ? Ja w sumie już nie patrzę aż tak na ta temp

Kat hmm no to oby to było zagnieżdżenie :) hihi

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jak u mnie jest pieknie. Sady jabloniowie kwitna, wiśnie cale biale od kwiatu, lekki zapach, zielona trawka, zolte mlecze. Cudnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troche wiemy-mezowi spada testosteron, poprzednie badania robil w alabie i miał w dolnej granicy normy, teraz w diagnostyce i są ponizej normy ale oba laboratoria maja różne normy. Co nie zmina fzktu ze jednak ponizej normy. Lekarz wspomnial cos o niedomodze gonad. Ciekawe co powie na kolejnej wizycie.

‹‹ 914 915 916 917 918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ